Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακορντεόν: Μια γκάιντα με πλήκτρα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Ειμαι μπερδεμενος!Βοηθεια!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69790 από silisav1 στις 01 Ιανουαρίου 2011, 11:23μμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011
Πηγαίνω 3η Γυμνασίου και είμαι 14-15 χρονων..
Του χρόνου θα αλλά3ω σχολείο,αλλα όλα αυτά τα χρόνια(απο την πρωτη δημοτικου) το σχολειο για εμενα ειναι ενα μαρτυριο!
Όταν ημουν 7-8 χρονων,χωρισαν οι δικοι μου και δεν μπορω να πω οτι με πηρε απο κατω.Όμως στο σχολειο ειχα μια περιεργη συμπεριφορα,παρορμυτικη πολλες φορες αν και μου περασε γρηγορα!
Λοιπον η αιτια που σιχαινομαι το σχολειο ειναι οτι πιστευουν οτι ειμαι gay.ναι.ολο το σχολειο :(
Και όλα αυτά γιατί στην πρώτη δημοτικού ο γυμναστης με ειχε σπρωξει,ειχε ερθει ο πατερας μου,ειχε γινει ενας χαμος και απο τοτε αυτος ο γυμναστης μου απαγορεψε να παιξω ποδοσφαιρο για ολη την χρονια!
η αιτια π αρχισαν να με κοροιδευουν!
-δεν παιζεις ποδοσφαιρο εισαι γκευ.
πριν το σχολειο ομως ειχα 2 φιλες που ηταν απο αυτο το σχολειο και πολλους φιλους π ηταν απο αλλο!
ομως επειδη δν η3ερα καποιον αλλον τοτε,εκανα παρεα με την μια απο αυτες!
τοτε παλι με κοροιδεβανε επειδη εκανα παρεα με κοριτσια!
με τα χρονια οσο μεγαλωνα παχαινα!
ειμαι 1.77 και ζυγιζω 80 κυλα ομως μου φενεται πολυ!
δεν ειμαι ασχημος,ολοι μου το λενε,αλλα ειμαι χοντρος και αυτο ειναι αλλη μια αιτια κοροιδιας!
δεν αντεχω αλλο εχω βαρεθει!όλοι στην ταξη μου ειχαν εστω μια κοπελα στην ζωη τους!
εγω ειχα μονο 1 στην εκτη δημοτικου με την οποια απλα μιλαγαμε,δεν ειχαμε ακουμπησει καν ο ενας τον αλλον,και αλλη μια μεσω msn που εμενε σε αλλη περιοχη(μονο φωτο ειχαμε δει και μπορω να πω οτι στις φωτο βγαινω πολυ καλυτερος απο οτι ειμαι)
περυσι ξεκινησα να κανω παρεα με 4-5 παιδια απο την τα3η μου και καταλαβανε οτι δεν ειμαι γκει και παραδεχτηκαν οτι με ελεγαν καποτε αλλα πλεον δεν το πιστευουν αυτο!
ομως με την κοπελα π εκανα παρεα απο την πρωτη δημοτικου,πλεον ειμαστε σαν αδερφια και δεν μπορω να την αφησω συξηλη! και ομως συνεχιζουν να με κοροιδευουν(πισω απο την πλατη μου πλεον)
εχω περασει παρα πολλα και θεορω τον εαυτο μου οριμο αλλα πιστευω πως η ζωη με εχει αδικισει!
ολοι οι αλλοι πιστευουν για εμενα κατι π δεν ισχυει!
και ποτε δεν ενοιωσα ελξη για ατομο του ιδιου φιλου..
δεν 3ερω τι να κανω πραγματικα!
Περιττο να σας πω πως ποτε δεν εχω παι3ει 3υλο,εχει τυχει να με κοροιδεψουν και ειτε κανω πως δεν ακουσα γιατι ειναι τα ''μαγκακια'' του σχολειου ειτε φευγω σαν την κοτα γτ ειναι πολυ μεγαλυτεροι μου! πολυ ομως!
περυσι μου αρεσε πολυ μια κοπελα!και φετος παρολο π εχει φυγει απο το σχολειο ειμαι ακομα ερωτευμενος και πρωτη φορα νιω8ω ετσι...αλλα...ενα χρονο μεγαλυτερη,πιστευει τα ιδια σκατα με ολους και ειναι και η πουτ@ν@ του σχολειου να το πω ετσι!καπνιζω που και που (οχι συστηματικα)
και απο τους 10 φιλους π ειχα τουλαχιστον οι 8 μου εχουν φερ8ει πουστικα ενω εγω εχω φερθει τζαμι!!!!!!
εκτος απο ενα ατομο π εφταιγα κ εγω αλλα τωρα 3ανακανουμε παρεα ευτυχως!
δεν εχω κατι συγκεκριμενο να σας ρωτησω απλα η8ελα να τα μοιραστω με καποιον γιατι κοντευω να σκασω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69791 από silisav1 στις 01 Ιανουαρίου 2011, 11:25μμ

silisav1

Εικονίδιο
*τα ειχα μονο με 1 στην εκτη δημοτικου με την οποια... ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69793 από spider man στις 01 Ιανουαρίου 2011, 11:37μμ

spider man

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/12/2010
Φιλε αλλαξε σχολειο... ή προσπαθησε να τα φτιαξεις με καπιο κοριτσι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69794 από silisav1 στις 01 Ιανουαρίου 2011, 11:47μμ

silisav1

Εικονίδιο
να αλλα3ω σχολειο προσπα9ησα αλλα μου ειπαν οτι δν γινεται λογω διευθυνσης.απο του χρονου θα αλλαξω,αλλα μεεεεχρι τοοοοτε...
:/
οσο για αυτο με το κοριτσι π λες δεν ειναι ευκολο λογω εμφανισης
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #69804 από tasos41997 στις 02 Ιανουαρίου 2011, 1:19πμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

φιλε πρωτα απο ολα κοψε το παφα πουφα το τσιγαρο κοβει χρονια και χρηματα απο την ζωη σου.

λοιπον φιλε μην ανησηχεις κοιτα σημερον δεν υπαρχουν πραγματικοι φιλοι ολοι κανουν τον καλο και μολις γινει ενας μικρο καυγας ξεχνανε ολα που εχετε περασει μαζι φισικα δεν εισαι ομοφυλοφιλος απο ερωτευεσαι κοριτσια απλα οι φιλοι σου σε κοριδευουν αλλα μηπως τους εχεις κανει κι εσυ κατι και αν σηνεχιζουν επειδι κι εμενα με λενε μερικες φορες ομοφυλοφηλο τους λες εστω δεν ειμαι ρατσιστης οπως εσυ
κανονικοτατο βουλομα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69811 από -Theo- στις 02 Ιανουαρίου 2011, 2:16πμ

-Theo-

μέλος από: 2/1/2011
Κοψε το τσιγαρο και μην καθεσαι ολη την ημερα στον υπολογιστη καταρχας...δεν φενεται να εχεις δωσει και τρομερα δικαιωματα για να σε αποκαλουν ομοφυλοφυλο οποτε δεν νομιζω να το εννοουν κιολας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69812 από silisav1 στις 02 Ιανουαρίου 2011, 2:25πμ

silisav1

Εικονίδιο
το εννοουν σιγουρα και να 3εκα9αρισω οτι οι φιλοι μ δεν το πιστευουν και δεν με κοροιδευουν πλεον!οι υπολοιποι το λενε πισω απτην πλατη μ συνηθως! δεν καθομαι ολη μερα pc Αράξτε :Ρ
και οχι στα συγκεκριμενα παιδια δν εχω κανει τπτ,ουτε καλημερα δν εχω πει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69820 από AggelosTuDromu στις 02 Ιανουαρίου 2011, 6:29πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
φιλε στα αρχιδια σου ολα γραψτα κ μην σε νιαζει τι θα πουνε οι μεν κ οι δε κ αν σε ξανακοροιδεψουν ριχτα τους στην μαπα η μην δινεις σημασια αυτο τους ποναει περισσοτερο οσο για την εμφανιση που λες αρχισε γυμναστικη τρεξιματακι στο τετραγονο η πηγαινε γυμναστιριο κ ετσι θα εισαι καλυτερα εμφανισιακα κ θα νιωσεις καλυτερα ψυχολογικα παιξε ξυλο μην φοβασε δεν γεννηθικαμε ξεροντας στην πορεια μαθαμε θα φας μπουνιες κ θα ριξεις ολοι τα χουμε περασει βγες βολτες γνωρισε κοριτσια οσο για το παφα πουφα κανε οτι νομιζεις κ εγω καπνιζω μπορω να πω οτι βοιθαει μερικες φορες αλλα δεν μπορεις να το κοψεις μετα...

ελπιζω να βοιθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69829 από silisav1 στις 02 Ιανουαρίου 2011, 3:55μμ

silisav1

Εικονίδιο
ναι βοηθησες αρκετα,γυμναστικη ειχα ξεκινησει αλλα τα παρατησα..θα ξανααρχισω,ευχαριστω πολυ παιδια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70529 από damianos στις 13 Ιανουαρίου 2011, 7:45μμ

damianos

μέλος από: 16/12/2010
φιλε μου εγω στην θεση σου δεν θα ηξερα τι θα εκανα... κατα τη γνωμη μου πιστευω πωσ πρεπει να αποκτησεισ αυτοπεπειθηση σε εχει παρω απο κατω φιλε...γινε λιγο ψωνιο... που λενε γιατι ετσι οπωσ μασ τα λεσ σου αξιζει και με το παραπανω...το ξέρω και το ζω και εγω με τισ φιλιεσ...δίνεις τα παντα και αυτοι σε πατανε και εγω προσωπικα τουσ γραφω στα παπακια μου και ησυχάζω...οσο για το βαροσ σου τωρα...ξεκινα γυμναστηριο φιλε...θα ξεχνιεσαι και θα γυμναζεσαι......

καλο κουραγιο...[δεν ξερω, γιατι αν και δεν σε ξερω αλλα σε συμπαθησα!!!] don't worry be happy!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login