Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 22:04 @Θ. Κλημεντίνη
γεια πες μας ακριβώς τι γίνεται μήπως και βοηθήσουμεεεεε
Πήγαινε στο θέμα: θελω τον καθηγητη μου
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
gia pes mas akrivws ti ginetai mipws kai mporoume na voithisoumeeeeee
Πήγαινε στο θέμα: θελω τον καθηγητη μου
Μήνυμα στις 23/4/2010 στις 22:33 @Κλάψιμο
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ!!!! "ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Μ'ΑΚΟΥΣ???Σ'ΑΓΑΠΩ Μ'ΑΚΟΥΣ???" Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένοι στίχοι
Μήνυμα στις 23/4/2010 στις 22:31 @Κλάψιμο
ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗ... ΠΟΥ ΔΥΟ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ... ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΕΠΙΓΕΙΟ............. Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένοι στίχοι
Μήνυμα στις 16/4/2010 στις 10:42 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Βρε Δημήτρη μου πρώτον, μην βάζεις τον εαυτό σ σε καλούπια...Και επειδή είσαι 17-18 τι σημαίνει???Ότι θα επρεπε να έχεις κάνει κατι../??Γιατί?? Επειδή έτσι κάνουν όλοι???Μπορεί εσένα να μην ήρθε κάτι που να σ κάνει το κλικ ώστε να το θες πραγματικά...Τώρα αν έχει έρθει και απλα κώλοσες είναι άλλο θέμα..Όσο για το θέμα της αυτοπεποίθησης μπορεί όντως να είναι εκεί το πρόβλημα αλλα όχι όπως νομίζεις...Σκέψου κάτι πολύ απλό...Αν εσυ δεν πεις πρωτος στον εαυτό σ "ειμαι μοναδικός..έχω τόσα να μοιραστώ και να δώσω που κάθε κοπέλα θα ήταν τυχερή να με έχει δίπλα της!!!"...Αν λοιπόν δεν το πιστέψεις εσύ γιατι να το πιστέψει μια κοπέλα????Πιστεψε με σημαισία δεν έχει η εξωτερική εμφάνιση τόσο όσο το να ξέρεις ποιος είσαι ,να αγαπάς τον εαυτό σ, να ξέρεις τι θες και να μην ντρέπεσαι να το πεις!!!!!!!!! Γι αυτό την επόμενη φορα που θα βρεις μια κοπέλα που να σου αρέσει μην φοβηθείς να το πεις!!!!Είναι το πιο όμορφο συναισθημα...γιατι να ντραπεις???ότι και αν γίνει...ότι και αν σ πεί... στη ζωή ήρθαμε να ΖΗΣΟΥΜΕ και όχι να μείνουμε στο βόλεμα μας... ελπιζω να βοήθησα.......... Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στην προσωπική ζωή
Μήνυμα στις 13/4/2010 στις 12:45 @Κλάψιμο
Eτσι είναι παιδιά!!!!!!!Η ζωή είναι υπέροχη και είναι στο χερι μας να το δουμε και να το ζήσουμε όσο πιο δυνατά μπορουμε...Είναι εύκολο να πει κανείς ότι δεν μπορει, οτι όλα είναι δυσκολα....Η μαγκιά όμως είναι πεις "οχι!εγώ θέλω να ζησω και θα το κάνω!!Είμαι μοναδικός-η και μου αξιζουν τα καλύτερα και είναι στο χερι μου να τα βρω!!"...Και στην τελική αν δεν αγαπάμε εμεις οι ιδιοι τον εαυτό μας και δεν θέλουμε το καλυτερο μας γιατι να το κάνουν οι άλλοι?? melissoula μου γλυκια μην τα ψάχνεις πολυ τα πραγματα...έχεις τις δικές σ ανάγκες και απόψεις..Άσε τι κάνουν οι άλλοι..Σημασία έχει να κάνεις ότι εχεις εσυ ανάγκη όχι ότι κάνουν όλοι!!! antrea, οι γονεις είναι και αυτοι ανθρωποι... μην περιμένετε θαυματα... δεν σπουδασαν κάπου για να γίνουν γονεις...είμαι σίγουροι πως κάνουν ότι καλύτερο μπορουν!!!!! Πήγαινε στο θέμα: αλαγη διαθεσης...
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 22:14 @Κλάψιμο
οχι βρε κοριτσάκι.... δεν είμαστε με κάποιον απλά για να είμαστε αλλα γιατι νιώθουμε κάτι..... όσο για όλα τα άλλα μία φάση είναι..... εφηβεία...δύσκολο πράγμα..... ότι θες εδω είμαστε!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: αλαγη διαθεσης...
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 20:33 @Θ. Κλημεντίνη
Με έχεις βοηθήσει όσο δεν φαντάζεσαι...Και θέλω πολύ αν μπορώ να σε βοηθήσω κ εγω... Έχεις msn fb??Δεν είναι και ότι καλυτερο να μιλάμε από εδώ!!!!
Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 11:26 @Θ. Κλημεντίνη
Είσαι πολύ γλυκεια!!!!!!! Το ξέρεις????? Nαι!!!!!! όλα θα πάνε καλά!! Εδώ αντεξα άλλα και άλλα εδώ θα κολλώσω???? ΠΟΤΕ!!!!!!!Χτες τα χρειάστηκα λίγο...Νόμιζα ότι θα σταματίσει η καρδιά μου όμως να μαι!!!!όπως λέω πάντα "ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!Αν πιστευω κάτι σε αυτή τη ζωή είναι ότι ο μεγάλος, ο απόλυτος ερωτας είναι πάντα αμοιβαίος...Άρα κάπου έκει έξω είναι και με περιμένει!!!! Και η φάση ξέρεις πια είναι/??? Στο τέλος ξέρεις τι μου είπε?? Ότι είμαι πολύ ωραία κοπέλα και μου αξίζουν τα καλύτερα και σιγουρα θα βρω κάποιον να μου τα δώσει και μέσα σε παρένθεση έλεγε: εκτός και αν τον εχεις βρει και απλά ψάχνεις για δεύτερο!!(αστειακι για να σπάσει ο πάγος!!) Το ξερα οτι κρυφάκουγε όταν μιλουσα με τον αδερφό μου!!!!! Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 12/4/2010 στις 00:37 @Θ. Κλημεντίνη
nai... amesws... mou eipe pws den niwthei opws kai egw kai pws lypatai gia olo auto.. oti thelei na leme ena geia an vrethoume alla ws ekei.. oti eimai poly wraia kai mou aksizoun ta kalytera alla den einai aytos pou tha mou ta dwsei kai kati tetoia........ TELOS Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια |