Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ασχήμια είναι ανώτερη από την ομορφιά γιατί κρατά περισσότερο.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Στραβή κατάποση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88115 από psixakias στις 28 Οκτωβρίου 2011, 9:00μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Ή είμαι τρελός ή δεν είμαι. Όταν τρώω καταπίνω κανονικά, όμως όταν παίρνω κάτι σε χάπι όπως ντεπόν νιώθω ότι δεν κατεβαίνει σωστά, ή ότι πάει σε άλλη σωλήνα προς τα πνευμόνια και το νιώθω να μένει στο λαιμό... μετά που κάνω κάτι άλλο και καταλαβαίνω ότι ξεχάστηκα δεν το νιώθω... όπως γιατί αυτό? υπάρχει περίπτωση να είναι του μυαλού ή κάτι κανονικό ? Ευχαριστώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88124 από AmazonaToumpaLi στις 28 Οκτωβρίου 2011, 10:28μμ

AmazonaToumpaLi

Εικονίδιο
μέλος από: 26/10/2011
Δεν νομίζω να είναι κάτι κανονικό και εγώ όταν άρχισα να παίρνω χάπια έτσι ένιωθα και δεν μπορούσα να τα κατεβάσω..απλά μην το σκέφτεσαι κλείσε τα μάτια και πάρε μια γερήηηη γουλιάααα νεράκι η κάποιο χυμό!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #88128 από sexypandaGR στις 28 Οκτωβρίου 2011, 10:43μμ

sexypandaGR

Εικονίδιο
μέλος από: 18/11/2010

Αποδεκτή απάντηση

Ειναι μια ξευδαισθηση αλλα εισαι ψιχακιας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88149 από HiddenBoy στις 29 Οκτωβρίου 2011, 7:55πμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Σκεψου λογικα οταν καταπινεις δεν μπορεις να αναπνευσεις ταυτοχρονα με αποτελεσμα η πυλες των πνευμονων (γιατι μονο αυτες υππαρχουν παραλιλα) μενουν κλειστες και ανοιγουν μονο οταν αναπνεεις αρα μου φενετε λιγο απιθανο να ισχορει στο πνευμονα... Εννοειτε βεβαια οτι ειναι στο μιαλο σου. Και εγω οταν επινα κατι καψουλες παλια νομιζα οτι κολαγαν στο λεμο λολ αλλα ηταν του μιαλου... τωρα πως θα το ξεπερασεις? η καλητερη μεθοδος ειναι να μην το σκεφτεσε και θα φυγει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88157 από psixakias στις 29 Οκτωβρίου 2011, 11:10πμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
sexypandaGR μου άρεσε η απάντησή σου. χαχ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login