Μήνυμα στις 22/6/2012 στις 17:34 @Sex
Εγω εχω κανει πολλες φορες με 2 γυναικες και περισσοτερο με παντρεμενες γυναικες ειναι πολυ ωραιο παιδια σας το προτεινω αλλα οταν το κανετε να μην ειστε σουρωμενοι για να ξερετε τι κανετε περισοτερο και που πιανετε και τον βαζετε στο στομα η στον κο-------------λογικο παντος την βρησκω την παρτουζα
Πήγαινε στο θέμα: εχετε κανει παρτουζα κι αν ναι σας αρεσε?
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 16:12 @Sex
να τις κοψεις λιγο μονο για καθαριοτητα και υδροτα αλλα οσο τις κοβεις τοσο μαυριζουν και βγαινουν πιο πολυ και πιο γρηγορα εγω τις δικες μου βαζω μια γυναικα και μου τις κοβει και τις βλεπει πιο καλα καλυτερα με ψαλιδι γιατι η ξυρ μηχανη τις τριχες τις γυρναει στο δερμα μεσα Αυτα Φιλε μονο για την ευαισθητη περιοχη και σπεσιαλ στα ααααααρρχχχχ μια μια διοτι ποναει πολυ Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα στο σωμα
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 15:59 @Sex
Αγαπητε φιλε πιστευω οτι πρεπει να βαλεις ενα προφυλακτικο που θα ειναι κανονικο κλασικο πρεπει να το συνηθησεις και εσυ και η κοπελα σου και αν τελειωσεις γρηγορα μην σε νοιαζει να συνεχεισης και θα δεις οτι θα σου ξανα ερθει η στηση πιστευω πως θα ηταν καλυτερα να δοκιμασεις τα διαφορα αλλα προφυλακτικα αργοτερα αφου εχεις βρει τον εαυτο σου πρωτα Καλη επιτυχία Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο-πρωτη φορα
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 15:42 @Μηχανήματα
Ευχαριστω πολυ φιλε μου το αν ειναι εξ ημισιας δεν το σκευτικα καθολου μονο το χαρατσι ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι κανονικα πληρωμενο Πήγαινε στο θέμα: Αγορα Α κατοικιας
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 20:33 @Μηχανήματα
Θελω να αγορασω ενα διαμερισμα μεταχειρισμενο παλαιο Τιπρεπει να προσεξω απο αυτον που το πουλα Τι χρηματα θελει η εφορια - συμβολαια Συμφερει αυτη η αγορα τωρα Πήγαινε στο θέμα: Αγορα Α κατοικιας |