Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο τέλειος εραστής, είναι αυτός που μετατρέπεται σε πίτσα στις 4 το πρωί!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

!!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #98732 από irinipap_ στις 21 Απριλίου 2012, 5:26μμ

irinipap_

μέλος από: 21/4/2012
Η εξεταση απο γυναικολογο ειναι σιγουρα εγκυρη 100%? Ακομη ξεχασα να αναφερω οτι το αγορι μου επαιρνε χαπια που αυξανουν την τεστοστερονη, το σπερμα δηλαδη και οτι η πραξη εγινε στις γονιμες μερες. Αλλα οπως ειπα και πριν τελειωσε εξω και μεσα σε λιγες ωρες μετα την πραξη πηρα το χαπι. Σας παρακαλω περιμενω και αλλες γνωμες. Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98734 από M1k3y στις 21 Απριλίου 2012, 5:30μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Για όνομα του Θεού, τελείωσε έξω, πήρες χάπι, σου ήρθε περίοδος -> ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. Χρησιμοποίησε την κοινή λογική και σταμάτα να αυθυποβάλλεσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98738 από irinipap_ στις 21 Απριλίου 2012, 5:39μμ

irinipap_

μέλος από: 21/4/2012
Ενταξει ισως να εχεις δικαιο. Ευχαριστω οπως και να χει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98740 από myname στις 21 Απριλίου 2012, 5:56μμ

myname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2011
έχει δίκιο το παιδί απο πάνω αλλα εμενα με ανησηχησαν οι εμετοι σου και οι ναυτιες σου τι να πω αλλα αν εχεις την δυνατοτηα να κανεις εξεταση σε γυναικολογο καντο καλου κακου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98765 από zifeis στις 21 Απριλίου 2012, 10:32μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
βασικα πες στο αγορι σου να μην παιρνει χαπια για την τεστοστερονη γιατι θα του δημιουργησουν προβληματα στο μελλον
Τωρα οσον αφορα στο θεμα σου συμφωνω με τους αλλους απλα εχεις αγχος και νομιζω συνεπεια του χαπιου της επομενης ημερας ειναι ο αποσυγχρονισμος της περιοδου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104443 από gataki...!! :P στις 06 Ιουλίου 2012, 11:34πμ

gataki...!! :P

μέλος από: 6/7/2012
Γεια σας... εχω και εγω ενα μικρο προβλημα.. ενα βραδυ εσπασε το προφυλακτικο και υγρα του αγοριου μου ηταν στην μητρα μου αλλα μετα απο μιση ωρα πηγα και κατουρισα κατευθειαν και επειτα απο 5 ωρες πηρα το "χαπι της επομενης" το ellaone.. τωρα εχω καθυστερηση 7 μερες επρεπε να ερθει περιοδος 1 του μηνος.. εχω σταθερο κυκλο ομως.. παιζει ρολο το αγχος?? σας παρακαλω απαντηστε μου...!! ευχαριστω εκ των προτερων...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104447 από pantelis20 στις 06 Ιουλίου 2012, 12:15μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Καταρχάς εφόσον δεν τελείωσε μέσα σου δεν είχες έτσι και αλλιώς κίνδυνο για εγκυμοσύνη...
Επίσης μετά την περίοδο δεν νομίζω να θεωρείτε γόνιμη μέρα γιατί θα χρειαστεί λίγες μέρες για να ξαναπαραχθεί νέο ωάριο. Βέβαια δεν τα ξέρω καλά αυτά περί κύκλου...

Αλλά ποτέ δεν παίρνουμε χάπι επόμενης μέρας χωρίς πολύ σοβαρό λόγο...
Και έλεος πια οι φαρμακοποιοί στα @@ τους για εσένα και την κάθε κοπελίτσα ανήλικη που θέλει να το αγοράσει.

Αλλά ένας να τον καταγγείλει ότι το πούλησε σε ανήλικη θα βλέπει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με το κυάλι...

Είναι πολύ βαρύ το χάπι και διαταράσσει όλο τον κύκλο. Και 2 και 3 κύκλους ίσως μέχρι να επανέλθεις σε φυσιολογικούς κύκλους...

Αφού πλέον είσαι σεξουαλικά ενεργή βρες έναν γυναικολόγο (ίσως γυναίκα για να νιώθεις πιο άνετα) και έχε το κινητό του-της για να παίρνεις άμεσα την συμβουλή του σε μια "έκτακτη" περίπτωση...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104449 από gataki...!! :P στις 06 Ιουλίου 2012, 12:29μμ

η καθυστερηση οφειλεται στο αγχος? πριν λιγο παρατηρησα πως εχω και δεκατα.. το προφυλακτικο εσπασε σχετικα ψηλα, οχι μπροστα.. το συγκεκριμενο δεν διαταρασσει τν κυκλο.. ερχεται κανονικα στις μερες του κυκλου της γυναικας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104450 από Noir Désir στις 06 Ιουλίου 2012, 12:35μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
ναι η καθυστέρηση μοπρεί να οφείλεται και στο άγχος.. αλλά άσχετα με το τι λένε οι οδηγίες του χαπιού ότι δεν διαταράσσει τον κύκλο, εντάξει μπορεί να μην κάνει καμιά τρελλή διαταραχή, σκεψου όμως ότι είναι βόμβα ορμονών αυτό το πράγμα, δε γίνεται να περάσει απ' τον οργανισμό σου σαν να 'ναι παυσίπονο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104451 από gataki...!! :P στις 06 Ιουλίου 2012, 12:45μμ

οποτε εγκυμοσυνη μπορει να'ναι? ανησυχω παρα πολυ.. ειναι κατι που δεν θελω απο τετοια ηλικια. μακαρι να'ναι αυτο.. πηρα το χαπι μετα απο 5 ωρες δεν ειναι λιγο δυσκολο να εμεινα εγκυος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login