Μήνυμα στις 3/7/2010 στις 18:38 @Sex
περιμενω νεα σου!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 20 και αυτη 38.. Help..
Μήνυμα στις 3/7/2010 στις 11:14 @Sex
For THE WIN Bro ..
Μήνυμα στις 2/7/2010 στις 19:22 @Sex
φιλε βρηκα μια καλη λυση πιστεβω εγω αυτο θα εκανα , ακου.. προσπαθησε να πας μονος απτο σπιτι της να βρεθειτε μαζι.. η και απτο σπιτι σου αλλα να σιγουρευτης πως δεν θα εινε οι δικοι σου εκει.. μεσα να εισαι ας πουμε με το μποξερακι.. α θα βρεις καμια καλη δικαιολογια λογικα για να την φερεις σπιτι σου.. θα εισαι με το μποξερακι γκαβλομενος.. θα σε δει αυτη.. ε και προφανως αν δεν σου ορμηξει που εινε το πιο λογικο θα δειξει κατι.. αν παλι διξει κατι αλλα δεν εισαι τοσο σιγουρος πετα εξυπναδες.. ξερεις.. κοιτα την στον κωλω , βυζια ενω θα σε κοιταει ε αν δεν ανταποκριθει νταχι τι να πω :P
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 19:29 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνω με monaxia :)
Πήγαινε στο θέμα: ζητημα με κοπελα
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 19:25 @Sex
εγω που ειμαι μικροσ και ντρεπομαι να αγορασω ??
Πήγαινε στο θέμα: ικανοποιιση
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 22:13 @Sex
θα ηθελα να τις δοκιμασω!!
Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 30/4/2010 στις 16:14 @Sex
σου ειπα τον λογο :) εξηγησε στον Φιλο σου τι εμαθεσ..
Πήγαινε στο θέμα: sex..help me
Μήνυμα στις 30/4/2010 στις 15:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ναι.. κοιταξε αποτι φενετε.. η ο παρθενικος σου υμενας δεν εχει σπασει απλα ειναι πολυ σκληρος η ηταν πολυ μαλακος και εχει σπασει ιδι χωρις να το εχεις καταλαβει.. δηλαδη μπορει να σου εχει σπασει κανοντας ποδηλατο και να ετρεξε λιγο αιμα και εσυ να μην το εχεις καταλαβει.. οσο για αυτο που σου ειπα στην αρχη ισως ο υμενας σου να σπασει κε στα 30 αν οντως ειναι ετσι.. το σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να ανυσηχεις ειναι τελιος φυσιολογικα αυτα τα πραγματα ;) ελπιζω να βοηθεισa :)Πήγαινε στο θέμα: sex..help me |