Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το Linux είναι φιλικό προς τον χρήστη. Δεν είναι φιλικό σ' αυτόν που αγνοεί και στον ηλίθιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ξυρισμα στο σωμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #103079 από TRaF στις 14 Ιουνίου 2012, 2:59μμ

TRaF

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2010
λοιπον ξερετε πως κατα τη διαρκεια της εφηβειας ολοι εχουμε πολλες τριχες παντου..αναρωτιωμουν λοιπον αν τωρα που θα αρχισω να πηγαινω θαλασσα θα πρπει να παρω με κατι τις τριχες ιδιως στην περιοχη κατω απ τον αφαλο..(γτ στο υπολοιπο σωμα δν φαινονται..) θελω να πω δηλαδη βλεπετε το ιδιο ενα ξυρισμενο ατομο και ενα αξυριστο?(οταν εμφανιστει στην παραλια)
επιπλεον ομως δεν ξερω.. και να ξυριστω με τι να τις παρω? εχω μια μηχανη αλλα δεν ξερω να τη χρησιμοποιω...αα επισης αν στην περιοχη κοντα στο μοριο αν τις παρω πχ με μηχανη θα αντιμετωπισω την ιδια φαγουρα οπως και με το ξυραφακι? και αν ναι υπαρχει τροπος να την αποφυγω?

περιμενω απαντησεις απο κοριτσια και αγορια...ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103080 από Rodius στις 14 Ιουνίου 2012, 3:02μμ

Rodius

μέλος από: 17/10/2011
Λοιπόν εγώ προσωπικά προτιμώ το άτομο να ' ναι ξυρισμένο (άποψη μου). Από κει και πέρα εσύ ξέρεις, αν θες τις ξυρίζεις με μια ξυριστική μηχανή, το καλύτερο κατ'εμέ. Όσο για τη φαγούρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις after shave.

Ελπίζω να σε κάλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103083 από tuxh-vouno στις 14 Ιουνίου 2012, 3:26μμ

tuxh-vouno

Εικονίδιο
μέλος από: 18/3/2012
Κοίτα, εγώ που είμαι κορίτσι θέλω ο άλλος να είναι ξυρισμένος κάτω... από εκεί και πέρα στο υπόλοιπο σώμα λίγη τρίχα δεν με ενοχλεί,εκτόσ βέβαια αν είναι αρκούδα...Στην περίπτωσή σου λίγες. τρίχες τρίχες κάτω από τον αφαλό δεν είναι πρόβλημα. Αν παρ'όλα αυτά θέλεις να τις ξεφορτωθείς, κόψτες πολύ κοντές με μία μηχανή όπως είπες, όχι με ξυράφι γιατί θα βγουν περισσότερες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103598 από LaGoyDaKi στις 20 Ιουνίου 2012, 11:34μμ

LaGoyDaKi

Εικονίδιο
μέλος από: 20/6/2012
να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω σε αυτό? Άμα τα πάρεις με μηχανή, βγενουν το ίδιο η ποιο πολύ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103603 από tuxh-vouno στις 21 Ιουνίου 2012, 1:23μμ

tuxh-vouno

Εικονίδιο
μέλος από: 18/3/2012
Το ίδιο,με την μηχανή απλά κόβεις αυτές που ήδη υπάρχουν...αλλά για μένα η καλύτερη λύση είναι το κερί...και από ξυράφι και από μηχανή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103612 από alex48 στις 21 Ιουνίου 2012, 4:12μμ

alex48

Εικονίδιο
να τις κοψεις λιγο μονο για καθαριοτητα και υδροτα αλλα οσο τις κοβεις τοσο μαυριζουν και βγαινουν πιο πολυ και πιο γρηγορα
εγω τις δικες μου βαζω μια γυναικα και μου τις κοβει και τις βλεπει πιο καλα καλυτερα με ψαλιδι γιατι η ξυρ μηχανη τις τριχες τις γυρναει στο δερμα μεσα
Αυτα Φιλε μονο για την ευαισθητη περιοχη και σπεσιαλ στα ααααααρρχχχχ μια μια διοτι ποναει πολυ   
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103615 από LittleMonster στις 21 Ιουνίου 2012, 7:07μμ

LittleMonster

Εικονίδιο
Moderator
μέλος από: 26/12/2011
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια και καλή το κερί... Εννοώ, είναι πολύ πιο εύκολο...
Αλλά τώρα αν δεν έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξυριστική μηχανή ή και ξυραφάκι. Τις τρίχες των ποδιών τις κάνω με την ξυριστική, γιατί δεν θέλω να τις πάρω τελείως. Βάζω καπάκι..Και για τις μασχάλες το ίδιο.

Όσον αφορά την ευαίσθητη περιοχή, την κάνω με ξυραφάκι. Αυτό που πρέπει να κάνεις εκεί για να μην έχεις φαγούρα είναι να τις παίρνεις σιγά σιγά προς τη φορά τους.. Αν και κόντρα βγαίνουν πολύ πιο όμορφα, αυτό κρατάει μόνο την πρώτη μέρα. Αν τα κάνεις κόντρα 1. Έχεις Φαγούρα και σε τσιμπάνε. 2.Κόβεσαι παντού και βγάζεις σπυράκια. 3. Είναι ανυπόφορο για μια εβδομάδα τουλάχιστον...

Αυτά..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103633 από LaGoyDaKi στις 22 Ιουνίου 2012, 2:10πμ

LaGoyDaKi

Εικονίδιο
Ναι αλλά στο στήθος και στην πλάτη πονάει το κερί... έτσι δεν είναι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login