Σκεφτομαι ν ολκλρσω γ ν τν κανω ν γυρισει
Σελ. 3
Μήνυμα #57804 από MaRmO στις 18 Ιανουαρίου 2010, 11:46μμ
μέλος από: 9/12/2008 μηνύματα: 314 0 |
συμφωνω και παλι με τον seorge...απλα και εγω τσαντιστηκα με αυτα που εβλεπα και πραγματικα και εγω η ιδια θα ενιωθα ασχημα αν αυτο το πραμα(το αγορι) σου την εφερνε τοσο ασχημα...θα πληγωθεις πολυ πιστεψε με αν δεν το σταματησεις αυτο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57805 από Blue_Deep_Ocean στις 19 Ιανουαρίου 2010, 12:20πμ
μέλος από: 18/1/2010 μηνύματα: 54 0 |
πληγωμένη εγώ προτείνω να κοιτάξεις να ξεκολλήσεις γιατί σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου όλη αυτή η ιστορία...συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά πως ο άνθρωπος που θες να έχεις διπλα σου,θέλει μοναχα να εκμεταλλευτεί την αδυναμία που του έχεις και μετά να εξαφανιστεί...μην του δώσεις αυτή την ικανοποίηση!βάλε λίγο τον εγωισμό σου και φύγε εσύ πρώτη...the choice is yours...;-) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57814 από nathalie στις 19 Ιανουαρίου 2010, 8:04μμ
μέλος από: 5/11/2008 μηνύματα: 106 0 |
Κουκλα μου, καταλαβαινω πως ειναι να εισαι φυλακισμενη στα ιδια σου τα αισθηματα,οπως και ολοι μας εδω μεσα ειμαι σιγουρη, και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να αρνηθεις αυτα που νιωθεις.Ομως πιστευω πως εισαι αρκετα εξυπνη για να δεις οτι αυτο το ατομο (αν μπορει να χαρακτηριστει ετσι) θελει απλα να σε εκμεταλλευτει γιατι εχει καταλαβει τι συμβαινει.Εμεις δεν ειμαστε εδω για να αποφασισουμε για λογαριασμο σου,αλλα ολοι συμφωνουμε οτι δεν πρεπει να ενδωσεις.Φαντασου να εβλεπες αυτο το θεμα αναρτημενο απο καποια αλλη κοπελα...τι αποψη θα σχηματιζες?Να σου πω την αληθεια,οταν διαβασα τα πιο προσφατα "κατορθωματα" του τυπου η μονη μου απορια ηταν πως ειναι δυνατον να βρισκεσαι ακομα σε διλημμα...Το μονο λογικο που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη ειναι να περιμενεις να το ξεπερασεις.Γιατι αν κανεις αυτο που θελει αυτος να εισαι σιγουρη οτι μετα θα σε παρατησει,και θα νιωθεις πιο μονη απο πριν και πολυ ντροπιασμενη για να το συζητησεις με τον οποιονδηποτε.Τοτε θα πληγωθεις πραγματικα,οπως λενε και τα παιδια πιο πανω.Σκεψου καλα μεχρι που εισαι διατεθιμενη να φτασεις,και ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ (!) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57846 από Blue_Deep_Ocean στις 21 Ιανουαρίου 2010, 3:18πμ
μέλος από: 18/1/2010 μηνύματα: 54 0 |
Συμφωνώ απόλυτα με την Nathalie...κοίτα για μια φορα και τον εαυτό σου!κανε την σωστή επιλογή...Όσα καλά πράγματα έχεις να δώσεις μέσα απ την ψυχή σου,δώστα εκεί που θα αξίζει πραγματικά τον κόπο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57857 από sintele στις 22 Ιανουαρίου 2010, 12:37πμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
λοιπόν καλή μου πιστεύω πως είμαι η καταλληλότερη για να απαντήσω στο θέμα σου μιας και επαναλαμβάνεις την ηλίθια ιστορία μου,,,αυτός στην αρχή μου t έπαιζε θέλω να είμαστε μαζί αλλα δεν 3erooo και την μια να μου λέει να είμαστε μαζί την επομενη μέρα "ξεχασετο" gra4e άκυρο(όχι μια ούτε 2φορες..)με έκανε πάντα κομμάτια δεν ήμουν ποτε αρκετά καλή "γιαφτον"..μετά από εννιά μήνες που γινόταν αυτό και ενώ γίνονταν όλα αλλα δεν είχαμε ολοκλήρωση αυτός μου λέει αυτό ήταν τέλος εγώ εκεί στη βλακεία μου για να τον κρατήσω εκείνο το βραδυ έφαγα τα μούτρα μου,,έφυγε για αρκετούς μήνες μετά κάτι έτυχε και συναντηθήκαμε και άρχισαν όλα από την αρχή,,το αποτέλεσμα πιο ήταν?τα τελευταία 3xronia να με έχει κάνει εκατομμύρια φορες χαλιa να με θέλει μονο για το sex και να λέει και μαλακίες για μένα κατά καιρούς,,τα βλέπεις αυτά?θα είναι το μέλλον σου αν δεν φίγις μακριά του.εγώ για να ξεφύγω και να ηρεμήσω ήρθα ελλάδα για σπουδές(είμαι από κύπρο) και επιτέλους μετά από 3xronia νιώθω ήρεμη,,αυτή την ώρα που μιλάμε μου στέλνει στο face αλλα ποιος νοιάζεται,,και να φανταστείς μέχρι πριν 2μήνες ακόμα με το που έβλεπα ένα απλό του τι κανεις ήθελα να φύγω να παο πίσω να τον βρω,,απομακρύνσου και εσύ όπως μπορείς και "προσπαθα" να ξεχαστείς,,εγώ με το που ηρέμησα γνώρισα ένα υπέροχο παιδί,,,αυτός αν και είναι πληγωμένος πολύ δεν θα φύγω ποτε από κοντά του όσο με θέλει εκεί γιατί απλά ναι αυτός αξίζει...ας μην χρειαστεί να περάσεις όσα πέρασα εγώ για να μάθεις τι πραγματικά αξίζει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57924 από plhgwmenh στις 23 Ιανουαρίου 2010, 5:34μμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 115 0 |
paidia sas euxaristw olous para polu...kai Seorge den 8umwsa me kanenan 3erw oti oloi sas prospa8eite na me glitwsete kai na me en8a rinete na fugw makria apo auto to epikinduno atomo pou mono plhges 3erei n anoigei...apla troma3a ligo me ton tropo pou eixe apanthsei h Marmo alla twra ola ok afou e3hgh8hkame!Sintele mou eilikrina lupame gia thn periptwsh sou kai mou akougete polu periergo na sunexizei h istoria auth gia tosous mhnes...skeftomai oti isws 8a er8w sth 8esh sou etsi opws paei to pragma kai pragmatika den 8elw...apla ton vlepw k liwnw...den vgainw k polu kai den mporw na gnwrisw kapoion kalutero...epishs exw polu xamhlh autoektimhsh kai den nomizw oti mou a3izei kati kalutero gt skeftomai sunexws ''kai poia eimai egw gia na to apokthsw??''Elpizw na perasw stis panellhnies kai na kataferw na fugw apo edw gia na ta diagrapsw ola oristika...h toulaxiston an den perasw epeidh den exw ore3h gia diavasma,na mou dw8ei h eukairia na fugw apo thn Ellada genikws kai na exw thn tuxh na dhmiourghsw kati kalutero...sas euxaristw polu olous sas!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57928 από sintele στις 23 Ιανουαρίου 2010, 5:49μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
"προσπαθα" το τουλάχιστο,,εγώ αυτό έκανα για να γλιτώσω μετά από τόσο καιρό,,τώρα που έφυγα μου είπαν σήμερα πως έχει στήλη όλης τις περιοχής μηνύματα μήπως γίνει τίποτα(σε κοπέλες που ξέρω και μου το είπανε)τέτοιος αλήτης είναι,,αλλα αν μη τι άλλο εγώ έγινα όπως αυτόν πια μονο έτσι κατάφερα να επιβιώσω,,αλλα δεν με νιαζί πια αυτές λυπάμαι εγώ πήρα την βαλιτσούλα μου και έφυγα τώρα ας κουρεύονται,,ρωτούσε και μια 'φιλί' αν τον θέλω ακόμα για να μιλάει μαζί του η όχι απότι μου είπαν,,τους ηπα και ego όχι δεν με πειράζει αφού πάντα σε μένα επιστρέφει,,για να καταλάβεις ποσο σαν τα μούτρα του με έχει κάνει όταν πάμε πίσω θα έρθει να μου λέει για όσες κοροϊδεύει να του λέω καίγω τα δικά μου και να γελάμε,,,καίγω έλεγα τότε πως γύρισε να με di εμενα και τον έβλεπα και έλιωνα αλλα με τον καιρό και την κακια του έχει καταφέρει μονο τι μαυρίλα τις 4ήxεις του να βλέπω και τίποτα άλλο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57931 από plhgwmenh στις 23 Ιανουαρίου 2010, 6:32μμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 115 0 |
proxwra mprosta!!!sou a3izoun ta kalutera!!!oti mas kanoun 8a to pa8oun!!!otan pesoun se kamia pout@n@ pou 8a tous keratwnei me olous kai 8a tous trwei ta lefta 8a mas 8umi8oun...alla tote 8a einai polu arga!!!To treno feugei k spania kanei thn idia diadromh...otan omws sunanthsh megalo empodio den episstrefei pote!!!APLA XTIZEI NEO DROMO GIA NA FTASEI STON SWSTO PROWRISMO TOU!!!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |