Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 22:15 @Sex
Χαρακα δεν εχεις παιδακι μου?Θες κατι ειδικο να τον μετρησεις?
Πήγαινε στο θέμα: μονο οι ειδικοι στο θεμα
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 21:50 @Sex
Ρε φιλε αμα το θες γα--- σου οπως το λες αλλα οχι με πουτ@ν@!Βρες ενα κοριτσακι που να το αγαπας τουλαχιστον.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά ΣΕΞ;;;
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 21:02 @Sex
Κοιτα εγω ειμαι κοριτσι δεν εχω ιδεα απο τετοια αλλα οι πιο κλασικες απαντησεις ποθ εχω ακουσει ειναι:"Εδω τα κοριτσια τα ικανοποιει 3 εκ δαχτυλο δεν θα τα ικανοποιει 15 @!@? και "Θα μπορουσες να της πεις της κοπελιας:Μπορει να ειναι μικρη στο ματι αλλα μεγαλη στο κρεβατι!"
Πήγαινε στο θέμα: To εννοεί??
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 20:57 @Sex
Ψηλο σιγουρα γτ στα 12 ημουν 1,67 δεν θελω να ανεβαινει σε σκαμνι να με φιλησει...Τωρα για να ειναι γυμνασμενος οκ σιγουρα θα μου αρεσε αλλα δεν χρειαζεται και να κανει βαρακια το παιδι.Αμα ειναι μαγκια του.Αμα οχι τι να κανουμε.Και ναι θα προτιμουσα να ειναι ξυρισμενος δεν νομιζω να αρεσει σε πολλα κοριτσια ο τυπος του Νεαντερνταλ...
Πήγαινε στο θέμα: Τι αντρες προτιματε ?
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 20:51 @Sex
1)Ο τυπος ειναι μαλακας θελει μονο να σε γαμησει μετα θα σε γραψει στα παπαρια του. 2)Αν οπωσδηποτε θελεις να μεινεις μαζι του και δεν φοραει προφυλακτικο παρε χαπακι(ξερεις αυτα που παιρνουν οσοι δε θελουν να κανουν 15 παιδι:P)η βαλε ζελε Πήγαινε στο θέμα: Sumvoules sas parakalw!!!
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 20:38 @Sex
Για να καταλαβω ρε φιλε η κοπελια σε γουσταρει η οχι?Εσυ την γουσταρεις η οχι?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φτιάξω;
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 20:34 @Sex
Εμενα μου αρεσει ενας τριτος μοθ ξαδελφος.Το πα στους γονεις μου και μου ειπαν οτι απο τριτος και μετα ειναι οκ μπορουμε χαλαρα να τα φτιαξουμε.Οποτε δεν ανυσηχω...αν ειναι να γινει κατι θα γινει
Πήγαινε στο θέμα: Πονηρές σκέψεις...
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 19:47 @Sex
Ok ti na kanw re paidia kamia idea???Basika o tupos einai mlks
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 19:37 @Sex
Το ξερω πως ειναι πιθανο.Βασικα δεν νομιζω να το κανω αλλα δε θελω και να τα χαλασουμε.Τι να του πω???
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 16:01 @Sex
Μην απαντησετε μλκιες γραφω:))))))))
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα? |