Μήνυμα στις 11/9/2010 στις 15:14 @Διάφορα
μεγαλο αρκουδο! ρε ειναι τελειο δωρο! εγω τουλαχιστον τα λατρευω αυτα! και σοκολατακια και σοκολατακια! :D Πήγαινε στο θέμα: Δωράκι
Μήνυμα στις 10/9/2010 στις 14:13 @Sex
μπορω να παω μονη μου? επειδη ειμαι ανηλικη.. και μηπως ξερεις ποσο κοστιζει πανω κατω? Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση..
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 10:46 @Θ. Κλημεντίνη
κ εγω κ εγω,πες!
Πήγαινε στο θέμα: μια κοπελα απο εναν εντελος...
Μήνυμα στις 9/9/2010 στις 00:05 @Διάφορα
κοιτα εγω που ειχα παει σε δερματολογο μου ειχε δωσει την brevoxyl και την adaferin. εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και καθαρισα εντελως απο σπυρακια.απλα δεν ξερω και πως ειναι το δερμα σου. ενα πολυ καλο σαπουνι ειναι το castalia που κανει καλη δουλεια. απο κει και περα τα κλασσικα,μην τα πειραζεις και πλενε το προσωπο σου συχνα:) Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο προσωπο
Μήνυμα στις 8/9/2010 στις 17:39 @Sex
οταν μια κοπελα κλεισει τα 15 τοτε ειναι σεξουαλικα ενηλικη.οποτε και καποιος να τους βαλει στο ματι δεν υπαρχει προβλημα:) ειμαι μ ενα παιδι που ειναι 20 κ εγω ειμαι 16.ειμαστε 7 μηνες μαζι και περναμε παρα πολυ ωραια! συμφωνω απολυτα με την Amelia,εχουμε μπουχτισει απ αυτους που δεν ξερουν τι θελουν και ειναι μ εμας κ μ αλλες 10 ταυτοχρονα.οποτε λογικο ειναι να ψαχνει κατι πιο ωριμο. προχωρα το και μην σε νοιαζει!:) Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 13:59 @Sex
16 ειμαι..δεν αργει συνηθως,δεν ξερω τι εχει γινει τωρα..
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση..
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 01:21 @Θ. Κλημεντίνη
μπορεις να την ψαξεις! εχετε επαφη? Πήγαινε στο θέμα: Είμαι καψούρης με μια
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 01:18 @Διάφορα
μπορεις να μπεις επισης στο www.scribd.com εκει θα βρεις ξενα περισσοτερο:) Πήγαινε στο θέμα: Παρτιτουρες
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 01:17 @Διάφορα
και τα one star ειναι καλα!
Πήγαινε στο θέμα: Περί παπουτσιών το ανάγνωσμα... |