Μήνυμα στις 18/6/2011 στις 23:37 @Διάφορα
ενα τραγουδι της κοκκινου που λεει σημερα ειναι η μερα που κανω εσενα περα κατι τετοιοο στο ρεφρεν παντα το ξερετε? ψαχνω καιρο να το βρω :/
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 12:38 @Διάφορα
δηλαδη doctora οπως και την πρωτη φορα που τα εκανε ολα αυτα... ελπιδες υπαρχουν τουλαχιστον ?(απο τις δικες σου εμπιριες τι πιστευεισ) Πήγαινε στο θέμα: καρκινωμα μετριας μορφοποιησης?
Μήνυμα στις 6/6/2011 στις 18:30 @Διάφορα
συγνώμη που σας ξαναενοχλώ με το ίδιο θέμα αλλα θέλω να ρωτήσω,είδα κρυφά τις εξετάσεις που έκανε η μανα μου τις προ άλλες και λενε οτι εντοπίστικε καρκύνωμα μετριας μορφοποίησης κυρίως στον μυικο κοιτωνα παρακατω δεν προλαβα να διαβασω μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο? κ πως αντιμετοπιζετε? εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι που να με καλυπτει...ξερει κανεις? 1000 συγγνωμη που σας κουραζω με τα ιδια αλλα εχω πολυ αγωνια παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: καρκινωμα μετριας μορφοποιησης?
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 18:50 @Διάφορα
σας ευχαριστω παρα πολυ ολους απο το στομα σας και στου θεου το αυτι,zamanfou ελπίζω καποια στιγμη ακομα και αν την χασω να σταματισει να ποναει τοσο αν και μου φαινετε λιγο απιθανο στην θεση που ειμαι γιατι ειναι ο μονος ανθρωπος που με καταλαβενει....καταλαβενει ποτε ειμαι χαλια ακομα κ αν διχνω οτι πεταω απο την χαρα μου ειναι η μονη που με βλεπει σαν να ειμαι το πιο ομορφο κοριτσι στον κοσμο η μονη που ξερει τι θελω ακριβως την στιγμη που το θελω.....ελπιζω να μην την χασω γιατι πραγματικα ο πονος που θα νιωσω μπορει να με οδηγησει σε ακραια πραγματα ευχαριστω πολυ και παλι
Πήγαινε στο θέμα: η μαμα μου και ο καρκινος
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 15:54 @Διάφορα
ευχαριστω παρα πολυ παιδια αλλα δεν ξερω καθε φορα που την βλεπω απο χθες μου ερχετε να κλαψω και απο χθεσ στο δωματιο μου συνεχεια κλεω κλεω κλεω ποναωω γαμωτο επισις DAINOS εχεις πολυ δικιο στο τελευτεο γιατι στις αρχες δινανε στην μαμα μου 2 μηνες ζωη αλλα τελικα νικισε αχ μανουλα μου ποσο πολυ σαγαπω που μεχρι και την ζωη μου για σενα δινω... να σημιωσω οτι ειμαι η μικροτερη της οικογενειας 14 ετων ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: η μαμα μου και ο καρκινος
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 15:22 @Διάφορα
η μαμα μου πασχει απο καρκινο εδω κ λιγα χρονια ειχε τελιωσει τις θεραπιες πριν 1 χρονο αλλα χθεσ μου ανακοινωσε οτι μαλλων θα ξαναρχισει τις θεραπιες,σημερα εκλεγε εγω εσφιγκα τα δοντια μου για να μην κλαψω και προσπαθουσα να την ηρεμησω σε καποια φαση μου λεει ΄΄ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ'' εκείνη την στιγμη η καρδια μου εσπασε και το ενιωσα,γιατι τοσος πονος? γιατι νιωθω οτι αν παθει κατι η μαμα μου θα πεθανω και εγω? θελω λιγη υποστοριξη αν εχετε τον χρονο γιατι πραγματικα το χριαζομε....
Πήγαινε στο θέμα: η μαμα μου και ο καρκινος
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 23:33 @Κλάψιμο
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΑΜΩΤΟ? ΠΟΥΥΥ? ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ AIDS ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΣΟΠΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ? ΟΤΑΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ? ΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ? ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΚΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Πήγαινε στο θέμα: Που ειναι ο θεος?
Μήνυμα στις 28/5/2011 στις 12:10 @Κλάψιμο
καθοταν στο πισω θρανιο,ξαφνικα ηρθε καθησε μαζι μου, πλησιαζε ολο και πιο κοντα και μου επιασε το χερι,εσφιξα τα δαχτυλα μου αναμεσα στα δικα του ηταν τοσο αληθεινο που ακομα νιωθω το ανγκιγμα απο το χερι του μακαρι να ηταν αληθεια :/ αλλα δεν γινετε αφου δεν με γουσταρει τελος παντον σας εχει τυχει να δειτε ενα τοσο ζωντανο ονειρο? εχει βγει ποτε? επισις ξερει καποιος αν σημαινει τιποτα το ονειρο που ειδα με βαση τον ονειροκριτη η κατι αλλο? θα παρακαλουσα οσους απαντησουν εκτοσ απο τον πιθανο σχολιασμο του ονειρου μου αλλα και σε ολες τις ερωτησεις (φυσικα οποιος δεν γνωριζει να μου πει οτι δεν ξερει) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πήγαινε στο θέμα: τοσο ζωντανο ονειρο
Μήνυμα στις 28/5/2011 στις 12:01 @Κλάψιμο
εγω πιστευω υπαρχει μονο ομορφια και ματια που δεν εχουν μαθει να την βλεπουν
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω ειμαι ασχημος?
Μήνυμα στις 27/5/2011 στις 16:10 @Διάφορα
free studio κατεβαζεις οτι θελεις απο το youtube(se mp3 panta) τζάμπα και γρήγορο
Πήγαινε στο θέμα: Download Τραγούδια |