Αποριες και δοκιμες....
Σελ. 1
Μήνυμα #62879 από plhgwmenh στις 17 Ιουνίου 2010, 3:39μμ
![]() ![]() μηνύματα: 115 ![]() |
καλησπερα!πριν απο διαστημα 3-4 μηνων ειχα δοκιμασει να προχωρησω με το αγορι μου αλλα δεν τα καταφερα γιατι πονουσα παρα πολυ κι αυτος ηταν πολυ βιαιος και βιαστικος.ευτυχως δεν πηρε αυτο που ηθελε γιατι δεν το αξιζε.αργοτερα,απο περιεργεια εβαλα ενα αντικειμενο απο μονη μου καπως μεσα να δω αν θα πονεσω.σιγα σιγα τα καταφερα χωρις πολυ πονο(καμια σχεση με τον πονο του πεους του)αν και δεν μπηκε ολο το αντικειμενο.ειδα λιγο αιμα αργοτερα αλλα τελικα σημερα που ξαναδοκιμασα με λιγο πιο παχυ αντικειμενο πονεσα παρα παρα πολυ και δεν καταφερα τιποτα.αρα δεν ξεπαρθενιαστηκα(χαιρομαι!!! ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62915 από Jken στις 18 Ιουνίου 2010, 3:54μμ
![]() |
Κοπέλα μου μην αγχώνεσαι για αυτό, επειδή εισχώρησες ένα αντικείμενο στον ποπό σου δεν σημενει πως σου έγινε πηγάδι(sorry για την έκφραση), δεν θα καταλάβει διαφορά κανείς. Κάνεις δεν θα σε θεωρήσει χρησιμοποιημένη. Προφανώς το πρώην αγόρι σου δεν ήξερε να σου συμπεριφερθεί σωστά, δεν πας βουρ στο ψητό, όλα θέλουν μια προεργασία. Ένιωθες πιο άνετα όταν ήσουν μόνη σου προφανώς για αυτό δεν ποναγες, ήσουν χαλαρή δίχως πίεση. Συμβουλή μου είναι, το αγόρι που θα βρεις στο μέλλον να τον αγαπάς και να τον εμπιστεύεσαι, το ίδιο και εκείνος επίσης. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62918 από plhgwmenh στις 18 Ιουνίου 2010, 8:19μμ
εγω τον αγαπουσα και τον εμπιστευομουν κ ακομη τον αγαπαω αλλα εκεινος ερχοταν μονο οταν ειχε ορεξεις...καναμε πολλα προκαταρκτικα καταλαβαινω οτι ειχε αναγκη κ απο αυτο απλα εκανε αποτομες κινησεις τις περισσοτερες φορες και με τις κ@υλες που ειχε δεν μπορουσε να περιμενει...αν κανω αρκετες φορες πισω ειδικα μετα ο αλλος θα το καταλαβαινει,σωστα???γιατι λενε οτι ανοιγεις οπως κ μπροστα...επισης εχω ακουσει οτι με το πολυ καταντας να τα κανεις πανω σου κλπ κλπ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62919 από Jken στις 18 Ιουνίου 2010, 8:49μμ
![]() |
Αυτά είναι υπερβολές, το να βάλεις κάτι στον ποπό σου για μια φορά δεν αλλάζει τίποτα, ξέρω κοπέλες που με την ολόκληρη εύνοια τής λέξεως από μπρος ήταν παρθένες και από πίσω άσε.... Δεν είχαν κάποιο πρόβλημα, βεβαια όλα με ένα μέτρο, είναι σίγουρο ότι αν έχεις βάλει πρώτη φορά κάτι, δεν θα καταλάβει τίποτα ο άλλος. Μην το παρακάνεις όμως. Και δεν αρκεί να τον αγαπάς μόνο εσύ, πρέπει και ο ίδιος, και να καταλαβαίνει τι νιώθεις και τι θες από αυτόν. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62932 από plhgwmenh στις 19 Ιουνίου 2010, 1:31μμ
δυστυχως ομως κανενας δεν καταλαβαινει και δεν νιωθει απλα προσποιειται... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62947 από xotmeil στις 20 Ιουνίου 2010, 4:28μμ
![]() μηνύματα: 1 ![]() |
pou meneis? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62949 από plhgwmenh στις 20 Ιουνίου 2010, 5:11μμ
Γιατι ρωτας??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62983 από Jken στις 22 Ιουνίου 2010, 6:01μμ
![]() |
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά να θυμάσαι υπάρχουν και εξαιρέσεις, λίγες μεν... Μην τους τοποθετείς όλους στον ίδιο τσουβάλι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62985 από Doctoras στις 22 Ιουνίου 2010, 6:07μμ
xotmeil.Δεν εχεις διαβασει καθολου τους κανονισμους περι απορρητου και αντιcomunity ετσι?Μπορει να φας ban. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |