Πονηρές σκέψεις...
Σελ. 2
Μήνυμα #64463 από marginal στις 01 Αυγούστου 2010, 11:01μμ
μέλος από: 25/10/2009 μηνύματα: 32 0 |
κ εγω εναν ξαδερφο μου. παιδια ενταξει,νομιζω οτι σε λογικα πλαισια δεν ειναι κατι εντελως αφυσικο.. ειναι κ ηλικιες ετσι.το θεμα ειναι να μην προχωρησει.εκει κατανταει αρρωστο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64475 από 23k8 στις 02 Αυγούστου 2010, 4:41πμ
μέλος από: 2/8/2010 μηνύματα: 2 0 |
Κι εγώ έχω αυνανιστεί πάρα πολλές φορές για μια 3η ξαδέρφη μου, που έχει τέλειο σώμα. Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι μαζί της, αλλά πάντως δεν το θεωρώ άρρωστο από τη στιγμή που πρόκειται για μία βιολογική ανάγκη. Δεν λέω να κάνεις κάτι με άτομο της ίδιας σου της οικογένειας (είναι λίγο ακραίο όντως) αλλά με έναν μακρινό συγγενή που και από μια "κατά λάθος εγκυμοσύνη" δεν θα βγει άρρωστο το παιδί που θα γεννηθεί. ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64485 από xrysoulinaki στις 02 Αυγούστου 2010, 1:14μμ
μέλος από: 28/7/2010 μηνύματα: 105 0 |
και εγω εχω φαντασιωθει πολλες φορες τον αντρα της θειασ μου δεν ξερω αν πιανεται αυτο, αλλα καταλαθοσ τον εχω δει χωρισ ρουχα και το θεαμα ηταν πολυ ωραιο μπορω να πω..... και απο τοτε καταλαβαινεται... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64587 από imperium στις 05 Αυγούστου 2010, 5:17μμ
μέλος από: 5/8/2010 μηνύματα: 9 0 |
Εγω οταν ημουν μικρος γουσταρα μια πρωτη ξαδερφη μου και ειχαμε φιληθει κιολας μια φορα. Απο κει και περα τιποτα . Με περναγε 6 χρονια. Αλλα δεν ειναι κατι το τραγικο φιλε μην κολλας, μια εικονα στο μυαλο σου ειναι και τιποτα παραπανω αν σε ευχαριστει να αυνανιζεσαι με συγγενικα σου προσωπα καντο αλλα θα πρεπει να ξεκαθαρισεις μεσα σου οτι το μονο πραγμα για το οποιο θα σου προσφερθουν σεξουαλικα αυτα τα προσωπα θα ειναι οι φαντασιωσεις σου αυτες και ενας στυγνος αυνανισμος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64616 από panosaaa στις 06 Αυγούστου 2010, 11:51πμ
μέλος από: 13/6/2010 μηνύματα: 14 0 |
παιδια δεν ξερω ποσο ανομαλο ειναι αλλα εγω καποτε ειχα σχεση με μια ξαδδερφη μου.... ηταν τριτη βεβαια αλλα ηταν ξαδερφη μου...το θεμα δεν ειχε προχωρηση στο...(ξερετε) την φαντασιονομοθνα συνεχεια οταν καταλαβαμε τι μαλακια ειχαμε κανει το κοψαμε...τελος παντων εγω θελω να καταληξω στο οτι πρεπει αν κανετε οτι θελετε και οτι αιστανεστε εσεισ οτι ειναι σωστο και να μην σκεφτεστε την κατακταβγη του συνολου.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64620 από mariposa στις 06 Αυγούστου 2010, 1:16μμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
ρε παιδια αν δεν εχεις μεγαλωσει με τν αλλο και δν ειναι στενος σου συγκενης δεν ειναι καθολου ανωμαλο να τν φαντασιωνεσαι η ακομα και να το προχωρησεις...επειδη δλδ οι μαναδες σας ειναι τριτοτερτατες ξαδερφες κι εσεις τεταρτοπεμπτα ξαδερφια δεν θα κανετε κατι? για μενα ειναι κατι φυσιολογικοτατο...το θεμα ειναι το κατα ποσο σε παιρνει να το προχωρησεις γιατι αν ειναι να τα κανεις κουλουβαχατα καλυτερα να απεχεις... παντως και ο σοφος μας ο λαος ξερετε τι λεει...στην ξαδερφη και στην θεια 2 ποντους πιο βαθια :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64621 από VeTeRaNoS στις 06 Αυγούστου 2010, 1:32μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Ρε παιδιά μην το ψάχνετε όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει πονηρές σκέψεις για καμια ξαδέρφη,θεία κτλ κτλ.Δεν είναι κακό ούτε ανώμαλο αρκεί να μείνει στην σκέψη... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73916 από Sophie στις 15 Μαρτίου 2011, 8:34μμ
μέλος από: 13/3/2011 μηνύματα: 38 0 |
Εμενα μου αρεσει ενας τριτος μοθ ξαδελφος.Το πα στους γονεις μου και μου ειπαν οτι απο τριτος και μετα ειναι οκ μπορουμε χαλαρα να τα φτιαξουμε.Οποτε δεν ανυσηχω...αν ειναι να γινει κατι θα γινει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |