Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 20:35 @Διάφορα
Να του μιλήσεις στα ίσια και να του πεις οτι κάτι έχει αλλάξει πάνω του! Μπορεί να έχει προβλήματα και να έχει αλλάξει η συμπεριφορά του γενικά...Μπορεί επίσης και να σε ζηλεύει, όταν λες οτι σε κοροιδεύει όποτε του δοθεί η ευκαιρία... Πρέπει να του μιλήσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητός μου φέρεται διαφορετικά
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 01:57 @Sex
Φυσιολογικό δεν το λες αλλά αν αρέσει σε κάποιον οκ! Φυσιολογικό είναι μόνο άντρας με γυναίκα κ μόνο το κανονικό σεξ κ όχι απο πίσω που έχει γίνει πλέον μαστ αν και πιστεύω ότι είναι ανωμαλία....απο κει και πέρα ότι αρέσει στον καθένα αποδεχτό φυσιολογικό ή μη! Καλό είναι να ψάχνεσαι να δεις τι σου αρέσει!
Πήγαινε στο θέμα: να ανησυχισω;
Μήνυμα στις 9/5/2010 στις 01:45 @Sex
χα χα επιβαιβεώνεις αυτά που είπα πιο πάνω!!! Έγω αγόρι μου είμαι μια χαρά εσύ έχεις τη μύγα και μυγιάζεσε!Ώστε θα με χτύπουσες ε? Ε ναι κλασική αντίδραση όταν δεν έχεις τι να πείς γτ σε εχουν ταπώσει... Και αν δεν έχεις τι να πεις βρίζεις! Και όσο για το κακομαθημένο δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον απο τη στιγμή που δεν τον ξέρεις... Να σταματήσει αυτό εδώ pls, έληξε το θέμα και ο giannis15243 έγινε banned. (Moderator βάρδιας) Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 01:23 @Sex
Εσύ γιατί θίχτηκες????Δε σε είπαμε πούστη!!! Άλλα όποιος έχει τη μύγα.........Όποιος είναι 'άντρας' δεν έχει πρόβλημα είναι άνετος.... Έγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να φάει τα χίσια του.... Γιατί κολλάτε τόσο πια χίσια είναι δεν είναι δηλητήριο... απο σας βγαίνουν δεν είναι κακό να τα δοκιμάσετε! Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 01:14 @Sex
Άνετα.. το ότι του αρέσει να τον παίρνει απο πίσω δεν πάει να πει ότι του αρέσουν οι άντρες.... Έσυ θεωρείς φυσιολογικό μια γυναίκα να τον παίρνει απο πίσω????? Άν αρέσει σε κάποιον είναι άλλο θέμα...Φυσιολογικό όμως δεν είναι... Άρα κ οι 2 μπορούν να τον παίρνουν απο πίσω....ναι μεν δεν είναι φυσιολογικά αλλά αν τους αρέσει οκ! Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 4/5/2010 στις 03:07 @Sex
Δεν μπορώ να περιγράψω τι γεύση έχουν... πάντως δεν ήταν καθόλου δυσάρεστη! Ίσα ίσα!!! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έκαιγαν! Όχι ότι ήταν ζεστά αλλά ήταν πικάντικα! Στο σέξ μπορείς να κάνεις ότι σε ευχαριστεί.. είναι ταμπού κατά τη γνώμη μου να το θεωρείς αδερφίστικο.. Όλα είναι μέσα στο κεφάλι των αγοριών! Όπως θεωρείτε φυσιολογικό να γλύφει μια γυναίκα το δάχτυλο της έτσι είναι φυσιολογικό να δοκιμάζει ένα αγόρι τα χίσια του! Τα αγόρια που δε το δέχονται αυτό έχουν κόμπλεξ...Στην έποχή αυτή γίνεται τόσος ντόρος γύρο απο τους ομοφυλόφυλους που όλα τα αγόρια έχουν κόμπλεξ με το θεματάκι!Φοβούνται μη τους πούν πούστηδες! Σιγά πια! Πήγαινε στο θέμα: Οταν αυνανιζεστε που χυνετε;
Μήνυμα στις 30/4/2010 στις 02:00 @Διάφορα
Καλά θα είναι να ρωτήσεις σε ένα petshop. Εγώ έχω τροφή σε μπιλάκια! 2 μπιλάκια καθε μέρα για κάθε ψαράκι!Με βόλεψε πολύ!
Πήγαινε στο θέμα: χρυσοψαρα
Μήνυμα στις 22/4/2010 στις 01:17 @Sex
Κάποιες φορές το αίμα εμφανίζεται λίγες ώρες αργότερα..είναι φυσιολογικό.Σε μερικές κοπέλες η αιμοραγία κρατάει μέχρι και 2 μέρες. Σε άλλες το αίμα είναι περισσότερο σε άλλες λιγότερο..επίσης μπορεί να μη βγάλει καθόλου αίμα... Άν η ποσότητα είναι μικρή κ δεν κρατήσει πάνω απο 2 μέρες τοτε είναι οκ...Αν όχι τότε να της πείς καλύτερα να πάει σε γιατρό
Πήγαινε στο θέμα: aima..
Μήνυμα στις 20/4/2010 στις 01:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι όπως οταν χύνει ο άντρας...τελειώνει! Εκείνη την ώρα βρίσκεται σε οργασμό..Πήγαινε στο θέμα: Οταν χινει μια γυναικα
Μήνυμα στις 19/4/2010 στις 02:27 @Sex
Αυτό ακριβώς, παραφίμωση είναι όταν γίνεται με δυσκολία η επαναφορά. Αν μέινει πολλή ώρα κάτω απο τη βαλάνο σφίγκωντας τη δεν γίνεται σωστή αιμάτωση στη βαλάνο και επειδή είναι πολύ ευαίσθητη μπορεί να νεκρωθεί. Καλό θα ήταν να πας σε ένα γιατρό, μπορεί να μην έχεις τίποτα αλλα μπορεί και να χρειάζεσαι βοήθεια ποτέ δεν ξέρεις... Μην το αφήσεις έτσι πάντως...! Πήγαινε στο θέμα: Απορία |