Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 14:47 @Sex
εχω μια απορια.. γιατι καποιες κοπελες ενω ΔΕΝ ειναι παρθενες οταν γνωριζουν καποιον και θελουν να προχωρησουν μαζι του ισχυριζονται πως ειναι παρθενες και μαλιστα κανουν ολοκληρο προλογο κανοντας ερωτησεις του τυπου "και αν δεν βγαλω αιμα?" "και αν σου ειπα ψεμματα και δεν ειμαι παρθενα?" μου εχει τυχει τρεις φορες ως τωρα με αποκορυφομα την τελευταια! μου ελεγε απο την πρωτη μερα οτι ειναι παρθενα (χωρις καν να την ρωτησω) και την μερα που ηταν να γινει ΠΡΙΝ αρχισουμε.. μου λεει "αν δεν βγαλω αιμα θα θυμωσεις?" με πιο σκεπτικο μερικες ισχυριζονται οτι ειναι παρθενες ενω δεν ειναι??? δεν ξερω αν σας εχει τυχει κατι παρομοιο αλλα θελω απαντησεις.. και απο οσους σας εχει τυχει κατι τετοιο και απο κοπελες που πιθανον να κανουν κατι αντιστιχο και γενικα απο ολους και ολες!! εμενα με εχει προβληματισει το θεμα!! μηπως ειναι καποιο κρυφο fetich καποιων γυναικων? :| Πήγαινε στο θέμα: μη παρθενες που το παιζουν παρθενες
Μήνυμα στις 26/5/2010 στις 20:27 @Sex
και εμενα με τρελενει να τελειωνω στην σταση που λεει η sophie28! να ειναι ξαπλωμενη (σαν στα 4) ειδικα αν εχει και τουρλοτο κ0λ0μερ1 πωωωω!!! με ξεμυαλισατε!! θα παρω τηλ την πρωην!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Η σταση στην οποια τελειωνετε!
Μήνυμα στις 23/5/2010 στις 23:47 @Sex
καλυτερα να πας σε εναν γυναικολογο... οτι απαντησεις και να παρεις απο το φορουμ σιγουρα θα εχεις και καποιες αμφιβολιες.. και μια πρωην μου μυριζε εντονα σε αυτο το σημειο.. αλλα πηγε σε γιατρο και της ειπε τι εφταιγε.. εγω δεν εμαθα ποτε το κρατησε προσωπικο αλλα αν θες να εισαι σιγουρη 100% πηγαινε σε γυναικολογο και μην ντρεπεσαι! Πήγαινε στο θέμα: SOS ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 23:51 @Sex
εμενα μαρεσει πολυ να χρησημοποιει η κοπελα γλωσσα συχνα και να το γλυφει... ειχα δει μια φορα ενα βιντεακι με μια πρωην μου και της ειχα πει οτι θελω να μου το κανει ετσι ακριβως... οποτε μου το εκανε τελειωνα σε ενα λεπτο το πολυ (την πρωτη φορα..) αν επιτρεποταν να βαλω λινκς τετοιου περιεχομενου θα εβαζα να δεις... ειναι τελειο! Πήγαινε στο θέμα: texnikes gia pipa
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 17:03 @Sex
ευτυχως που δεν κατουρισε τιποτα αλλο... Πήγαινε στο θέμα: κ αν το προφυλακτικο μεινει μεσα...???
Μήνυμα στις 20/5/2010 στις 23:52 @Sex
σε φωναζουν ετσι για να τους κατσεις.. αμα τους κατσεις θα σε λενε που..να ευκολη κλπ.. αν ειναι να το κανεις καντο με καποιον που θες εσυ επειδη το θες και εσυ.. οχι επειδη σε λενε ξενερωτη! Πήγαινε στο θέμα: σεξ σε μικρη ηλικια
Μήνυμα στις 20/5/2010 στις 20:33 @Sex
νοσοκομειο - χειρουργικο...
Πήγαινε στο θέμα: κ αν το προφυλακτικο μεινει μεσα...???
Μήνυμα στις 18/5/2010 στις 22:06 @Sex
μιας και σε ενα αναλογο ποστ υπαρχει ερωτηση για αγορια εγω κανω την ιδια για τα κοριτσια.. η ερωτηση ειναι τι σας ξετρελενει να σας κανει ενα αγορι κατα την διαρκεια του σεξ?? Πήγαινε στο θέμα: τι θα σας αρεσε πολυ? (για κοριτσια)
Μήνυμα στις 18/5/2010 στις 21:14 @Sex
να ειναι "ντυμενη" οπως πρεπει για κρεβατι και οχι με κανενα μποξερακι με τον μπομ τον σφουγκαρακι... να ξερει να "παιζει" με την γλωσσα της και οι "κραυγες" που θα βγαζει να ειναι αληθηνες και οχι απλα και μονο για να φανει οτι ευχαριστιεται... extra..: να με βασανισει "με στριπτιζ, υπονοουμενα κλπ χωρις να με αφηνει να κανω τιποτα" πριν μπει στο ψητο...! Πήγαινε στο θέμα: τι θα σας αρεσε πολυ? |