Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ψυγγιές: Οι φωνές του περιπτερά να κλείσεις το ψυγείο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

θελω αλλα δε μπορω

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
6
Μήνυμα #60342 από Jken στις 14 Απριλίου 2010, 10:20μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

korina14 δεν μπορω να πω πως ειμαι ειδικος πανω σε αυτο το θεμα, αλλα θα σου μιλησω βαση εμπειριας.

Το αγορι σου πρεπει να κατσει να ασχολιθει μαζι σου πραγματικα, τα προκαταρκτικα πεζουν βασικο ρολο, επισης το πωσ θα σου μιλαει, το πως θα σε κανει να νιωσεις εκεινη την στιγμη, ολα πεζουν τον ρολο τους.

Πρεπει εκεινος να ειναι τρυφερος κ ηρεμος και οχι αποτομος και αγριος εφοσον ειναι η πρωτη σου φορα.

Πρεπει να κατσει να ασχολιθει μαζι σου και εσυ να νιωσεις ετιμη κ ηρεμη, χωρις να εχεις αγχος, διοτι το αγχος ειναι εχθρος του ανθρωπου σε ολα τα πλαισια.

Αυτα απο μενα

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60347 από foumo στις 15 Απριλίου 2010, 12:53πμ

foumo

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/3/2010
Εγώ είμαι 19 και δεν τα έχω καταφέρει ακόμη! Η καλύτερη λύση είναι πιστεύω του Jken! Αν και με μένα δεν έπιασε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60367 από korina14 στις 15 Απριλίου 2010, 9:00μμ

korina14

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2010
την επομενη φορα θα ακολουθησω τις συμβουλες σας και ελπιζω να τα καταφερω ευχαριατω πολυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60493 από iMBAmusic στις 20 Απριλίου 2010, 8:57μμ

iMBAmusic

Εικονίδιο
μέλος από: 20/4/2010
μπορω να ρωτησο σε ποιο μεροσ το κανατε ? δλδ σε σπιτι σε τουαλετεσ που
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60742 από MaRmO στις 29 Απριλίου 2010, 11:00μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
μην λες οτι δεν σου αρεσει...σου εχει κανει ποτε κανεις???και εγω ετσι ελεγα οτι και καλα δεν θα αφησω ποτε κανεναν να μου κανει...οταν εγινε ομως...αστα να πανε...οτι καλυτερο...καλα ο δικος μου πορωνεται κιολας με τις ωρες αλλα αυτο ειναι αλλο...ειναι καλη λυση το στοματικο...το θεμα ειναι να αρεσει σε αυτον να κανει οχι σε σενα...σε σενα θα αρεσει σιγουρα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login