Μήνυμα στις 16/11/2011 στις 15:32 @Sex
ακριβως δεν θέλω να είμαι:S
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 21:58 @Sex
Λοιπον παιδια είχα σχεσεις με πολλες γκομενες και εχω παι και με πολλες.. ειμαι 17 χρονων αλλα καποιες φορες βλεπω gay τσοντες και φανταζομε σεξουαλικα καποιους..ντρεπομε πολυ γιαυτο δεν ξερω τι να κανω δεν θελω να ειμαι gay δεν πιστευω οτι ειμαι παρολαυτα σκεφτομε συνεχεια τι να κανω;; βοήθειαα!!:S:S εγγραφηκα και σε καποια gaysite και μου αρεσαν καποιοι αλλα δεν έκανα κατι δεν ήθελα απλα σκεφτόμουν είναι απλα εφηβεία ή είμαι gay?:/
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι είμαι:s
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 21:54 @Διάφορα
Παιδια φέτος είμαι σε μια παρέα και περνάω πολύ καλά το θέμα είναι πως είναι ένα άτομο(αγόρι) με το οποίο δεν ήρθαμε τόσο κοντά, βασικά δεν μιλάμε καθόλου αλλά θέλω πολύ να γίνουμε φίλοι γιατί πιστεύω ότι τεριάζουμε σαν χαρακτήρες αλλά πάκι δεν θέλω να του μιλίσω γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σκεφτεί ή μπορεί να μιν με χωνεύει... τί να κάνω νομίζετε? καμια συμβουλή? Ευχαριστω:)
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες?
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 23:57 @Sex
Θα διξει...ευχαριστω παιδια
Πήγαινε στο θέμα: Τι γινετε ρε παιδια?
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 19:16 @Sex
Δηλαδη να τον πλησιασω και να του μιλαω περισσοτερο να δω τι θα γινει?
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 16:03 @Sex
Δηλαδη? antreeas4 τι εννοις? Πήγαινε στο θέμα: Τι γινετε ρε παιδια?
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 15:11 @Sex
Αλλα ποτε μου δεν ένιωσα κατι για αγόρι και είχαι και πολλα κοριίτσια και πραγματικα κάποια με τρελλένουν, δεν ξέρω τι συμβένει βοηθατε ρε παιδια...
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 15:08 @Διάφορα
Kristen Stewart Cameron Diaz Jessica Alba Holly Marie Combs Alyssa Milano Drew Barrymore Μαρια Σολωμου<3 Πατρίτσια Περιστέρη Μαρία Λεκάκη Megan Fox Kaley Cuoco Freida Pinto Jessica Biel Angelina Jolie Scarlett Johansson Και ο Chad Michael Murray Πήγαινε στο θέμα: Top 15 ωραιότερων ηθοποιών
Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 15:00 @Sex
Και εμένα μου έτυχε με μια αντικαταστάτρια στο σχολείο γύρω στα 23 με πολύ ωραία προσόντα και πάνω και κάτω...το έπεζα και καλά ότι εχω συνέχεια απορίες και είμουν μαζί της συνέχεια συνέχεια,είχε καταλάβει ότι μου αρεσει και μου ζήτησε να μην το κάνω τόσο φανερο, μέχρι που μια μέρα ήταν στις τουαλέτες και την ακολούθησα, μπήκα μέσα άρχισα να της μιλάω της ρίχτικα κανονικα και........και έγινε αυτό που καταλάβατε...συνέχισε η σχέση μας μέχρι που επεστρεψε η άλλη καθηγήτρια...
Πήγαινε στο θέμα: Tρελή Φαντασίωση με....Κ.αλλα... |