Αποριες και δοκιμες....
Σελ. 2
Μήνυμα #62987 από Doctoras στις 22 Ιουνίου 2010, 10:52μμ
Κοψε κατι το 90% εκατο ειναι πολυ.75% ειναι λογικο.Τεσπα. Να σου πω δεν ειναι αναγκη απο την πισω πλευρα να το κανεις αν δεν θελεις ασε που μπορει να τραμβατισεις τον σφικτηρα η αναλολγα με την νσιχνοτητα της πραξης απο την πισω πλευρα στα 40ραντα σου μπορει να εχεις προβλημα ακρατιας αμ ειναι να το κανεις να το κανεις μια φορα το 3 μηνο.Οσο για την μπροστινη μερια μολις ξεπαρθενεφτηκες απο ενα αντικειμενο δεν ειναι κακο απλα μερικες εχουν κολιμα με αυτο . Να μην βιαστεις,εχε υπομονη μεχρι να βρεις αυτον που νομιζεις οτι ειναι ο καλυτερος ,αυτος που θα σου συμπεριφερθει ηρεμα γιατι αυτο αρμωζει σε μια κυρια στην πρωτη της σεξουαλικη εμπυρια που να κανει μονο οτι εσει του ζητησεις να μην κυβεριεται απο τις ορμες του να σκευτεται και τον αλλον(την κοπελα σε αυτη την περριπτωση). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63002 από plhgwmenh στις 23 Ιουνίου 2010, 3:07μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
δεν ξαπαρθενευτικα οπως προανεφερα...και προφανως δεν θα βρω ποτε ενα τετοιο ατομο...αυτο ειναι το μονο σιγουρο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63008 από Jken στις 23 Ιουνίου 2010, 5:22μμ
![]() |
Μην απελπίζεσαι πραγματικά, δεν ξέρω σε τι περιβάλλον ζεις, φίλους και σχετικά, αλλά υπάρχουν άτομα που μπορείς να εμπιστευθείς και να κάνεις σχέση, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα. Υπάρχουν και άλλα χρώματα εκτός από μαύρο ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63024 από gerasimos στις 24 Ιουνίου 2010, 12:21πμ
![]() |
οτι δεν θα βρεις ειναι σιγουρο γιατι οσο παει οι περισσοτεροι δεν ειναι οπως επρεπε να ειναι.........ψαξε εσυ κ ποτε δεν ξερεις! αν καποιος θελει να βρει κοπελα τι κανει ρε παιδια.....δλδ πως αρχιζεις κ ψαχνεις?πως θα βρεις αυτο που ψαχνεις?σε τι μερη δλδ μπορει να σου τυχει κ να βρεις το σωστο πραγμα για εσενα.δλδ στο σχολειο εμενα δεν μου ετυχε κατι γιατι πολυ απλα τα κοριτσια ηταν απο αλλα κοσμο κ οχι καλες ενω κοντα στο σπιτι μου δεν υπαρχουν κοριτσια στην ηλικια μου!τι να κανω...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63042 από plhgwmenh στις 25 Ιουνίου 2010, 7:04μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
η αληθεια ειναι οτι εχω πληγωθει τοσο που ειμαι παρα πολυ απελπισμενη γιατι αυτο το ατομο πραγματικα το αγαπαω....αν ηταν απλα ενας ενθουσιασμος θα ειχε ηδη φυγει....δεν θα τον εβλεπα και θα εβαζα με τη μια τα κλαματα....εχω πονεσει πολυ γι αυτον και ομολογω οτι ακομη τον νοιαζομαι και θα τον νοιαζομαι... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |