Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 22:43 @Sex
αμπραβο!!!αυτο ακριβως!!1 ειναι σαν τον αφρο του φραπε οταν εχεις στο ποτηρι το νερο με τον καφε ειναι ενα μειγμα αλλα μονο οταν τον κουνησεις με το χερι η την φραπεδιερα χειρος θα γινει αφρος ετσι και εσυ μεσα σου εχεις τον καφε,και με την φραπεδιερα βγαινει ο αφρος απλα και κατανοητα τα ειπα ε? :P Πήγαινε στο θέμα: τι μου συμβαινει...
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 22:05 @Διάφορα
και εγω το περιμενω πως και πως γιατι εχω καιρο να δω ταινια με τον θεο Βεγγο και θελω να γελασω λιγο
Πήγαινε στο θέμα: φαβορη mundial
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 21:54 @Sex
καταρχας δεν ξερω ποσο ετων εισαι απο εκει και περα αυτο δεν ΠΙΣΤΕΥΩ να ειναι κατι "ανησυχιτικο" ή "κακο"..... δες το σαν δειγμα υγιους σεξουαλικης δραστηριοτητας δες το σαν "αποδειξη" οτι απολαμβανεις αυτο που κανεις τι αλλο να θελεις δηλαδη :P αυτα τα ασπρα βγαινουν μονο...επι οριζοντιου η και μεσα στην ημερα?? τωρα παραπανω λεπτομερειες θα σου πει καποαι κοπελα-γυναικα κλπ εδω μεσα..αλλιως ο χρονος Πήγαινε στο θέμα: τι μου συμβαινει...
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 21:02 @Sex
βαλε ωτοασπιδες η φωναζε διαφωρα τυπου "ναι","αχ" κλπ επισης επειδη φανταζομαι τι λες,θα αναφερεσαι στο χαρακτηριστικο "πλουτς-πλουτς" που ακουγεται κατα την....εφοδο :) υποθετω πως ειναι τα υγρα της απολαυσης(δεν σ κανω πλακα) οταν ερεθιζονται οι κοπελες,οι μετεπειτα γυναικες κλπ ειναι αυτο που λενε αν εχεις δει σε τσοντες εκει που φιλιουνται,χουφτωνονται με την "ηθοποιο" και πριν αρχισει το παρτυ,αυτο που λεει η ηθοποιος "ειμαι υγρη" κλπ εκ πρωτης..αναγνωσης αυτα :) αν μου πεις οτι ειναι και ασπρα τοτε θα βεβαιωθω για γτα παραπανω με λιγα λογια...σαρεσει ;) Πήγαινε στο θέμα: τι μου συμβαινει...
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 15:18 @Ftou.gr admin
καποιοι δεν το ξερουν :) Πήγαινε στο θέμα: ban
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 15:15 @Διάφορα
αγορι ειναι το παιδι.... φιλε εγω ημουν σε φριχτη κατασταση μεχρι απο τα 15 ως τα 17...ειχα απελπιστει..θες μαυρα στθγματα,θες κοκκινιλες,θες ολοκληρα καρουμπαλα..τα παντα ολα...δεν εβγαινα απο το σπιτι γιατι ντρεπομουν.... πηγα σε 4 γιατρους,χρησιμοποιησα απειρα σωληναρια brevoxyl,πανω απο 10 κουτια minocin και αλλα τοσα τζελ,λαδια,και αφρους καθαρισμου..... συνολικα στα 3 αυτα χρονια.... μεχρι που το πηρα αποφαση πως θα πορευτω με αυτα,δεν γινεται οσο και να το παλεψω να κανω κατι παραπανω....απλα υπομονη και κυριως οχι πειραγμα!!!!!!!!!!!!! σε ενα χρονο εγινα αλλος αθρωπος...εφυγαν τα σημαδια,οι κοκκινιλες κλπ.... και επισης δεν ξαναβγηκε ουτε σπυρι!!!!!!!!!!! ενα καταλαβα...... εξαρταται απο τον οργανισμο σου.... θα φτασει ενα σημειο που μεσα σου ολα πλεον θα εχουν δρομολογηθει κια ο οργανισμος σου θα μπει σε μια ρεγουλα,οι ορμονες κλπ τοτε θα γινεις αλλος αθρωπος τωρα χαιρομαι την ζωη μου καλη ψυχολογια να εχεις και κυριως...ΥΠΟΜΟΝΗ Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΠΥΡΙΑ
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 15:09 @Ftou.gr admin
το κλειδι ειναι να ξερεις πως να αλλαζεις την ip σου σε περιπτωση μπαναρισματος....
Πήγαινε στο θέμα: ban
Μήνυμα στις 31/5/2010 στις 00:44 @Διάφορα
και εκωφαντικο να προσθεσω...πατα το caps lock κοπελα μου...διπλα ειναι...
Πήγαινε στο θέμα: Αγορια&Κοριτσια
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 14:44 @Διάφορα
αν κανεις πολυ γυμναστικη με βαρη επισης βγαινουν ραγαδες διοτι οι μυες "φουσκωνουν" και το δερμα κατα καποιο τροπο "σκιζεται"... οι ραγαδες στην ουσια ειναι πληγες υπαρχουν βεβαια και οι αλοιφες αυτες αλλα καλο θα ηταν αν τις βαλεις στις ραγαδες τωρα που λες οτι ειναι μικρες και οχι μεγαλες και εντονες το αρνητικο ειναι οτι ειναι σε μικρες ποσοτητες στα βαζακια και ειναι και ακριβες...30 ευρω αν δε κανω λαθος πανω κατω υπολογιζε Πήγαινε στο θέμα: Ραγαδες στους αντρες???
Μήνυμα στις 28/5/2010 στις 14:07 @Sex
παιδια ελεος δηλαδη,αν ειναι δυνατον να ακουω εδω μεσα οτι η κλωστη πισω απο το πεος ειναι ο "αντρικος παρθενικος υμενας"...αν ειναι δυνατον δηλαδη!!!!! ανοιξτε ενα βιβλιο,ψαξτε στο ιντερνετ,διαβαστε πηγες!!! δεν υπαρχει στον αντρα πετσα,κλωστη,πετονια,υμενας η οτιδηποτε αλλο που εαν ειναι κομμενο η οχι,εαν υπαρχει η οχι,εαν ειναι μεγαλος η μικρος κλπκλπ να δειχνει εαν ειναι παρθενος η οχι!!!!!!!!!!καταλαβετε το!!!!!!!!! οι μουσουλμανοι αυτη την κλωστη που λετε απο πισω απο το πεος την κοβουν οταν ειναι 1 χρονων λογω θρησκειας και αυτη ειναι η περιβοητη περιτομη επισης στην Αφρικη τα παιδια αλλα και τους μεγαλυτερους γινεται προσπαθεια να τους κοψουν αυτη την κλωστη που λετε γιατι με τον τροπο αυτο μειωνονται σημαντικα η εξαπλωση του AIDS και γενικα διαφορων νοσηματων,για καθαρα θεμα καθαριοτητας δηλαδη και υγιεινης... δηλαδη τι σημαινει,οτι ολοι αυτοι δεν ειναι παρθενοι???? ελεος δεν ειμαι "τσατισμενος" ή "εκνευρισμενος" με καποιον απλα επαναλαμβανω δεν υπαρχει στο αντρικο σωμα κατι που εαν το δεις η οχι θα καταλαβεις εαν ειναι καποιος παρθενος η οχι.... ελεος δηλαδη,δεν ξερουμε ουτε τι γινεται στον πουτσο μας???????? γιαυτο και το εντονο υφος μου... :) aaaa φιλε δεν σε ειπα gay..... φιλικα Αντωνης Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμμενας! |