ελαχιστες κοπελες
Μήνυμα #75956 από George13 στις 25 Απριλίου 2011, 12:20πμ
![]() |
παιδια δεν εχω κοπελα εδω και ενα χρονο.μπορειτε να μου πειτε καποιους τροπους μπας και γινει τπτ με καμια.ευχαριστω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75959 από Pelvic_Thrust στις 25 Απριλίου 2011, 12:33πμ
![]() |
Ξεκινα κολυμβητηριο η γυμναστηριο (η και τα δυο).. εχει τρελα μωρα και θελεις δε θελεις κανεις γνωριμιες ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75962 από Μανοςςςςςς στις 25 Απριλίου 2011, 12:36πμ
![]() |
Γκόμενες υπάρχουν πολλές πάρα πολλές ...ψάχνουν για μεγαλυτερους...ποσο χρονών είσαι; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75966 από asap στις 25 Απριλίου 2011, 12:53πμ
ποτε θα το κοψουν αυτο με τους "μεγαλους" ... ειμαι 19 και οι μισες γνωστες μου τα εχουν με 23++++ ... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75969 από Μανοςςςςςς στις 25 Απριλίου 2011, 1:13πμ
![]() |
Εμ στην περιπτωση σου ενα 16χρονο-17χρονο μωρο ειναι οτι πρεπει :Ρ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75970 από Doctoras στις 25 Απριλίου 2011, 1:13πμ
Αλλαξε φιλους τοτε οι κανε παρεα με ατομα που ειναι σε σχεση trust me... Και θα σου γνωρισουν ελευθερες και διψασμενες.Και γενικα βλεποντας σε σε τετιες παρεες με τετια ατομα θα ερχονται γενικα απο μονες τους ενδιαφερομενες.Οσο και ωραιος να εισε οσο καιταλαντουχος αν εισε σε παρεα "αντροπαρεα και κοπελα τιποτα" δεν προκειτε να δεις χαρα.Αλλη εναλακτικη ειναι να πας σε κανα κλαμπακι με εναν φιλο το πολυ και να επηχηρησεις να γνωρισεις κοσμο. Τωρα το σηγουρο μερος.Στους μεγαλους παν απλα γιατι θεωρουν τοι ειναι πιο οριμοι (αρχιδια ποσο πιο οριμος μπορει να ειναι ενας 23 απο εναν 19 ) μικρη η διαφορα .Επιδη εχουν δουλεια ανεξαρτητοποιηση κτλ.Αν σε δουν και εσενα ανεξαρτητο , διαβαστερο με εργασια παραλληλα και με αυτοπεπιθεση τοτε σηγουρα θα μαζευτουν πολλες!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |