Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που από τις στριγκλιές του modem του γείτονα καταλάβαινε όλη η γειτονιά πότε ακριβώς έμπαινε στο Internet
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

αλαγη διαθεσης...

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #60251 από melissoula στις 12 Απριλίου 2010, 5:44μμ

melissoula

Εικονίδιο
μέλος από: 1/12/2009
Γεια σας παιδια..τελευταια για να πω την αλιθεια δεν ειμαι ιδιαιτερα καλα..η διαθεση μου αλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη, εκει που ειμαι μια χαρα κατι σκεφτομαι και αλαζει αμεσως...νιωθω πως ειμαι ενα τιποτα μου ερχοναται ετσι ξαφνικα ολλες μου οι ανασφαλιες στο νου.. αισθανομαι μονη μου καποιες φορες πως κανενας δεν νοιαζετε πραγματικα για μενα ακομα και οι γονεις μου καποιες φορες νιωθω πως δεν ενδιαφερονται για μενα..α και κατι αλλο δεν ειμαι με καπιο αγορι για παραπανω απο 4 μηνες ( ειμαι 15 ετων)δεν μου αρεσει κανεις πραγματικα..και παρολο που μου εχουν ζητησει 2 αγορια να ειμαστε μαζι το εχω αρνιθει..δεν θελω κανεναν θελω η επομενη σχεση που θα κανω να ειναι με ενα σωστο και καλο παιδι και να κρατισει οσο περισσοτερο γινετε..μηπως ειμαι αρκετα επιλεκτικη με τις σχεσεις μου τελικα..?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60258 από sunshine!!!!!!! στις 12 Απριλίου 2010, 10:14μμ

sunshine!!!!!!!

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/4/2010
οχι βρε κοριτσάκι.... δεν είμαστε με κάποιον απλά για να είμαστε αλλα γιατι νιώθουμε κάτι..... όσο για όλα τα άλλα μία φάση είναι.....
εφηβεία...δύσκολο πράγμα..... ότι θες εδω είμαστε!!!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60259 από melissoula στις 12 Απριλίου 2010, 10:33μμ

melissoula

Εικονίδιο
Εφηβεια..οντως δησκολη ηλικια..αλλα βλεπω αλλα κοριτσια που ειναι τελιως διαφορετικα...δλδ τα φτιαχνουν και τα χαλανε με πολλα αγορια και φενετε να μην νοιαζονται ιδιαιτερα με το ολο θεμα δεν τις χαλαει ας πουμε που χοριζουν γιατι βρισκουν καποιον αλλον μετα και παει λεγοντας..και ωρες ωρες αναρωτιεμαι γιατι εγω να μην ΄΄μπορω'' να κανω το ιδιο με την ιδια ευκολια..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60262 από Seorge στις 12 Απριλίου 2010, 10:49μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Γιατι?Γιατι πολυ απλά εχεις διαφορετικό χαρακτήρα,εχεις γαλουχηθεί αλλιώς και γιατι η συνείδηση σου αντιλαμβάνεται πολυ διαφορετικά καάποιες καταστάσεις..Γενικά..Να μην κάνεις τον εαυτό σου να αισθάνεται ένοχο για τπτ..Να μην επιδέχεσαι μια κατάσταση που προφανώς δε την επικροτείς,δηλαδή με την ίδια ευκολία και συ θα μπορούσες να τα φτιαχνεις και να τα χαλας με τον καθένα επειδή κανουν ετσι κάποιες,για σκέψου όμως είναι αυτό που πραγματικά θες και ζητας?Θέλεις οι σχέσεις σου να ειναι λίγες και δυνατές ή πολλές και "της πλακας¨?αν ναι τοτε επεδείωξε το,αν όχι τι κάθεσαι το σκέφτεσαι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60266 από melissoula στις 12 Απριλίου 2010, 11:12μμ

melissoula

Εικονίδιο
Οχι.. σιγουρα προτιμω να εχω λιγες σχεσεις και καλες..δυνατες οπως ειπες..απλα αναρωτιομουν για ορισμενες κοπελες που σιμπεριφερονται ετσι..επειτα πιστευω πως λιγα αγορια σε αυτη την ηλικια θελουν μια σχεση που θα κρατησει για αρκετο καιρο και αυτο επισης με προβληματιζει καπως..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60267 από Seorge στις 12 Απριλίου 2010, 11:22μμ

Seorge

Εικονίδιο
Οχι οχι μην απογοητεύσαι σε καμία περιπτωση..όπως υπάρχουν αγόρια και κορίτσια που ζητούν περιστασιακές σχέσεις ετσι υπάρχουν αντίστοιχα και αυτοί που πιστεύουν σε κάτι πιο σοβαρό..Απο προσωπική εμπειρία πολλά παιδιά της παρέας μου(και γω μεσα σ'αυτούς)καναμε και κάνουμε μακροχρόνιες σχέσεις,γιατι έχω την αίσθηση οτι ξέρουμε τι θα πει και ξερουμε να αισθανόμαστε αυτο που λέγεται αγάπη..Βεβαίως και θα υπάρχουν αυτοί οι οποίοι ζητουν άλλα,σεξ(λες και τους πήραν τα χρόνια και βιάζονται απο τοσο νωρίς),να περνάν την ώρα τους κτλ αλλά ειναι κάποιοι..οχι όλοι..οχι οι περισσότεροι..!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60268 από melissoula στις 12 Απριλίου 2010, 11:27μμ

melissoula

Εικονίδιο
Μακαρι οντως να ειναι ετσι οπως τα λες και να υπαρχουν οντως αγορια στην ηλικια μου και λιγο μεγαλιτερα σαν εσενα και τους φιλους σου..αν επιτρεπετε εσυ τι ηλικια εχεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60269 από Seorge στις 12 Απριλίου 2010, 11:38μμ

Seorge

Εικονίδιο
Σίγουρα θα υπάρχουν βρε μη το σκέφτεσαι καθόλου...!!Εγω είμαι 19...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60270 από antreas_14 στις 12 Απριλίου 2010, 11:42μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009
Την πιο δυσκολη εφηβεια την εχω εγω (που μακαρι να μην την ειχα) αλλα την εχω.. Τα κανω ολα αυτα που ειπες στο πρωτο σου μυνημα και ακομα χειροτερα.. Περσι το καλοκαιρι δεν εβγαινα καθολου εμενα σπιτι πανω στον υπολογιστη σπαγανε τα νευρα μου συνεχεια και το βραδυ δεν αντεχα αλλοο και εκλεγα οσπου να ξημερωσει.. =[
Τοτε ηταν που μπηκα εδω μεσα και εγραψα οτι θελω να αυτοκτονησω και την επομενη ηρθε η αστυνομια σπιτι μου για να δει αν το εχω κανει και η μανα μου αντι να κατσει να μου μιλησει εκανε χειροτερα πραγματα και ουτε συγκινιθηκε να με ρωτησει γιατι το εχω κανει αυτο???????????? Αλλα μην φοβαστε το οτι ηταν να αυτοκτονησω ετσι τογραψα ηθελα να ακουσω μια καλη κουβεντα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60271 από Seorge στις 13 Απριλίου 2010, 12:07πμ

Seorge

Εικονίδιο
Φιλε μου αντρέα,για ποιο λόγο όλα αυτα?Παιδια παρατηστε αυτά τα κωλομηχανήματα τους υπολογιστές που μόνο κατάθλιψη μας φέρνουν,βγείτε έξω,αθληθείτε,χαρείτε τη ζωη...Αντρέα να ξέρεις οτι σίγουρα οι γονείς σου είναι πολυ περήφανοι διοτι εισαι παιδί τους και φυσικά εννοείτε και ειναι περιττό να αναφερθεί οτι δε σε αλλάζουν με όλο το χρυσάφι του κόσμου..!!Κυνήγα ρε μεγάλε τη ζωή,υπάρχουν ανθρωποι εκει εξω που περιμένουν να σε αγαπήσουν και να τους αγαπήσεις,άτομα που περιμένουν να γίνετε φίλοι και να ζήσετε μαζί διάφορες στιγμές της ζωής σας...!!!!Θετική σκέψη παιδιά!!!Αυτοπεποίθεση και όλα θα πανε καλα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login