Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σε περίπτωση φωτιάς μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ. Απλά πηδήξτε!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

δεν υπαρχουν πια αληθινοι φιλοι

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64037 από AggelosTuDromu στις 20 Ιουλίου 2010, 9:24μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
δεν υπαρχουν αληθινοι φιλοι ολοι παρτακιδες...εγω πια εχω μπουχτισει απο φιλους κ δεν θελω να γνωρισω αλλους...εσεις εχετε καμια τετοια περιπτωση η ειμαι ο μονος μλκς σ'αυτον τον κοσμο????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64038 από Pelvic_Thrust στις 20 Ιουλίου 2010, 9:48μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Σε καταλαβαινω απολυτως. Και εγω εχω κοπει με ολες τις παρεες μου γιατι πολυ απλα δεν ειναι πραγματικοι φιλοι.

Δε μ'αρεσει ο τροπος που "διασκεδαζουν", που μιλανε, που συμπεριφερονται οταν βγαινουμε εξω. Μαλιστα ειναι και πουστιδες στην ψυχη και σε πουλανε σε δυσκολες στιγμες.

Δεν εισαι μαλακας, απλως πρεπει να κανεις τον μαλακα καποιες φορες..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64039 από VeTeRaNoS στις 20 Ιουλίου 2010, 10:20μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Εγω εχω σταθει πολυ τυχερος σε αυτο το θεμα εχω τον κολλητο μου.Ειμαστε μαζι απο το γυμνασιο τον εχω σαν αδερφο μου και πραγματικα δεν εχω νιωσει ετσι για κανεναν αλλον

Πιστευω πως υπαρχουν αληθινοι φιλοι το δυσκολο ειναι να τους βρεις.Οι περισσοτεροι στο παιζουν δηθεν φιλοι στην παρεα στα γελια κλπ κλπ και αμα τα βρουν τα σκουρα την κανουν.Δεν νοιαζονται πραγματικα.Ο καθενας κοιταζει τον εαυτο του,πως θα σου παρει και μετα να την κανει.

Κατι τετοιους να τους γραφεις στα @@ γιατι στην πραγματικοτητα δεν αξιζουν μια και δεν εχουν να σου δωσουν τιποτα πραγματικο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64041 από AggelosTuDromu στις 20 Ιουλίου 2010, 10:57μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
κ δεν ειναι αυτο μονο ειναι οτι τους βοηθας εσυ στα δυσκολα κ μετα σε γραφουν κανονικοτατα καλυτερα να παρεις εναν σκυλο που θα σου ειναι πιστος για 15 χρονια παρα να εχεις τετοιους φιλους απλα δεν αξιζει να στεναχωριεμαι για αυτο το θεμα

κ εγω ειχα εναν φιλο απο την εκτη δημοτικου 6 χρονια πουστικη φιλια κ τωρα οταν με βλεπει στον δρομο κανει πως δεν με βλεπει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64047 από Doctoras στις 21 Ιουλίου 2010, 12:07πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εγω κανω παρεα με ενα παιδια απο την δευτερα γυμνασιου και μου ειναι αρκετος.Ειναι μια χαρα παιδι.Με εχει πουλησει φιλος απο πολυ παλια και ξερω πως ειναι.Κανω κολιτη παρεα με ενα μονο παιδι και μετα απλα με τους αλλους εξω ,βολτες κτλ χωρις να μαρεση η συμπεριγορατους η το τι κανουν.Απλα κανω οπως ειπατε τον μαλακα...Εποφελουμε παντος.Αστους να νομιζουν πως ειμε η τους θεωρω φιλους μου.Γιατι οι φιλοι δεν γινονται ετσι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64050 από Bluejack στις 21 Ιουλίου 2010, 12:39πμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Βασικά καλώς η κακώς ο καθένας κοιτάει την πάρτυ του.
Φυσικά και υπάρχουν καλοί φίλοι αλλά πάντα κάποια στιγμή θα σε απογοητεύσουν όπως θα κάνεις και εσύ.
Π.χ εμένα οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αλλά θέλω να πιστεύω πως είνα πραγματικοί φίλοι. Όπως είμαι και εγώ για αυτούς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64054 από AggelosTuDromu στις 21 Ιουλίου 2010, 4:28πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
εγω τωρα οι μονοι φιλοι που εχω ειναι οι παρτακιδες μ'αυτους βγαινω βολτες για την πλακα κ μονο κ μονο γτ βαριεμαι αλλιος θα ειχα μια κανονικη σχεση κ οχι ελευθερη επειδη βγαινω πλ συχνα μαζι τους απλα εγω ψαχνω εναν καλο φιλο που να μην κοιταει μονο την παρτι του
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64074 από Barbasta8is στις 21 Ιουλίου 2010, 5:32μμ

Barbasta8is

μέλος από: 21/7/2010
Ειμαι τυχερος σε αυτο το θεμα διοτι και εγω ειμαι μελος μια παρεας 7 ατομων οι οποια ειναι πολυ δεμενη και ποτε δεν εχει πουλησει κανενας κανεναν σε δυσκολες στιγμες.Παντα διπλα μου τους ειχα παντα διπλα τους ειμουνα και ετσι θα ειναι για παντα.Ειναι πραγματικοι μου αδερφοι και τους αγαπαω.Εχω σταθει πολυ τυχερος.!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64076 από Σηπτικό Βόδι στις 21 Ιουλίου 2010, 6:21μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Δεν είσαι ο μόνος μαλάκας. Εγώ, είμαι μέλος μιας παρέας 5 ατόμων, και πάλι νιώθω ότι είμαι μόνος. Ο καθένας για την πάρτυ του τελείως...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64098 από AggelosTuDromu στις 21 Ιουλίου 2010, 11:49μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
για να εισαι σε μια τετοια παρεα πρεπει να το παιζουμε μαλακες κ keep walking
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login