cyber sex
Μήνυμα #61289 από XxMikexX στις 13 Μαΐου 2010, 5:44μμ
![]() |
σας αρεσει να κανεται cyber sex? εχετε κανει ποτε? οσοι και οσες κανεται βαζεται και καμερα για να ειναι ποιο ωραιο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61291 από Σηπτικό Βόδι στις 13 Μαΐου 2010, 6:23μμ
Σάιμπερ;! Με τίποτα ! Είχα δοκιμάσει δυο-τρεις φορές στο παρελθόν (όπως κάθε σέρφερ που σέβεται τον εαυτό του) αλλά ...όχι κάτι το τέλειο. Σα να έχεις βάλει ένα ρομπότ, να του λές "μωρό μου χύνω" και να σου λέει "και γω". Και με κάμερα σχεδόν τα ίδια είναι, πάρε καλύτερα να δεις μια τσόντα παρά κάποια (ή κάποιον, δε κολλάω εγώ) να κάνει διάφορα μπροστά απ' την οθόνη της. Ξενέρωτα πράγματα παιδί μου, μας έχει καταστρέψει η τεχνολογία... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61295 από XxMikexX στις 13 Μαΐου 2010, 8:33μμ
![]() |
ξενερωτα ειναι αλλα η πλοιοψηφια (μαζι και γω) το κανει καλος η κακος... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61298 από Doctoras στις 13 Μαΐου 2010, 10:53μμ
Δεν το εχω δοκοιμασει.Αλλα λογικα θα ειναι το ιδιο με το να βλεπεις τσοντα σε καυλωνει σε ικανοποιει αλλα δεν πρεπει να ξεχνας οτι κοιτας απλα μια οθονη.Γιατι καλος η κακος μια εικονικη πραγματικοτητα ειναι μονο τιποτα αλλο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61300 από maR189 στις 13 Μαΐου 2010, 11:13μμ
εχω κανει αλλα οκ δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #61305 από tamtam στις 14 Μαΐου 2010, 12:10πμ
![]() ![]() μηνύματα: 48 ![]() |
δεν εχω κανει... παιδια οσοι εχετε κανει, το κανατε μαζι με φιλους-φιλες σας η ξερω γω μπαινετε σε σαιτ και βλεπετε με καμερα αλλους τυπαδες-τυπισσες? για εμπειρια(για μια φορα) καλα ειανι πιστευω..για να λες οτι τοι εκανες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |