Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 18:30 @Sex
Αδερφέ μη μασάς . Συμφωνώ με τον panosx , hsr19 η φίλη σου ειναι πουτάνακι .
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι ότι θα με κοροϊδέψει αν το δει
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 18:19 @Θ. Κλημεντίνη
Αδερφέ για να σταματήσεις να εισαι ντροπαλός ξεκίνα να μιλάς γενικότερα περισσότερο στους γύρω σου πχ οταν θα πας να παρεις κανα πιτογυρο για να φας πιασε κουβέντα στο σουβλατζη :P Μπορεί να ακολυγεται περίεργο αλλα είναι ένα μικρό βήμα για να σταματήσεις να έχεις αυτο το πρόβλημα . Άφησε λίγο το τυπικό των ιαλόγων σου στην άκρη και μίλα λιγάκι πιο ανοιχτά σε άτομα του περιβάλλοντος σου . Θα δεις σιγα σιγα πως το πρόβλημα θα εκλείψει. Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα με την κοπέλα που θες να βρείς. Μην το κάνεις αυτοσκοπό να βρεις γκόμενα , όσοι γνωστοι μου το κάνανε ειναι ακόμα στην αναζήτηση ... Αυτά τα πράγματα έρχονται απο μόνα τους , θα το δεις Πήγαινε στο θέμα: ψάχνοντας το άλλο μου μισό
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 19:50 @Sex
Ρε φιλε Doctora δεν ισχυει αυτο το εχω διαβασει σε πολλα site οτι δεν ισχυει. Αμα θες κατσε ψαξτο κι εσυ , εκτος αν θες να παραμηνεις με αυτη την εσφαλμενη αντιληψη για το θεμα. Και ο αυνανισμος δεν εχει καμια σχεση με την αναπτυξη του ανδρα ουτε εχει επιπτωσεις στο αν θα βγαλεις πολλες τριχες ή οχι ( γιατι κι αυτο το λεγατε σε αλλο παρομοιο τοπικ )
Πήγαινε στο θέμα: 1 φορα την ημερα
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 18:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αλάνιrapa μην τα περιπλεκεις τα πραγματα απλα εξηγησε της το στα ισια το ολο θεμα (Οσο δυσκολο κι αν ειναι) . Πες της πως παρ ολο που τη μισουσες κι εσυ αρχικα στη συνεχεια εξελιχθηκε διαφορετικα το θεμα και την ερωτευτηκες. Πιστεψε με το να μιλας στις κοπελες στα ισια μετραει πολυ για αυτες και θα ειναι και ενα συν για εσενα εαν ειναι να γινει κατι. Πήγαινε στο θέμα: το μισοσ μου εγινε ερωτασ
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 17:34 @Θ. Κλημεντίνη
Χrisaki οτι και να κανεις αν δεν εχεις σκοπο να δωσεις ευκαιρια στο παιδι που σου συμπεριφερεται ωραια να μην παιζεις με τα αισθηματα του γιατι θα ειναι πολυ ασχημο για το παιδι αυτο αργοτερα. Εφοσον ο αλλος που θα ηθελες εσυ περισσοτερο δεν κανει την κινηση του τοτε παρατα το το θεμα και δωσε την ευκαιρια στο παιδι που προσπαθει τουλαχιστον . Ο αλλος που σου αρεσει περισσοτερο αν ηταν να κανει κατι μαζι σου θα το ειχε ηδη κανει πιστευω . Το να σε κοιταει εντονα δεν αλλαζει κατι στην ολη υποθεση καθως αν πραγαμτικα σε ηθελε και δε φοβοτανε κιολας θα σε εβρισκε απο κοντα και θα σου μιλαγε. Εγω πιστευω πως πρεπει να δωσεις ευκαιρια στον πρωτο και αμα δεις οτι δεν παει καλα η υποθεση μετα απο λιγο καιρο να το διαλυσετε. Παρ ολα αυτα μη φοβηθεις να δοκιμασεις κατι καινουριο. Καλη εξελιξη σου ευχομαι να εχει η ολη ιστορια. Ο φιλος σου ,Imperium. Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμααα...
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 17:22 @Sex
Αγαπητη Mariposa , ενας μικρος ποπος δεν ειναι προβλημα. Αν εχεις την εντυπωση πως στους ανδρες αρεσουν ΜΟΝΟ οι μεγαλοι κωλοι κανεις λαθος. Οποτε δεν χρειαζεται να εχεις τετοια ανασφαλεια. Πήγαινε στο θέμα: μικρος ποπος
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 17:17 @Sex
Εγω οταν ημουν μικρος γουσταρα μια πρωτη ξαδερφη μου και ειχαμε φιληθει κιολας μια φορα. Απο κει και περα τιποτα . Με περναγε 6 χρονια. Αλλα δεν ειναι κατι το τραγικο φιλε μην κολλας, μια εικονα στο μυαλο σου ειναι και τιποτα παραπανω αν σε ευχαριστει να αυνανιζεσαι με συγγενικα σου προσωπα καντο αλλα θα πρεπει να ξεκαθαρισεις μεσα σου οτι το μονο πραγμα για το οποιο θα σου προσφερθουν σεξουαλικα αυτα τα προσωπα θα ειναι οι φαντασιωσεις σου αυτες και ενας στυγνος αυνανισμος. Πήγαινε στο θέμα: Πονηρές σκέψεις...
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 17:11 @Sex
Οπως γουσταρεις φιλε δεν ειναι κατι το κακο αλλωστε , ειναι θεμα υγιεινης και δεν εχει να κανει με το ξυρισμα τριχων σε οποιοδηποτε αλλο μερος του σωματος.
Πήγαινε στο θέμα: τριχες
Μήνυμα στις 5/8/2010 στις 17:09 @Sex
Ρε μαγκες δε χανεται τεστοστερονη αμα βαρας μαλακιες μη λετε οτι να ναι. Αδερφε τραβα οσες μαλακιες γουσταρεις την ημερα .
Πήγαινε στο θέμα: 1 φορα την ημερα |