Που ειναι ο θεος?
Μήνυμα #78643 από eimaiegw στις 04 Ιουνίου 2011, 11:33μμ
μέλος από: 25/5/2011 μηνύματα: 13 0 |
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ? ΠΟΥΥΥ? ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΣΟΠΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ? ΟΤΑΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ? ΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ? ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΚΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #78644 από Arthas στις 04 Ιουνίου 2011, 11:38μμ
μέλος από: 11/1/2011 μηνύματα: 347 0 |
Ο Θεος δεν υπαρχει για να μας κανει την ζωη πιο ευκολη και πιο ανετη αφηνει την γη να προχωρησει μονη της χωρις να παρεμβαινει οπως δεν παρενεβει και δεν διευκολυνε το εργο του Χριστου.Βεβαια οι περισσοτεροι τωρα θα βγουν και θα μου πουν τι μπουρδες λεω αφου Θεος δεν υπαρχει αλλα εγω αυτα πιστευω. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #78648 από lakis1 στις 04 Ιουνίου 2011, 11:59μμ
μέλος από: 1/5/2011 μηνύματα: 296 0 |
εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος θεος...εγω πιστευω σε αλλο θεο..οχι φυσικα μουσουλμανοι ευραιοι (οχι οι χριστιανοι οι αλλοι) κτλ...και τωρα που το λες...ο πατερας μου εχει αναπηρια...γιατι ? τι εκανε..??? και 2ον θελουν δηλαδη οι ευραιοχριστιανοι να πιστεψω σε κατι που δεν εχω αποδηξεις μπροστα μου οτι υπαρχει..εκτος των βιβλιων ....ουτος η αλλος εξωγηηινοι υπαρχουν...αρα δεν υπαρχει θεος..γιατι ο θεος ειπε εφτιαξε τον ανθροπο οχι τους εξογηινους |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #78649 από Doctoras στις 05 Ιουνίου 2011, 12:08πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Κατι σοβαρο θα εχει συμβει για να μιλας ετσι τωρα.Η αληθεια ειναι οτι το εχω αναρωτηθει και εγω πολες φορες.Ο θεος θεωρω οτι ναι μπορει να κανει τα παντα αλλα θα τα βοηθησει αυτον που ειναι σε πιο δυσκολη θεση απο σενα (γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που θα τον εχει περισσοτερο αναγκη)καποιος ο οποιος θα ειναι πολυπλευρα χτυπημενος και οπου δεν θα εχει κανεναν.Επιδη καλως η κακως δεν γινεται στον κοσμο οπου υπαρχει και το κακο να ειναι ολλα καλα για αυτο επιλεγονται μερικοι ανθρωποι οι οποιοι θα περασουν καποια βασανα για να μην τα περασουν καποιοι αλλοι. Ετσι το αντιλαμβανομαι εγω ισως να ενοχλει μερικους αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη.Πιστευω οτι αν δειξουμε πιστη αφαιρώντας τις σκεψεις (γιατι σε μενα και οχι σε καποιον αλλον.Και γιατι δεν με βοηθας αφου κανεις τα παντα?)Θα κανει τα αδυνατα δυνατα να μας βοηθσει.Και αν δεν τα καταφερει η καλη σου προθεση και η προσπαθιες θα περαστουν στις καλες πραξεις που εκανες σαν ανθρωπος και οταν ερθει η στιγμη να φυγουμε απο αυτον τον κοσμο θα βρουμε ποιο ευκολα τον δρομο για αυτο που ονομαζεται παραδεισος (οτι και να ειναι αυτο). Και εγω δεν ειμε ανθρωπος οπου πιστευω στον θεο οπως οριζει η θρησκεια μας απλα εχω πιστευω οτι υπαρχει μια ανωτερη δυναμη που προσεγκιζει με αυτα που λεει η θρησκεια μας αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.(Μην παω παραπερα γιατι δεν θελω να δημηουρησω εντασεις).Παντος αθεος δεν ειμαι.Κανεις αθρωπος ακομα και αν το δηλωνει δεν ειναι. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #78650 από Σηπτικό Βόδι στις 05 Ιουνίου 2011, 12:10πμ
μέλος από: 8/4/2010 μηνύματα: 917 0 |
Έλα κομμένες τέτοιες συζητήσεις λέμε. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά σε μια κλειστή κοινωνία οι απόψεις διίστανται και εν προκειμένω κάποιος θα καταλήξει banned, οπότε το κλειδώνω. |
προφίλάλλα... |