Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 23:45 @Θ. Κλημεντίνη
Μαλλον αυτο που λες ειναι...κατι δεν τις αρεσε και ξενερωσε... Με καποιες μικροπραξεις μου που ακομα δεν εχω μαθει... Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 10:32 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι δεν παιζει ουτε αλλος αλλα ουτε βαρεθηκε την πολυ κουβεντα...Απλα εχει μια εμμονη με την εξεταστικη και ισως να την πιεσα ενω αυτη ηθελε να διαβασει...Δεν παιζει σιγουρα αλλος και αυτο το ξερω απο εγκυροτατες πηγες. Ωστοσο οπως ειπα και πιο πανω δεν μου ειπε τον λογο και ειναι κατι που με πειραξε και δεν το εκτιμησα... Σκεφτηκα να την ρωτησω αλλα εχουμε πανω απο 10ημερο να μιλησουμε πλεον. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 07:44 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημερα... Ειμαι μελος του φορουμ απο παλια αλλα δεν γραφω συνχα μηνυματα ουτε ανοιγω θεματα...απλα ειμαι ενας σιωπηλος παρατηρητης... Λοιπον ειμαι 18 χρονων και θα ηθελα να σας πω και εγω με την σειρα μου την ιστορια μου καθως δεν μπορω να βγαλω ακρη και θα μου ητανε χρησιμο να λαβω μερικες απαντησεις απο εσας μονο ως αποψεις γιατι λογικο ειναι να μην μπορει να μου πει καποιος στανταρ τι παιζει.. Αρκετα με τον προλογο ομως. Εχω ενα προβλημα με μια κοπελα την οποια την κυνηγησα αρκετο καιρο και που στο τελος βγηκαμε μαζυ. Δεν ειχαμε κατι αλλα τραβιομασταν και θα βλεπαμε που θα πηγαινε. Εγω ημουνα αρκετα αισιοδοξος και νομιζα πως με αυτην την κοπελα θα καναμε σχεση...μιλουσαμε αρκετα,αλλα δεν βρισκομασταν συχνα και γι αυτο το λογο θα μπορουσε να πεις κανεις πως την πιεσα λιγο παραπανω-με το δικιο μου βεβαια-στο θεμα να βρεθουμε χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση. Με τα πολλα με τα λιγα λοιπον την ρωτησα και μου ειπε οτι θελει να διακοψουμε χωρις να με πει τον λογο...εγω θα σας πω οτι ημουνα πολυ καλος απεναντι της και οτι σιγουρα περνουσαμε καλα και την εβλεπα οτι πραγματικα ενδοιαφεροταν. Πιστευετε οτι η κοπελα ενδοιαφερετε η οτι απλα καταλαβε οτι ισως δεν ημουν αυτο που εψαχνε? Θα ηθελα να ζητησω ευχαριστω απο οσους θα κανουν τον κοπο να διαβασουν το μυνημα αυτο και συνχωρεση για τα τυχον ορθογραφικα μου λαθη... Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.
Μήνυμα στις 15/12/2011 στις 00:16 @Κλάψιμο
Συμφωνω με τον φιλο απο επανω. Εμενα στο Γυμνασιο με εβαλαν τιμωρια για 1 μηνα επειδη εκανα κατι ΠΟΛΥ χειροτερο και σε 4 μερες ημουνα παλι εξω βολτες. Ολα ειναι πανω στα νευρα τις στιγμης. Πήγαινε στο θέμα: Η κοπέλα μου δεν θα βγαίνει από το σπίτι
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 05:06 @Κλάψιμο
Σημερα το βραδυ εγινε κατι που δεν το περιμενα να το κανω ποτε. Με πλησιασε μονη της μια κοπελα που μ'αρεσει και αρχισαμε να μιλαμε και υστερα απο λιγο αρχησα να φερομαι βλακωδες... Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο... Νιωθω τοσο ηληθιος! Πήγαινε στο θέμα: Προβληματικη αντιμετωπιση σε κοπελες.
Μήνυμα στις 26/11/2011 στις 16:18 @Κλάψιμο
Γεια σας.Ονομαζομαι Αντωνης.Πηγαινω 3η λυκειου,ειμαι αρκετα εμφανισημος και το καταλαβαινω γιατι μου την πεφτουνε αρκετες κοπελιες Το θεμα ειναι ομως οτι δεν ειναι η σωστες...ειναι ωραιες δεν λεω,αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω απο κοπελες.. Ενω καποιος στην θεση μου θα ειχε ανεβασμενο ηθικο λογο των φλιρτ με κοπελες,εγω αντιθετος οταν πραγματικα μου αρεσει μια κοπελα τα χανω και δεν ξερω τι να κανω!Νιωθω τοσο βλακας και φαινομαι και στην κοπελα τοσο βλακας που δεν εχω μουτρα να την κοιταξω την επομενη μερα.Απλα κολαω και δεν ξερω τι να της πω. Αλλες φορες ενω μ'αρεσει καποια κοπελα δεν ξερω ουτε καν πως να την μιλησω. Δεν μπορω να το καταλαβω...βλεπω ολους τους φιλους μου εχουνε σχεσεις και ζηλευω και σκεφτομαι:Δεν θα κανεις ποτε σχεση,μονο θα φασωνεσαι. Πιστευετε οτι η κατασταση ειναι τραγικη?? Πειτε μου τι θα μπορουσε να με βοηθησει. Ευχαριστω πολυ παιδια. Πήγαινε στο θέμα: Προβληματικη αντιμετωπιση σε κοπελες.
Μήνυμα στις 26/11/2011 στις 12:25 @Flame
Μπορεις να μπεις σε ενα σαιτ που βαζεις καμερα και πατας απλα το κουμπακι next και μιλας με κοσμο απο αλλες χωρες... -Ομοίως.
Πήγαινε στο θέμα: σιτε για να μιλαω με αλλα ατομα στον κοσμ
Μήνυμα στις 27/9/2010 στις 21:02 @Sex
Akριβως Ετσι...
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο, νοσηματα και αποριες.
Μήνυμα στις 7/9/2010 στις 03:23 @Sex
λες να γινεται και σε εμας τα αγορια αυτο εδω??γτ τα βαριεμαι τα ξυραφακια και ψαχνω εναλακτικες λυσης...μια με ξυριστικη μηχανι...μια με ταινια.. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα... εκεί κάτω. |