Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 23:27 @Κλάψιμο
Μακαρι οντως να ειναι ετσι οπως τα λες και να υπαρχουν οντως αγορια στην ηλικια μου και λιγο μεγαλιτερα σαν εσενα και τους φιλους σου..αν επιτρεπετε εσυ τι ηλικια εχεις?
Πήγαινε στο θέμα: αλαγη διαθεσης...
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 23:12 @Κλάψιμο
Οχι.. σιγουρα προτιμω να εχω λιγες σχεσεις και καλες..δυνατες οπως ειπες..απλα αναρωτιομουν για ορισμενες κοπελες που σιμπεριφερονται ετσι..επειτα πιστευω πως λιγα αγορια σε αυτη την ηλικια θελουν μια σχεση που θα κρατησει για αρκετο καιρο και αυτο επισης με προβληματιζει καπως..
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 22:33 @Κλάψιμο
Εφηβεια..οντως δησκολη ηλικια..αλλα βλεπω αλλα κοριτσια που ειναι τελιως διαφορετικα...δλδ τα φτιαχνουν και τα χαλανε με πολλα αγορια και φενετε να μην νοιαζονται ιδιαιτερα με το ολο θεμα δεν τις χαλαει ας πουμε που χοριζουν γιατι βρισκουν καποιον αλλον μετα και παει λεγοντας..και ωρες ωρες αναρωτιεμαι γιατι εγω να μην ΄΄μπορω'' να κανω το ιδιο με την ιδια ευκολια..
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 17:44 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια..τελευταια για να πω την αλιθεια δεν ειμαι ιδιαιτερα καλα..η διαθεση μου αλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη, εκει που ειμαι μια χαρα κατι σκεφτομαι και αλαζει αμεσως...νιωθω πως ειμαι ενα τιποτα μου ερχοναται ετσι ξαφνικα ολλες μου οι ανασφαλιες στο νου.. αισθανομαι μονη μου καποιες φορες πως κανενας δεν νοιαζετε πραγματικα για μενα ακομα και οι γονεις μου καποιες φορες νιωθω πως δεν ενδιαφερονται για μενα..α και κατι αλλο δεν ειμαι με καπιο αγορι για παραπανω απο 4 μηνες ( ειμαι 15 ετων)δεν μου αρεσει κανεις πραγματικα..και παρολο που μου εχουν ζητησει 2 αγορια να ειμαστε μαζι το εχω αρνιθει..δεν θελω κανεναν θελω η επομενη σχεση που θα κανω να ειναι με ενα σωστο και καλο παιδι και να κρατισει οσο περισσοτερο γινετε..μηπως ειμαι αρκετα επιλεκτικη με τις σχεσεις μου τελικα..?
Μήνυμα στις 8/4/2010 στις 23:44 @Διάφορα
Ευχαριστω παρα παρα πολυ Εφη...πραγματικα οτι απορια ειχα μου εχει λυθει..δεν εχω τιποτα αλλο να ρωτισω ειμαι απολιτα καλιμενη χαρη σε εσενα..και παλι ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: ρινοπλαστικη...
Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 12:19 @Διάφορα
τον ιδιο γιατρο λεμε εφη μου και εγω εκει εχω αποφασισει να κανω την ενχειρηση...πο πο να σαι καλα δεν φανταζεσε ποσο με βοηθας οσο αφορα τον πονο τον αντεχω με τα ψυχολογικα ε ενταξει...εσυ μετα την ενχειρηση δεν εισουν πολυ καλα ψυχολογικα εε?
Μήνυμα στις 5/4/2010 στις 19:45 @Διάφορα
εφη μου με βοηθησες οντως παρα πολυ να σαι καλα που θελησες να μοιραστεις την εμπειρια σου..και ο γιατρος που επισκεφτικα εγω ηταν σχεδον ιδιος στην συμπεριφορα με τον γιατρο που περιεγραψες..ειναι οτορινολαριγκολογος με ειδικοτητα στην ρινοπλαστικη και το γραφειο του ειναι στο κολονακι..μηπως μπορεις αν επιτρεπετε εδω να αναφερεις το ονομα του γιατρου που σε χειρουργισε?
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 17:28 @Διάφορα
vasgian σε ευχαριστω πολυ για αυτες τις πληροφοριες να σαι καλα...επισης απο οτι εχω διαβασει ειναι καλυτερα να εμπιστευτεις οτορινολαριγγολογο που ειναι εξιδικευμενος στην ρινοπλαστικη και οχι εναν οπιοδιποτε πλαστικο χειρουργο τοτε λογικα το αποτελεσμα απο μια τετοια επεμβαση συνιθως ειναι ικανοποιητικο και η 'αποτυχια' ειναι σπανια ισχυει αυτο...?
Μήνυμα στις 18/3/2010 στις 21:21 @Διάφορα
bluejack οντως εχεις δικιο..αρχικα με ενοχλουσε αυτη η μικρη καμπουριτσα που υπαρχει στη μυτη μου..επισκευτικα με την μητερα μου εναν πλαστικο χειρουργο και μου ειπε οτι εχω αρκετα στραβο διαφραγμα και αυτο παροτρινε και εμενα αλλα και τν μητερα μου που αρχικα διαφονουσε να προχωρισω τελικα σε αυτη την επεμβαση..εκτος απροοπτου λεω να κανω την ενχηρηση στα τελοι του αυγουστου..κατα την γνωμη μου θεωρω την ρινοπλαστικη μια ανωδινη επεμβαση και εκτος απο αυτο το τελευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι ο πονος..για το αποτελεσμα ας πουμε οτι εχω μια μικρη ανισυχια..
Μήνυμα στις 8/2/2010 στις 15:12 @Διάφορα
ας απαντησει καποιος βρε παιδια...
Πήγαινε στο θέμα: ρινοπλαστικη... |