Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 18:44 @Sex
εχω ανεβασει και δεκατα εδω και 6 ωρες και εχω μερικους πονους στην μεση...να φταιει το χαπι?? να πιανει το χαπι μετα απο εναν μηνα πανω-κατω?
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 12:45 @Sex
οποτε εγκυμοσυνη μπορει να'ναι? ανησυχω παρα πολυ.. ειναι κατι που δεν θελω απο τετοια ηλικια. μακαρι να'ναι αυτο.. πηρα το χαπι μετα απο 5 ωρες δεν ειναι λιγο δυσκολο να εμεινα εγκυος?
Πήγαινε στο θέμα: !!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 12:29 @Sex
η καθυστερηση οφειλεται στο αγχος? πριν λιγο παρατηρησα πως εχω και δεκατα.. το προφυλακτικο εσπασε σχετικα ψηλα, οχι μπροστα.. το συγκεκριμενο δεν διαταρασσει τν κυκλο.. ερχεται κανονικα στις μερες του κυκλου της γυναικας...
Πήγαινε στο θέμα: !!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 12:10 @Sex
Γεια σας... εχω και εγω ενα μικρο προβλημα.. ενα βραδυ εσπασε το προφυλακτικο και υγρα του αγοριου μου ηταν στην μητρα μου αλλα μετα απο μιση ωρα πηγα και κατουρισα κατευθειαν και επειτα απο 5 ωρες πηρα το "χαπι της επομενης" το ellaone.. τωρα εχω καθυστερηση 7 μερες επρεπε να ερθει περιοδος 1 του μηνος.. εχω σταθερο κυκλο ομως.. παιζει ρολο το αγχος?? σας παρακαλω απαντηστε μου...!! ευχαριστω εκ των προτερων... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 11:34 @Sex
Γεια σας... εχω και εγω ενα μικρο προβλημα.. ενα βραδυ εσπασε το προφυλακτικο και υγρα του αγοριου μου ηταν στην μητρα μου αλλα μετα απο μιση ωρα πηγα και κατουρισα κατευθειαν και επειτα απο 5 ωρες πηρα το "χαπι της επομενης" το ellaone.. τωρα εχω καθυστερηση 7 μερες επρεπε να ερθει περιοδος 1 του μηνος.. εχω σταθερο κυκλο ομως.. παιζει ρολο το αγχος?? σας παρακαλω απαντηστε μου...!! ευχαριστω εκ των προτερων...
Πήγαινε στο θέμα: !!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝ!!! |