Μήνυμα στις 27/10/2010 στις 00:17 @Sex
Εγώ σε πληροφορώ ότι άμα η γκόμενα γουστάρει το τσιμπούκι και 20CM να είναι το φτάνει μέχρι και τον λάρυγκα αν χρειαστεί.Τέσπα μην κολάς σε αυτό τα 12-13 cm το γεμίζουν μια χαρά το στοματάκι.
Πήγαινε στο θέμα: ποσα cm?
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 21:12 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Mε έκανες και τα έψαξα, τα βρήκα και τα άκουσα.Συμπέρασμα δικό μου είναι ότι είναι epic-fail.....Στο μονο που είναι καλά είναι όταν θες να σπάσεις τα τύμπανα απο τα αυτιά σου ακούγοντας σπαστικούς παρατατεταμένους ήχους ταυτόχρονα για τρία ολόκληρα λεπτά.Πήγαινε στο θέμα: E-drugs? Πες το μας κι αυτό!
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 16:06 @Μηχανήματα
Webmaster εσύ ξέρεις κανά καλό γιατί από τι καταλαβά είσε pro από pc...?Iσχύει ότι όποιος άλλος ξέρει κάτι να μου πεί.
Πήγαινε στο θέμα: Κανά καλό Free Driver Update app...
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 15:59 @Ftou.gr admin
χαχαχαχαχαχαχαχ. Πήγαινε στο θέμα: Απορια για Webmaster
Μήνυμα στις 23/10/2010 στις 20:37 @Μηχανήματα
Aυτό υποτίθεται ότι είναι δωραιάν αλλά σε παραπέμπει συναίχεια να γίνεις pro δίνοντας κάποιο ποσοστό.Οπως είπα πριν θέλω κατι που να είναι δωραιάν απο την φύση του.Κατί που να δίνει η microsoft ας πούμε γενικά να είναι free app χωρίς να είναι και το τέλειο προγραμμα. Πήγαινε στο θέμα: Κανά καλό Free Driver Update app...
Μήνυμα στις 23/10/2010 στις 16:49 @Μηχανήματα
Μήπως ξέρετε κανά καλό δωραιάν έγκυρο και αξιόπιστο πρόγραμμα το οποίο θα κάνει update τους drivers .Θα προτοιμούσα κάτι το οποίο κάνει καλά την δουλειά τους και είναι δωραιάν τελείως χωρίς donate κτλ.Εψαξα στην microsoft αλλά πέρα από το adivirus απο το οποίο έμεινα πολύ οικανοπιοιμένος δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικά με drivers.
Πήγαινε στο θέμα: Κανά καλό Free Driver Update app...
Μήνυμα στις 22/10/2010 στις 20:40 @Sex
Tι ενοείς σου την έκαναν εσύ δεν την ζήτησες?Αν όχι με τι αφορμή την έκανες?
Πήγαινε στο θέμα: τεστοστερόνη
Μήνυμα στις 22/10/2010 στις 14:43 @Sex
Ρε φίλε τετιες εξετάσεις γίνονται μετά τα 18 μην πώ τα 20.Εκεί που ο έφηβος γίνεται ολοκληρομένος άντρας.Για αυτό πυθανον οι τιμές σου βγήκαν χαμηλές.
Πήγαινε στο θέμα: τεστοστερόνη |