Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 17:14 @Διάφορα
πες το σε τιποτα φιλους τις να τον βρουνε να του σπασουν τα μουτρα...και αυτο να σασ γινει μαθημα....να ποροσεχεται με τι αγορια τα εχετε....
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με πρόβλημα βιασμού
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 13:20 @Sex
στο πισω μερος ενος αυτοκινιτου!!
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις (για αγορια)
Μήνυμα στις 28/8/2010 στις 02:05 @Sex
οκ ρε admin σορρυ απλα καθε μερα που μπενω βλεπω ενα τετοιο θεμα...τελος παντων θα ειμαι πιο ευγενικοσ αλλη φορα....
Πήγαινε στο θέμα: Παιδια
Μήνυμα στις 27/8/2010 στις 17:07 @Sex
popo re paidia eleos!!!!!!!!!!!olo afto rotate!diavaste ligo parakato stis erotiseis kai tha deite!ELEOS Πήγαινε στο θέμα: Παιδια
Μήνυμα στις 26/8/2010 στις 10:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα φιλε αυτα τα λενε ολοι...αμα την θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρεπει να βγαλεισ λογια απο την καρδια σ...και οχι ατακεσ που λενε ολοι...πεσ τις τι νιωθεις.... αυτο θα εκτιμιση...Πήγαινε στο θέμα: Θα δουλεψει αν το κανω?
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 15:27 @Sex
λοιπών εγώ από προσωπικές μου εμπιρίες θα σου πο ότι αυτό πιο πόλη στα κορίτσια είναι να της χαιδεβεις τον λεμο και να της ψιθυρίζεις στο αυτι κοπλιμέντα δοκίμασε το....
Πήγαινε στο θέμα: Κομπλιμέντα στα θηλυκά!
Μήνυμα στις 6/8/2010 στις 11:51 @Sex
παιδια δεν ξερω ποσο ανομαλο ειναι αλλα εγω καποτε ειχα σχεση με μια ξαδδερφη μου.... ηταν τριτη βεβαια αλλα ηταν ξαδερφη μου...το θεμα δεν ειχε προχωρηση στο...(ξερετε) την φαντασιονομοθνα συνεχεια οταν καταλαβαμε τι μαλακια ειχαμε κανει το κοψαμε...τελος παντων εγω θελω να καταληξω στο οτι πρεπει αν κανετε οτι θελετε και οτι αιστανεστε εσεισ οτι ειναι σωστο και να μην σκεφτεστε την κατακταβγη του συνολου....
Πήγαινε στο θέμα: Πονηρές σκέψεις...
Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 02:27 @Διασκέδαση
λοιπών παιδιά εγώ σας έχω τρεις επιλογές σορρυ που απαντάω τώρα αλλά για προσπαθήστε το παρακευή και 13 η το see no evil και το τρίτο είναι ένα που λέγανε ότι είναι το πιο τρομαχτικό π έχει βγει και ήταν πολιπροσφατα τον φεβρουάριο περίπου νομίζω ! ψάξτε μια!
Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 18:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:παιδιά τι το μη φυσιολογικό βλέπετε να την παίζουν 2 αντροποι μαζί ? εγώ το έκανα μια 2 φορές με έναν φίλο μου διαβάζαμε μαζί βάλαμε μια τσόντα μας σηκώθηκε και την παίξαμε όπως θα το κάναμε αν είμασταν κ μόνοι μας ! απλός είσαι με παρέα! δεν ειπαρχει κάτι το αδερφιστικό ! αδερφιστικό θα ήταν αν έπιανε ο ένας το πέος του αλου...και στην τελική ούτε αυτό είναι αν το καλοσκεφτίται!δηλαδή δεν είναι κάτι που δεν έχετε κ εσείς ....το να πιάνετε το πέος ενός αλου αγοριου-άνδρος μεν δεν είναι φυσιολογικό αλά από την άλλη δεν παι να πει ότι εισαται και αδερφές !Πήγαινε στο θέμα: travame malakia me filous |