Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 02:38 @Sex
Εγω θα σας πω μια φαντασιωση που ειχα πολυ καιρο στην σκεψη μου και εγινε πραγματικοτητα το προηγουμενο καλοκαιρι...Ειχαμε παει Σαντορινη με την πρωην μου για μερικες μερες και μεναμε σε ενα απιστευτο ξενοδοχειο με prive πισινα και τζακουζι στο μπαλκονι της σουιτας μας!Ενα βραδυ της εκανα εκπληξη...εβαλα κερακια reso γυρω γυρω απ'την πισινα,εβαλα σε λειτουργεια το τζακουζι(ηταν πισινα και τζακουζι μαζι) και αφου την τάισα(στομα με στομα)φραουλες με σαντιγυ και ενα φανταστικο γλυκο κοκκινο κρασι,το κάναμε(ενω το νερο εκανε μασαζ στα κορμια μας)και ταυτοχρονα ειχαμε θεα σε ολο το Αιγαιο πελαγος,καθως η πισινα χυνοταν στον γκρεμο και γινοταν ενα,με το αιγαιο)!Μιλαμε για μαγεια...Οι μονοι μαρτυρες ηταν τα αστερια και η θαλασσα(Δεν ξερω αν μας επαιρνε ματι κανενας αλλος,αλλωστε μονο αυτο δεν προσεχα εκεινη την στιγμη!!!)Ισως οτι ομορφοτερο εχω ζησει ερωτικα στην ζωη μου μεχρι τωρα...
Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 02:06 @Sex
Ρε παιδια μην ακουω τρελά πραγματα!Οταν μια γυναικα εχει περιοδο δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει εγκυος...Γιατι εκεινες τις μερες δεν υπαρχει ωαριο μεσα της για να γονιμοποιηθει(για τον απλουστατο λογο οτι "η περιοδος" ειναι ακριβως αυτο!δηλαδη η αποβολη του ωαριου που εχει αρχισει να διαλυεται για να δημιουργηθει επειτα απο μερικες μερες το καινουργιο,και ουτω καθεξης).Και το αιμα γι αυτο υπαρχει,διοτι βοηθα τον οργανισμο να αποβαλλει το παλιο ωαριο που εχει πλεον διαλυθει και πρεπει να βγει απ το σωμα της γυναικας!!Και περα απο αυτο,το καινουργιο ωαριο για να δημιουργηθει και να φτασει σε πληρη αναπτυξη,θελει καποιες μερες(αναλογα τον κυκλο της καθε γυναικας),ωστε να ειναι γονιμο - και εκει κολλανε και οι γονιμες μερες που ειναι 3 μοναχα καθε μηνα!!!Τα ωαρια εχουν ολοκληρη διαδικασια για να φτιαχτουν πληρως ωστε να μπορει να γινει η σύλληψη!!Πως λοιπον θα μεινει εγκυος εφοσον η γυναικα εκεινες τις μερες ειναι "άδεια" μεσα της?? ΥΓ:Το ωάριο δεν ειναι σκουτεράκι να το πας συνεργειο σημερα και να το εχεις ετοιμο αυριο,ειναι ολοκληρη διαδικασια που ονομαζεται "ωριμανση του ωαριου".Αυτα για οσους δεν γνωριζουν... Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος και σεξ
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 00:48 @Sex
Ελεος...πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα και μου κανει τρομερη εντυπωση!Παντα πιστευα οτι δεν υπαρχει αντρας που να μην τρελαινεται για πιπα!Τι να πω....
Πήγαινε στο θέμα: π....α ναι η οχι?
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 00:45 @Sex
Συμφωνω απολυτα με foumo!Μακαρι να ειχα και εγω τετοια κοπελα που να με περιποιειται ετσι...αλλα βλεπεις αμα εχεις τον μαλακομαγνητη και τραβας ατομα που κοιτανε μονο την παρτη τους στο σεξ ή εχουν ενα σωρο κομπλεξ και ταμπου,πως να ευχαριστηθω?Πολυ σπανια μου εχει συμβει να μου κανει καποια κοπελια μου στοματικο σεξ που να με ξετρελανει!foumo,ομολογουμενως ειναι πολυ τυχερο το αγορι σου...ειλικρινα!
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές για πεολειχία
Μήνυμα στις 13/3/2010 στις 00:37 @Sex
Η λυση στο προβλημα σου ειναι απλη...ζητα απ το αγορι σου να σε γλειψει εκει,με επιμονη και υπομονη!Να παιξει η ακρη της γλωσσας του με την κλειτοριδα σου και να σου δινει μικρα ζεστα φιλια στα "χειλη" και γενικα να σε περιποιηθει κανοντας "μασαζ" με την γλωσσα του και τα δαχτυλα του στα σημεια του κορμιου σου που τρελαινεσαι...Εμενα αυτο ειναι το δυνατο μου σημειο!Μ'αρεσει παρα πολυ να κανω στην γυναικα πολλα προκαταρκτικα και εχω πολυ υπομονη!Βασικα με τρελαινει να την βασανιζω(με την καλη εννοια) και να την κανω να χυνει συνεχομενες φορες,ενω τρεμει απ τους σπασμους!Βρες καποιον να θελει να ασχοληθει μαζι σου ερωτικα και οχι να περιμενει σαν ζωο να πατε στο "κυριως πιατο"...Αυτη ειναι η γνωμη μου!
Πήγαινε στο θέμα: Ανθεκτικός Υμένας... :-(
Μήνυμα στις 12/3/2010 στις 01:29 @Sex
Zasna εννοεις οτι καταπινεις με το ζορι?δεν σε προειδοποιει πριν χυσει στο στομα σου?
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι τοσο ταμπου με το στοματικο σεξ?
Μήνυμα στις 10/3/2010 στις 00:33 @Sex
Sophie δεν μου ειπες τελικα,ξαναγινε την επομενη μερα?Του προτεινες αυτο που σου ελεγα?
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση
Μήνυμα στις 7/3/2010 στις 01:05 @Sex
Α και Synthia δεν το καταλαβα αυτο που γραφεις οτι "σε παρακαλω μην το ξαναπεις"!!Δεν καταλαβα δηλαδη,θα μου απαγορευσεις εσυ τι θα λεω και τι οχι?Οτι θελω θα λεω και αν δεν σ'αρεσει να μην ασχολεισαι αν γινεται!Ευχαριστω!!!!!!
Μήνυμα στις 7/3/2010 στις 01:01 @Sex
Sophie μια φορα εγινε?Μα καλα του το προτεινες και δεν του αρεσε η ιδεα να τελειωσει την ωρα που θα εισαι εσυ απο πανω?περιεργο....Εγω οσους αντρες ξερω,τρελαινονται για το συγκεκριμενο σκηνικο!
Μήνυμα στις 7/3/2010 στις 00:58 @Sex
Synthia συμφωνω στο θεμα των εξετασεων,εννοειται οτι πρεπει να γινονται!Και εγω πριν κανω ελευθερο σεξ με την πρωην μου,ειχαμε παει μαζι σε εναν γιατρο και ειχαμε κανει τις απαραιτητες εξετασεις!Εξαλλου ειναι θεμα υπευθυνοτητας τοσο απεναντι στον εαυτο μου οσο και στο αλλο ατομο(κυριως αυτο)!Διαφωνω τελειως ομως σε αυτο που λες οτι μπορει να μεινεις εγκυος αν τελειωσει το αγορι μεσα σου ακριβως μετα το τελος της περιοδου!!!Εδω εχουμε ρωτησει γυναικολογο και εκτος αυτου,εμεις 2,5 χρονια καναμε ελευθερο σεξ και τελειωνα μεσα της καθε φορα μετα το τελος της περιοδου της και για μερικες μερες μετα και δεν εγινε το παραμικρο σε αυτα τα 2,5 χρονια!!!Πως γινεται αυτο?Βεβαια ειχε κανει και το τεστ ωορηξξιας και ξεραμε ακριβως τις γονιμες μερες της,οποτε αποφευγαμε να το κανουμε εκεινες τις μερες!Οσο για αυτο που λες οτι εμεινες εγκυος επειδη το εκανες ακριβως μετα την περιοδο σου,μαλλον μας λες ψεματα 'η μας κοροιδευεις!Δεν εξηγειται αλλιως....
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφυλακτικο κ απολαυση |