Μήνυμα στις 11/3/2019 στις 17:22 @Sex
Γεια σας, είμαι 21 χρόνων και παρουσιάζω ένα πρόβλημα. Γενικά είμαι μπάι, "παρθενος" και σεξουαλικά ανενεργός τον περισσότερο καιρό, με τις σεξουαλικές μου εμπειρίες να περιορίζονται σε φασωμα/προκαταρκτικά. Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ όταν αυνανιζομαι μόνος μου τελειώνω κανονικά και θα μπορούσα να πω ότι έρχομαι σε "οργασμό", όταν κάνω κάτι με κάποιο άλλο άτομο στο πέος μου νιώθω ή πόνο ή τίποτα. Δεν νιώθω δηλαδή κάποια ευχαρίστηση, δυσκολεύομαι να τελειώσω και πολλές φορές απλά ξενερώνω με τον εαυτό μου και έτσι επηρεάζεται και η στύση μου πάνω στη φάση. Που πιστεύετε ότι μπορεί να οφείλεται αυτό, και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Δεν ευχαριστιέμαι το σεξ
Μήνυμα στις 7/1/2015 στις 19:41 @Μηχανήματα
Γεια σας! Στο σπίτι μου δεν εχουμε ούτε ίντερνετ ούτε τηλέφωνο τα τελευταια 2 χρονια γιατι χρησιμοποιούσαμε μονο τα κινητά μας. Τώρα όμως θελουμε να βάλουμε ίντερνετ γιατι δεν γινεται χωρις αυτο. Ξέρετε αν γινεται να βαλω ιντερνετ χωρίς τηλέφωνο? Ξέρετε κανένα καλό και φτηνο προγραμμα? Πήγαινε στο θέμα: Σύνδεση Ίντερνετ
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 12:14 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Είναι λίγο μεγάλη διαδικασία για να στην περιγράψω γραπτώς, αλλά αυτό το βιντεο μπορει να σε βοηθήσει :)Πάτα Εδώ! Πήγαινε στο θέμα: Facebook
Μήνυμα στις 21/7/2014 στις 16:07 @Μηχανήματα
Ναι, εγώ όμως δεν εννοώ τα βίντεο που για να τα δεις στο κινητο μπαινεις στο "Φωτογραφίες".. Εννοώ τα βιντεο που ειχα περάσει μεσω itunes στην εφαρμογή "Βίντεο".. Αυτά ειναι που δεν μπορω να βρω!! Πήγαινε στο θέμα: Βιντεο iPhone
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 11:28 @Μηχανήματα
Θυμάστε τότε με τη μουσική που είχα εκεινο το θεματάκι και χρησιμοποίησα το iExplorer? Τελικά προέκυψε και αλλο ενα πρόβλημα. ΄ Έχω και ενα βιντεο μέσα (στα οικιακά βιντεο) και δεν γινεται να το περάσω στον υπολογιστή μεσω εκείνου του προγράμματος, και ακομα δεν εχω κανει συγχρονισμό επειδή φοβάμαι μήπως χαθει. Από την άλλη, σκέφτηκα να πατήσω να μην γινει συγχρονισμός βιντεο, έτσι ώστε αυτο να μείνει απείραχτο, αλλά και πάλι δεν ειμαι σιγουρος αν θα πιάσει αυτο. Έχετε καμια ιδέα? Πήγαινε στο θέμα: Βιντεο iPhone
Μήνυμα στις 25/6/2014 στις 11:59 @Μηχανήματα
Γεια σας! Όπως ξέρετε εσείς, οι χρήστες apple προιόντων, για να περάσεις μουσική στη συσκευή απο τον υπολογιστή, πρέπει να κανεις συγχρονισμό με τα τραγουδια που εχεις στo iTunes. Στην βιβλιοθήκη των iTunes μου λοιπον, είχα περασμένα κάποια τραγούδια που είχα φτιάξει εγώ, και έτσι τα περνούσα και μεσα στο κινητό. Όμως ο υπολογιστής μου χάλασε, και τα τραγούδια που έχω φτιάξει εγώ τα έχω μονο στο κινητο. Επειδή δεν τα εχω αποθηκεύσει πουθενά και δεν θελω να τα χάσω, ξέρετε αν γινεται να τα περάσω στον υπολογιστή πάλι? Πήγαινε στο θέμα: Μουσική iPhone
Μήνυμα στις 21/6/2014 στις 14:56 @Διασκέδαση
Παιδιά θυμάστε πως λεγόταν εκείνο το παιχνίδι Sims που ήσουν σε ένα ερημονήσι? Νομίζω στο PlayStation το έπαιζα..
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδι Sims
Μήνυμα στις 20/6/2014 στις 20:59 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ θα παω β'λυκείου τον Σεπτέμβρη, και θα διαλέξω θετική κατεύθυνση. Αφού λες ότι θες να διαλέξεις τα οικονομικά ως ομάδα προσανατολισμού πρέπει να διαλέξεις την 2η ομαδα προσανατολισμού τώρα στην β λυκείου,δηλαδή την ομάδα θετικών σπουδών. Σε αυτήν την ομάδα τα 2 μαθηματα κατεύθυνσης θα ειναι Φυσική (3 ώρες) και Μαθηματικά (2 ώρες).Πήγαινε στο θέμα: Επιλογή β’ λυκείου
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 20:53 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα, έτσι και αλλιώς είναι γνωστό ότι οι γυναίκες έχουν ένα παράξενο τρόπο που σκέφτονται·ένα τρόπο που δεν νομίζω να καταφέρουμε ποτέ να καταλάβουμεΩστόσο πρέπει σε μία σχέση να προσπαθούν και οι δύο, και να είναι ελαστικοί και να μην ψάχνουν αφορμή να τσακωθούν. Αν δείχνει πρόθυμη να το κάνει αυτό, να σταματήσει δηλαδή να ειναι οξύθυμη ισχυρογνώμων, τότε πρέπει να της δώσεις την ευκαιρία, και τον χρόνο (εννοείται) να το προσπαθήσει. Αν από την άλλη καταλαβαίνεις, και εισαι σιγουρος ότι το λέει χωρις να το εννοεί, υπάρχουν δύο σενάρια : 1)Αν την αγαπάς και δεν θες να την αφήσεις, προσπαθείς όσο γινεται να μην φτάνετε σε μεγάλες διαφωνίες, ετσι ώστε να μην προκαλείται αυτη η κατάσταση 2)Αν δεν είναι κάτι σοβαρό μίλα της ξεκάθαρα και πες της ότι αν δεν σταματησει την συμπεριφορά, τότε η σχέση σας δεν εχει μέλλον. Αν σ'αγαπάει και αυτή, θα θέλει να σε κρατήσει και θα το κανει.. αλλιώς δεν χάθηκε ο κόσμος.. πας γι'άλλα Ελπίζω να βοήθησα!! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 12/6/2014 στις 20:37 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια! Είμαι 16 χρονών και το πρόβλημά μου είναι ότι νιώθω ότι απομακρύνομαι πολύ απο τους γονεις μου. Δηλαδή κλείνομαι πολύ στο δωμάτιό μου (είτε για να διαβασω είτε απλά για να κάτσω να παίξω στο κινητο ή να μιλάω με φίλους) δεν περνάω αρκετό χρόνο μαζι τους, και γενικά νιώθω λίγο άσχημα γι αυτό. Εκτός από αυτό, όταν είμαι μαζί τους δεν μιλάω σχεδόν καθόλου, και όχι επειδή μιλάνε πολύ και δεν με αφηνουν, αλλά επειδή δεν ξέρω τι μπορώ να συζητήσω μαζι τους. Πολλές φορές το σχολιάζουν αυτο -το οτι δεν μιλαω πολύ- και απορώ και εγώ με τον εαυτό μου γιατι ακομα και πριν λιγο καιρό ήμουν πιο ομιλητικός. Η εσωστρέφεια αυτή φαίνεται να επιρρεάζει και τη σχέση που έχω με τον αδερφό μου γιατι ειναι πιο μικρος απο εμενα, και δεν μιλάμε σχεδόν καθόλου, δεν παίζουμε τιποτα κλπ κλπ Σκεφτομαι λοιπόν ότι σε 2 χρόνια θα δίνω πανελλήνιες και, αν όλα πάνε καλα, θα πάω να σπουδάσω, και τότε είναι που δεν θα τους βλεπω καθόλου και θα απομακρυνθώ ακόμα περισσότερο, χωρίς να το θελω. Αυτό που θέλω είναι να μου δώσετε συμβουλές για το πως μπορώ να "ξανασυνδεθώ" με την οικογένειά μου περισσότερο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με οικογένεια |