Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 17:11 @Μηχανήματα
Γεια σε όλους, με ένα φίλο θέλουμε να φτιάξουμε ένα κανάλι σε γνωστό site προβολής βίντεο και θέλουμε να μασ βοηθήσετε να βρούμε όνομα. Το περιεχόμενο των βίντεο θα είναι διάφορα για το PC, μουσική, ανέκδοτα, περίεργα και γενικά χαλαρουίτα. Πείτε τι γνώμη σας, γιατί ψιλοδιαφωνούμε. Πήγαινε στο θέμα: Κανάλι
Μήνυμα στις 18/5/2011 στις 20:28 @Μηχανήματα
υπαρχει περιπτωση να φτεει η συνδεση του ιντερνετ?
Πήγαινε στο θέμα: fb
Μήνυμα στις 18/5/2011 στις 19:27 @Μηχανήματα
γεια σας... εχω ενα προβλημα με το fb εδω και δυο μερες... δεν μπορω να μπω...δηλαδη... πηγαινω στην ιστοσελιδα βαζω e-mail.. βαζω τον κωδικο μου και μου λεει λαθος κωδικος... ξαναβαζω τιποτα... αλλαζω τον κωδικο και μπαινω... κλεινω τον υπολογιστη και μετα απο ωρα ξαναμπαινω και παλι τα ιδια. με αποτελεσμα να χρειαζετε παντα να αλλαζω κωδικο... εχω καθαρισει cookies κλπ.. να προσθεσω πως κολλανε τα βιντεο που βλεπω...
Πήγαινε στο θέμα: fb
Μήνυμα στις 13/5/2011 στις 20:15 @Διάφορα
γεια σας, θελω να βρω μια δουλεια μεσω ιντερνετ ο,τι και να ειναι. εχω γνωσεις απο το ιντερνετ και γενικα ολες τις προδιαγραφες. ευχαριστω.
Πήγαινε στο θέμα: δουλεια μεσω net
Μήνυμα στις 29/4/2011 στις 10:16 @Μηχανήματα
τιποτα....απλα κατα τη μεταφορα μιας εικονας...ή οτιδηποτε απο το ενα παραθυρο στο αλλο μου βγαζει το απαγορευτικο και δεν μπορω να το μεταφερω για να το επεξεργαστω...
Πήγαινε στο θέμα: windows movie maker
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 20:13 @Μηχανήματα
το windows movie maker που κατεβασα δεν μπορω να επεξεργαστω κανενα αρχειο. ουτε βιντεο ουτε εικονα. (wmv, jpeg...) προσπαθω να το μεταφερω απο το ενα παραθυρο στο αλλο και μου βγαζει απογορευτικο. εχετε καμια ιδεα?
Πήγαινε στο θέμα: windows movie maker
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 19:06 @Μηχανήματα
θελω να κατεβασω ενα βιντεο που βρισκεται στο fb το οποιο το εχει ανεβασει ενας φιλος μου. κανενα προγραμματακι ή κανενα site για να το κανω?
Πήγαινε στο θέμα: download
Μήνυμα στις 14/2/2011 στις 15:39 @Διάφορα
σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου... Πήγαινε στο θέμα: a ton tour
Μήνυμα στις 14/2/2011 στις 15:18 @Διάφορα
θελω τις λυσεις των ασκησεων online του βιβλιου γαλλικων a ton tour2 [a1 a2] ευχαριστω!!!
Πήγαινε στο θέμα: a ton tour |