Μήνυμα στις 23/10/2010 στις 01:05 @Sex
εγω γενικα εχω μια περιεργη αναπτυξη με το σωμα μου,στην αρχη δεν ημουν ψηλος κ με περναγανε τα περισσοτερα παιδια στο σχολειο κ αργοτερα που γινομουν 15 πηρα μπροστα κ τους περασα σχεδον ολους κ εφτασα στο κανονικο της ηλικιας μου!τωρα ειμαι 17 κ γενικα σε αυτο το πραγμα ειμαι καλα....τι θελω να πω ομως με ολα αυτα. θελω να μιλησω για το ξυρισμα,εγω στο σωμα μου εχω τριχες στην μασχαλη κ στο κατω μερος που εχουμε του πουλι μας!ακομα μουσια δεν εχω βγαλει κ θελω να βγαλω,μου εχουν πει οτι ο μονος τροπος για να γινει ειναι να ξυριζομαι σχεδον οταν βλεπω να βγαινουν καποιες τριχες ετσι ωστε να δυναμωσουν κ θα βγει καποια στιγμη.............. κατι ακομα ειναι,στο σημειο που ειναι το πουλι πως μπορω να ξυριστω γιατι δεν ξερω πως γινεται?δοκιμασα με ξυραφακι αλλα ειναι κ επικυνδυνο αλλα κ δεν γινοταν με αυτον τον τροπο,με μηχανη γινεται?τι μηχανη θα χρειαστω?απλα θα την βαλω μπρος κ θα τα παρω ολα η θα βαλω κατι πανω πρωτα οπως καποια αλοιφη? Πήγαινε στο θέμα: γενικα με το ξυρισμα.......
Μήνυμα στις 23/9/2010 στις 21:43 @Sex
Webmaster τετοια λες κ μετα δεν θελω να ρωταω πραγματα κ να παιρνω απαντησεις ειδικα απο εσενα γιατι μπορει να βγαινουν σωστα καποια.....
Πήγαινε στο θέμα: αποριες σχετικα με το sex
Μήνυμα στις 23/9/2010 στις 21:42 @Sex
μου τις λυσατε..... ellas1821 τι εννοεις στην 3 απαντηση ακριβως? Πήγαινε στο θέμα: αποριες σχετικα με το πεος
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 05:26 @Sex
πριν απαντησετε κοιταξτε κ το προηγουμενο που εχω καποιες αλλες αποριες για κατι αλλο.... δεν εχω κανει sex ακομα αλλα φτανω στην μερα που θα κανω κ που θα ειμαι ετοιμος κ θελω καποια πραγματα να μαθω που δεν εξερω κ κπολυ καλα! 1)οταν παω να κανω sex θα χρησιμοποιησω προφυλακτικο,πως ακριβως διαλεγουμε προφυλακτιλο?υπαρχει τιποτα με νουμερα κ αλλα τετοια η απλα ολα ειναι σχετικα το ιδιο? 2)πειτε οτι το κανω με καποια,αν μου ερθει να τελειωσω κ ειμαι ακομα μεσα της κ τελειωσω θα γινει τιποτα?(θα φοραω προφυλακτικο εκεινη την στιγμη ομως).θα γινει κατι η πρεπει οταν τελειωνω να της το πω κ να χυσω εξω η σε αυτην! 3)η κοπελα υπαρχει καμια περιπτωση να τελειωσει πριν απο εμενα?αν γινει κατι τετοιο θα εχει ορεξη να συνεχισει η δεν θα εχει..... Πήγαινε στο θέμα: αποριες σχετικα με το sex
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 05:18 @Sex
αυτες τις μερες πηγα στον γιατρο να δω κατι που ειχα εκει κ μου εδωσε να βαζω κατι αλλα μου ειπε να κανω κ καποια πραγματα. μου ηρθαν ομως καποιες αποριες μεσα σε ολα αυτα κ θα ηθελα να μου της λυσετε αν μπορειτε παιδια. 1)οταν πλενεσται κατεβαζετε το πετσακι για να πλυνετε την περιοχη που ειναι μεσα η κανετε κανονικα το μπανιο χωρις να πειραξετε τιποτα? 2)οταν πηγαινετε για κατουρημα το κατεβαζετε το πετσακι η κανετε κανονικα?(λογικα μονο εγω θα το κανω αυτο για να ανοιξει εκεινο το σημειο που πρεπει αλλα θελω να ξερω). 3)σε εσας το πετσακι ειναι γενικα κατεβασμενο η σε ολους μας ειναι κανονικα κ το καλυπτει ολο το πεος κ το κατεβαζουμε μονο οταν ειναι να κανουμε sex κ κατι τετοιο? απαντηστε αν μπορειτε.... Πήγαινε στο θέμα: αποριες σχετικα με το πεος
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 05:01 @Sex
δεν σου λεει τιποτα κ εγω ετσι νομιζα οτι θα πει τιποτα για το μεγεθος κ αλλα τετοια.πρεπει να πας φιλε....... λογικα εχεις αυτο που εχω κ εγω,το δερμα τους πεους σου σε καποιο σημειο ειναι στενο κ δεν μπορεις να κατεβασεις το πετσακι.θα πας εκει κ θα σου πει τι να κανεις για να ανοιξει κ θα σου δωσει κ κατι να βαζεις για καποιες μερες.αν δεν γινει κατι τοτε θα κανεις μια μικρη περιτομη αλλα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο. Πήγαινε στο θέμα: έχω πρόβλημα???
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 04:51 @Sex
ετσι ηξερα κ εγω οτι κοβεται μετα απο ερωτικη πραξη αλλα δεν ειναι ετσι αυτο.οταν δεν ειναι σε στυση κατεβαινει το πετσακι κ βλεπεις το κεφαλι αλλα οταν ειναι τοτε φτανει μεχρι την μεση του κεφαλιου κ πιο κατω δεν παει.εχεις ακριβως το ιδιο προβλημα με εμενα.....τραβα σε εναν ουρολογο κ θα σου πει ποιο ειναι το προβλημα κ τι θα κανεις κ θα εισαι μια χαρα μετα απο μερες.θες τιποτα αλλο ρωτα.....
Πήγαινε στο θέμα: έχω πρόβλημα???
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 04:40 @Sex
εκεινο που καλυπτει το κεφαλι ολο κ που για να βγαλεις το κεφαλι προς τα εξω πρεπει να πας το πετσακι προς τα κατω αλλα στην περιπτωση σου το πετσακι φτανει μεχρι την μεση του κεφαλιου κ ποιο κατω δεν παει! ολα αυτα που σου εγραψα πιο πανω ειναι αυτα που πρεπει να κανεις,αν θες κατι αλλο ρωτα με... Πήγαινε στο θέμα: έχω πρόβλημα???
Μήνυμα στις 22/9/2010 στις 04:22 @Sex
καταρχας μεινε ηρεμος! το μεγεθος τους πεους σου ειναι κανονικο,μην ξεχνας οτι θα μεγαλωσει ακομα λογικα μεχρι να πας 20,αλλα κ να μην μεγαλωσει πιο πολυ δεν εχεις προβλημα! τωρα το θεμα που λες με το πετσακι ειναι σημαντικο φιλε κ πρεπει να πας σε εναν ουρολογο να σου πει τι να κανεις!ειχα το ιδιο προβλημα κ πηγα αυτες τις μερες σε εναν κ εγω κ μου ειπε οτι το δερμα στο πεος μου σε μια μερια ειναι στενο με αποτελεσμα να μην μπορω να τραβηξω το πετσακι προς τα κατω κ να γινεται οτι γινεται σε εσενα(το αντιμετωπιζουν πολλα ατομα αυτο). εμενα μου εδωσε κατι να βαζω κ μου ειπε να το χρησιμοποιω καποιες φορες την ημερα,επισης ειπε οταν πηγαινω στο μπανιο για να κανω οτι κανω θα πρεπει να το κατεβαζω το πετσακι οσο μπορω οταν δεν ειμαι σε στυση για να συνηθισει κ να αρχισει να ανοιγει.ομως μου ειπε οτι αν δεν γινει κατι μεσα σε αυτον τον μηνα θα πρεπει να κανω μια μικρη περιτομη(ειναι μια επεμβαση που κανουν μεσα σε 10 λεπτα κ αφαιρουν το πετσακι που ειναι στην αρχη για να μπορεις να το κατεβαζεις ).ομως μου ειπε οτι δεν ειναι τοσο σημαντικο το προβλημα......στην δικια σου περιπτωση μπορει να ειναι το ιδιο αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι μπορει να ειναι κ κατι αλλο.να πας σε εναν γιατρο αυτες τις μερες να σου πει τι να κανεις. Πήγαινε στο θέμα: έχω πρόβλημα???
Μήνυμα στις 21/9/2010 στις 23:31 @Sex
τι λες μωρε..... καταρχας τι τιτλος ειναι αυτος Γκόμενος ή Ζήλια!το κοριτσι απο την στιγμη που δεν τα εχει με καποιον ψαχνεται να δει με ποιον θα ειναι.....αμα κανει τετοια κ τριβεται στον εναν κ στον αλλον τοτε ψαξε κατι καλυτερο γιατι δεν μου φαινεται σωστη η κοπελα.τωρα με αυτα που περιγραφεις φαινεσαι πολυ μικρος ρε φιλε,τι ειναι αυτα!αν θες καποιο κοριτσι πας κοντα της βρισκεις μια αφορμη κ μιλας κ απο αυτα που θα λετε θα δεις αν της αρεσεις(το πιο βασικο)αν δεις οτι της αρεσεις προχωρας κ μπαινεις στο θεμα αλλιως δεν χαθηκαμε βρισκεις καποια καλυτερη! αμα ειναι προσπαθησε να την πλησιασεις για μια ακομα φορα κ αν δεις οτι δεν γινεται να βγαλεις ακρη ξεχασε την κ προχωρα(θα βρεις τορπο εσυ να μιλησετε)......αμα ειναι κ δεν ξερει τι θελει η ιδια καταλαβα! Πήγαινε στο θέμα: Γκόμενος ή Ζήλια?? |