Μήνυμα στις 15/4/2010 στις 21:00 @Sex
την επομενη φορα θα ακολουθησω τις συμβουλες σας και ελπιζω να τα καταφερω ευχαριατω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: θελω αλλα δε μπορω
Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 21:20 @Sex
εννοειται πως τον αγαπαω και δε θα το εκανα ποτε για αλλο λογο. ναι αυτη την στιγμη δεν ημουν αρκετα υγρη γτ οταν ημουν δεν ηταν ετοιμος αυτος αλλα μετα που ητν ετοιμος εγω δεν ημουν. και εγω εχω βαλει δαχτυλακι αλλα 2 μπαινουν με δυσκολια κι εκεινος εχει πολυ χοντρα δαχτυλα και δεν εμπαινε ευκολα οποτε πως να μπει το αλλο. αλλα στοματικο δε θελω δε μ'αρεσει
Μήνυμα στις 13/4/2010 στις 15:34 @Sex
θελω και αλλες γνωμες πειτε μου τιποτα τι μπορω να κανω???????
Μήνυμα στις 13/4/2010 στις 15:22 @Sex
18 ειναι και το εχει ξανα κανει αλλα οχι με παρθενα οπως ειμαι εγω. δεν ξερω αν ειναι ελαστικος η οχι ο παρθενικος υμενας μου το θεμα ειναι οτι ειναι μικρη η τρυπα και δε μπαινει με τιποτα. εσυ ποσο χρονων εισαι? Πήγαινε στο θέμα: θελω αλλα δε μπορω
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 21:16 @Sex
σας παρακαλω δωστε μου μια εξηγηση
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 15:52 @Sex
ειμαι 15 και τα εχω λιγους μηνες με το αγορι μου. αποφασισα να προχωρησω αλλα οταν πηγαμε να το κανουμε δε μπορουσαμε. Δεν ειχα προχωρησει καθολου με τις αλλες μου σχεσεις τωρα μ αυτον οταν προσπαθησαμε το πεος του δεν εμπαινε με τιποτα. δε ξερω ισως φταιει το οτι τον εχει μεγαλο και δεν μου ειχε βαλει ποτε δαχτυλακι μονο αυτη τη μερα αλλα και παλι δεν ειναι λογικο να μη μπορει να μπει. καναμε καποιες προσπαθειες αλλα επειδη και αυτοσ εχει κοντα ενα με 2 χρονια να το κανει δεν κρατουσε πολυ σε στυση με αποτελεσμα οι προσπαθειες μας να τελειωνουν γρηγορα. το θεμα ειναι οτι τωρα θελω πολυ να το κανω, βοηθηστε με, βρητε μου καμια λυση.γιατι δε μπαινει ειναι φυσιολογικο? μηπωσ πρεπει να κανω τιποτα?
Πήγαινε στο θέμα: θελω αλλα δε μπορω |