Μήνυμα στις 17/7/2010 στις 17:36 @Sex
Doctora στο studio ποσα πληρωσες την προηγουμενη φορα που πηγες? Θα σας πω μια ερευνα που εγινε σε ενα πανεπιστημιο στην αμερικη σχετικα με τις γφαντασιωσεις.. Το 87% των αντρων και των γυναικων που πραγματοποιησαν την φαντασιωση τους στην ερευνα δηλωσαν οτι πριν την κανουν τους αρεσε πιο πολυ σαν φαντασιωση παρα στην πραξη.. δηλαδη καποιους τους αναβε παραπανω οταν το φαντασιονονταν παρα οταν το εκαναν.. Ελπιζω να καταλαβατεε τι προσπαθησα να πω.. Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 17/7/2010 στις 17:25 @Θ. Κλημεντίνη
κι εγω παντα σκεφτομαι θεματα προς συζητηση πριν βρεθω με κοπελλες γιατι ειμαι ντροπαλος.. αλλα αυτο γινεται στες πρωτες 5-6 μερες μετα εχεις μια οικιοτητα με το ατομο τους και δεν ντραιπεσαι.. Μπορει καποιος να μας πει θεματα που συζηταει με την κοπελλα του επηδει εγω καποιες φορες λεω μαλακιες πανω στο αγχος μου..
Πήγαινε στο θέμα: Μικρο Προβληματακι
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 11:54 @Διάφορα
Δεν ξερω αν γινεται να μου δωσεις το e-mail sou εδω περα.. ας μας πει καποιος που ξερει..
Πήγαινε στο θέμα: soma
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 11:45 @Διάφορα
κοιτα 13 χρονων που εισαι βαρη δεν μπορεις να κανεις.. Πρεπει να εισαι 15 και πανω. Για τους κοιλιακους μπορεις να κανεις τους κλασσικους κοιλιακους 2 σετ των 25 και αν αντεχεις περισσοτερους να κανεις και σταδιακα να κανεις πιο πολλους...τωρα για τα μπρατσα μπορεις να κανεις διαφορες ασκησεις οπως καμψεις που γυμναζεις και στηθος και πλατη, ελξεις που γυμναζεις και πλατη και μπρατσα (δικεφαλο), για τα ποδια τωρα μπορεις να κανεις καθισματα που γυμναζουν τετρακεφαλο, αλλα για δικεφαλο στο ποδι δεν ξερω να σου πω χρειαζεσαι μηχανημα. Αν μπορεις γιατι δεν αρχιζεις γυμναστηριο?? Αν θες μπορω να σου δωσω με e-mail ενα προγραμμα που εκανα κι εγω παλια... Πήγαινε στο θέμα: soma
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 11:19 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ποσων χρονων εισαι?Πήγαινε στο θέμα: soma
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 16:18 @Διάφορα
Θα ειμαι 30 χρονων τελειωμενος απο σπουδες μεταπτυχειακα κτλπ.. Θα ειμαι ενας μεγαλος αρχιτεκτονας.. Θα ανοιξω το πιο μεγαλο αρχιτεκτονικο γραφειο της Κυπρου. Θα εχω δικο μου διαμερισμα θα συγκατοικω με τον ερωτα της ζωης μου.. Θα ξενυχτω καθε βραδυ με τους φιλους μου σε μπαρακια και club.. (Ολοι εχουμε ονειρα!) Πήγαινε στο θέμα: Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 15 χρονια
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 16:04 @Κλάψιμο
Ειμαι αρκετα ανεπτυγμενος στο σωμα αλλα με δυσκολια βαζω ογκο επηδει δεν τρωω πολυ γιαυτο θελω να περνω πρωτεϊνες. αναβολικα δεν υπαρχει περιπτοση να παρω ποτε μου επηδει εχτος απο το οτι ποναει που αναπτυσσονται τα μυικα κυτταρα, δεν βαζεις μυικη δυναμη .. Οσο για τις ασκησεις ξερω τι κανω πηγαινα και γυμναστηριο αλλα τωρα γυμναζομαι μονος μου χωρις βαρη.. Αν θελει κανεις βοηθεια για ασκησεις εγω ειμαι εδω Πήγαινε στο θέμα: Mπρατσα
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 13:54 @Κλάψιμο
θελω συνταγη γιατρου για να παω να την παρω απο το φαρμακειο? επισεις κανει να πιω εγω που ειμαι 15?
Πήγαινε στο θέμα: Mπρατσα
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 11:52 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:
Πήγαινε στο θέμα: Πες 3 λεξεις...
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 11:41 @Κλάψιμο
Doctora ποσων χρονων είσαι και ποσων οταν επερνες τις πρωτεϊνες? Ειμαι 15 δικαιουμαι να παίρνω? Θες συνταγη γιατρου για να παρεις πρωτεϊνες? Εκτος απο χαπια πρωτεϊνες υπαρχουν και σε αλλη μορφη?(επηδει δεν μπορω να καταπιω τα χαπια γ΄ιαυτο) Ευχαριστω εκ των προτερων παντα ηθελα να μαθω.. Πήγαινε στο θέμα: Mπρατσα |