Latin...
Σελ. 1
Μήνυμα #36586 από weirdlena στις 10 Νοεμβρίου 2006, 1:06πμ
μέλος από: 7/9/2006 μηνύματα: 27 0 |
Μιλώντας για μουσική θα θελα να μάθω αν κάποιος από σας ενδιαφέρεται για τη latin μουσική, τη latin rap ή τη reggaeton...Βασικά μέχρι στιγμής ξέρω ελάχιστους που να συμφωνούν με τισ μουσικές μου προτιμήσεις...και ψάχνω κ άλλους....! Για πείτε λοιπόν...
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36587 από deathsinger... στις 11 Νοεμβρίου 2006, 12:23πμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Ειχα κατεβάσει κατι latin rap songs Και μπορώ να πω οτι μου άρεσαν. Όμως πίστεψε με...στο άγχος μου, στην τρεχάλα μου στα χάπια μου μόνο το crazy funny latin μου έλειπε...(χαπια που λεει ο λογος). Και γενικά πολύ λίγα άτομα στην Ελλάδα πρέπει να ακούνε λατιν και ειδικα μαθητές καθώς με το ζόρισμα που δεχόμαστε απο παντού δεν "σηκώνουμε" το χαρούμενο λατιν καθώς είναι ακρος αντιθετο με τις επικρατούσες συνθήκες. Πάντως δεν θα ειχα κανένα πρόβλημα να μου χορέψει η γκόμενα λατιν στο κρεβατι... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36593 από Praetorian στις 11 Νοεμβρίου 2006, 11:52μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Εκτός από το Smooth του Santana(που βασικά με ηλεκτρική κιθάρα είναι) και το Baila Morena που έπαιζε όλο το καλοκάιρι παράλληλα με το Mundial, δε νομίζω ότι ξέρω άλλα τέτοια λατιν κομμάτια...Α! Θυμάμαι κάτι Ricky Martin που μας βάζανε κάποτε στα πάρτυ(όταν ήμασταν ακόμα ΣΤ' δημοτικού). Χωρίς πλάκα...Είμαι εντελώς άσχετος επί του θέματος...Αυτά τα τραγούδια που προανέφερα ταιριάζουν καθόλου με τη latin μουσική?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36595 από weirdlena στις 12 Νοεμβρίου 2006, 1:49πμ
Ο Santana είναι λίγο πιο rock νομίζω....Καλά, ναι το στυλάκι του ricky martin, της shakira κτλ latin θεωρείται αλλά νομίζω πως είναι πιο pop και όχι τόσο latin, απλά επειδή είναι ισπανόφωνοι τους κατατάσσουν εκεί...Γέλασα πάντως μ αυτό που είπες για τα πάρτυ τησ ΣΤ' δημοτικού, lol! Τέσπα, απλά εγώ latin θεωρώ τα λίγο πιο παραδοσιακά λατινοαμερικάνικα ακούσματα, όπως πχ buena vista social club...Αν τους έχεις ακουστά...και μετά ό,τι βρίσκω σε συλλογές ή κατεβάζω απ το ίντερνετ... Αλλά σου λέω αν σε χαλάει το retro στοιχείο αυτών των τραγουδιών υπάρχει και η reggaeton που είναι κάτι ανάμεσα σε latin, reggae και hip hop....deathsinger, μην το λες, και εγώ φέτος τέλειωσα το σχολείο κ βασικά άρχισα ν ακούω στη Β λυκείου...και μια χαρά, μου φτιαχναν και τη διάθεση:)(καλά βέβαια όταν ένιωθα να πνίγομαι απ το διάβασμα το γυρνούσα πάντα στη rap) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36599 από Praetorian στις 12 Νοεμβρίου 2006, 6:48μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Ο Akatanomastos έχει ένα δίκιο πώς να το κάνουμε... Μάλλον η μουσική παιδεία μου είναι ελλιπής επί του θέματος...Ρώτησα κάτι φίλους μου σήμερα για το θέμα, και αυτοί μαύρα μεσάνυχτα είχαν... weirdlena να σου κάνω μία ερώτηση? Βρήκες τέτοια cd στην ελληνική αγορά??Μου φαίνεται περιέργο εκτός και αν έψαξες σε μεγάλα κεντρικά μουσικά καταστήματα...Οι πακιστανοί πάντως δεν τα πουλάνε μία φορά(τις προάλλες πάντως βρήκα σε ένα πανηγύρι 2 cd των Scorpions και πλήρωσα 5 ευρώ[και για τα δύο]υπάρχει ποικιλία...) Πάντως το γεγονός ότι τελείωσες το σχολείο σε κάνει πιο ελευθερη και χαρούμενη ωστε να ακούς και πιο χαρωπά τραγούδια...Εμείς οι φτωχοί... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36601 από weirdlena στις 13 Νοεμβρίου 2006, 12:48πμ
Χεχεχεεεεε...Όχι οι πακιστανοί και οι λοιποί φίλοι δε νομίζω πως διαθέτουν τέτοιου είδους ρεπερτόριο:) 2,5€το CD??Πέφτουν οι τιμές....Ανταγωνισμός βλέπεις....Τέλος πάντων, όπου και να πας θα βρείς σίγουρα latin CD (μιλάμε για δισκοπωλείο, έτσι??) και κατά πάσα πιθανότητα στα stand με τα nice price, lol:)) Βέβαια reggaeton δεν έχω βρει (η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει και πολύ) άρα κατεβάάάζω...ό,τι βρω!! Φτωχοί μαθητές, κ εγώ ως μαθήτρια άκουγα σου λέω!!!Τέλος πάντων, πίστευα πως έστω και ένα άτομο στο forum θα άκουγε κτ πιο ισπανόφωνο...Αλλά που...Πώς γίνεται να ακούνε ΟΛΟΙ rock??Όλοι όμως...και στη σχολή τα ίδια....αχ.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36602 από penguin στις 13 Νοεμβρίου 2006, 10:15πμ
μέλος από: 5/9/2006 μηνύματα: 9 0 |
Φυσικα!!! Λατιν χιπ χοπ! το λατρευω, και μαλιστα οι deliquent habits ειναι στη λιστα με τα αγαπιμενα μου συγκροτηματα! Πρωτα απ'ολα ο ρυθμός και μετά η γλώσσα(που θα πάει θα την μάθω! ) και μέτα αναλόγως το κομμάτι είναι οι στίχοι... Muchos besoooos :) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36607 από weirdlena στις 13 Νοεμβρίου 2006, 4:39μμ
Wow! Απίστευτο! Και να που βρέθηκε!!Χεχεχε:) Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να ακούσεις Οrishas είναι πραγματικά Ο,ΤΙ καλύτερο υπάρχει από latin rap! Και οι deliquent είναι όντως πολύ καλοί!!Keep it up hermana:) Besos! |
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #36608 από deathsinger... στις 13 Νοεμβρίου 2006, 10:13μμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Αποδεκτή απάντησηORISHAS!!!! Ναι απο αυτούς. Έχω όλα τα mp3 τους. Αρκετα καλοί είναι....latin rap yo broder... |
προφίλάλλα... |