Μήνυμα στις 11/1/2007 στις 09:44 @Διάφορα
Μμμμ.. τo αγαπημένο μου αντικείμενο είναι ενα μεγάλο κουτί που περιέχει χαρτάκια,παλιές μουσικές κασέτες,μικρά πραγματάκια,φωτογραφίες,γράμματα και οτιδήποτε μου φέρνει αναμνησεις σημαντικές. Το αποκτήσα πολυ απλά-το αγόρασα, η σημασία του όμως είναι το μέσα του και εκείνο το απέκτησα με τα όσα έχω περασει ως τώρα, καλές η κακές αναμνησεις φυλλαγμένες καλα γιατι δεν πρέπει να ξεχνάω ποια είμαι,από που αρχίσα και τι πέρασα και εγινα αυτη που είμαι σήμερα... Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενο αντικειμενο
Μήνυμα στις 10/1/2007 στις 12:16 @Διάφορα
Αναφορά: (IRAKLIS@10 Ιανουαρίου 2007) Φίλε μου IRAKLI! Η περίπτωση που μόλις ανάφερες πιστεύω πως δεν έχει σχέση με την Μορα αν και πολλοί το συνδιάζουν επιδη κάποια φενομενα ειναι ιδια(πχ, βουητό)! Όμως θα 'ταν πολύ ωραίο θέμα για συζήτηση!! : ) Η στιγμή που λες ότι η ψυχή έχει εγκαταλείψει το σώμα μας (αυτό το σενάριο το πολυ γνωστο που αποκλειεται να μην το ζήσουμε έστω και μια φορα στη ζωή μας) έχει να κάνει με αστρική προβολή αν συνεχιστεί βγάζοντας έξω φοβίες και πέρνοντας τον έλενχο. Ομως συνήθως δεν το περιμένουμε με αποτελεσμα με ένα ξέσπασμα (το ταρακούνημα που κάνει η ψυχη οταν επιστρέφει) ξυπναμε εντελώς! Πήγαινε στο θέμα: Μόρα
Μήνυμα στις 10/1/2007 στις 10:20 @Διάφορα
Μεχρι τώρα δεν έχει δωθεί μια αξιόπιστη απάντηση. Θα σου πω μερικές αποψεις όμως καλόι θα ήταν να το ψάξεις μόνος σου και να μην επηρεάσει κανείς αυτό που εσύ ο ίδιος θες να πιστέψεις! Είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα, σύμφωνα με τις περιγραφές ειναι μια γυναίκα ή γριά ή νεράιδα στα μαύρα... άλλοι πάλι την βλέπουν σαν σκιά. Κάθετε πάνω στα πνευμόνια σου με αποτελεσμα να μην μπορείς να πάρεις ανάσα, έχεις την εντύπωση οτι αργοπεθένεις, δεν μπορείς να κουνίσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι και ούτε να φωνάξεις μπορείς...επίσεις την ώρα που συμβαίνει όλο αυτό ειναι σαν να χει πατήσει κάποιος το κουμπί mute, δεν μπόρεις να ακούσεις τίποτα... Μπορεί να βλέπεις τον σκυλο σου αγριεμένο να γαυγίζει αλλα δεν ακους τιποτα.Μονο βουητο! Μια εκδοχή είναι οτί η Μορα είναι η Λιλιθ,μια αλλη εκδοχή ειναι πως είναι ψυχικός βρικόλακας - δηλαδή μια σκεπτομορφή που δημιουργεί κάποιος και την στέλνει στον ύπνό κάποιου άλλου. Μία μορφή ενέργειας που προσπαθεί να πάρει την ενέργεια του θύματος. Μια δεύτερη άποψη ειναι οτι αυτό που αποκαλούν καποιοι ΜΟΡΑ ειναι τελικά η υπνική παράλυση! Η Υπνική Παράλυση είναι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί οταν αποκοιμηθούμε ή ακριβώς λίγο πριν ξυπνήσουμε. Η Υπνικη Παράλυση μας φέρνει αδυναμία ομιλίας ή κίνησης ίσως μια αίσθηση ότι υπάρχει κάποιος στο δωμάτιο - φόβο, ίσως και κρίση πανικού επιδή εκείνη τη στιγμη δεν μπορείς να φωνάξεις ούτε να κουνηθείς όπως είπα... Αυτη η παράλυση μπορεί να διαρκέσει δευτερόλεπτα-(εγκεφαλική δυσλέιτουργία)! Ανθρωποι που δήλωναν οτι έχουν απαχθεί από εξωγήινους ή ότι ζήσανε κάποιο παραφυσικό φαινόμενο δηλώνουν και τα παραπάνω φενόμενα...(αδυναμια ομιλίας,κίνησης κτλ), έτσι οι επιστήμονες κ οι γιατροί δινούν την Υπνική Παράλυση ως αιτία αυτών... Κατα την δική μου άποψη πρέπει να χεις ζήσει κάτι τέτοιο για να πεις αν ήταν ''πνεύμα'' ή για να το αιτιολογίσεις επιστημονικά και ιατρικά!Μόνο τότε θα ξέρεις πιστεύω! Φιλικά, Δανάη Πήγαινε στο θέμα: Μόρα
Μήνυμα στις 5/1/2007 στις 16:32 @Διάφορα
Αναφορά: (barney90@05 Ιανουαρίου 2007) Καταρχας αν την γουσταρεις για την παρτη σου οπως λες , κανε την και αν δεν σου αρεσει την βγαζεις... Ειχα περασει και εγω τετοιες φρικες οταν ημουν μικροτερη και η αληθεια ειναι πως τωρα δεν τα φοραω και πολυ τα σκουλαρικια!χεχε... παντως οι τρυπες δεν κληνουν αν τις φορας καιρο ,για να ξερεις!! Σκεψου μονο και τα λεφτα και το μαγαζι που θα την κανεις, εκτος και αν στην ανοιξει κανενας φιλος σου,δεν ειναι τιποτα μια βελονα ειναι την οποια την πουλανε στα φαρμακεια!Απλα ειναι λιγο το μερος που την θες περιεργο και καλητερα θα ταν να την εκανες σε καποιο καλο μαγαζι και ας την πληρωνες πιο πολλα! Για τα γαλακτοκομικα που σου ειπα απαγορεύονται τον πρωτο καιρο, γιατι εχουν ουσιες που μπορουν να διευκολινουν μια μολινση! ελπιζω να σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: piercing katw apo th glwssa
Μήνυμα στις 4/1/2007 στις 09:58 @Διάφορα
Καλη χρονια!! Λοιπόν θα σου πω, το αν πονάει η όχι ειναι θεμα αντοχης του οργανισμου σου... Καποιος ισως δεν καταλαβαινε τιποτα και καποιος αλλος μπορει να μην αντεχε καν να βλέπει την βελονα που του περνανε... Θελει ιδιαιτερη φροντιδα φυσικα εφοσων ειναι απο τα σημεια που μπορείς ευκολοτερα να παθεις μολινση. Καταρχάς θα πρεπει να ξεχασεις το καπνισμα για αρκετο καιρο, για καποιο καιρό θα πρέπει να μην τρως/πινεις γαλακτοκομικα, ενοητε η σταντέ υγειηνη του στοματος σου να γινει λιγο πιο συχνη,να πλενεσε μετα απο καθε γευμα πχ... Ε οκ δεν θα ειναι ετσι παντα... Μετα απο καποιο διαστιμα ξανααρχισε το καπνισμα(αν τα καταφερεις να μην καπνιζεις φυσικα δεν υπαρχει λογος να το ξαναρχισεις : P )... ΑΑ! Ισως τον πρώτο καιρο να ψευδιζεις λιγο και να μην μηλας καθαρα! Αυτα πανω κατω... εε οκ οταν πας να στην κάνουν ρωτα τα αλλη μια! Πήγαινε στο θέμα: piercing katw apo th glwssa
Μήνυμα στις 13/11/2006 στις 10:25 @Διάφορα
hardcore, progressive metal,(rock γενικά,) hiphop,trip hop και γενικά οτι μου χαηδεύει τα αυτια και μου ακούγετε ομορφο: )!!! Οπως, Opeth,Faith No More,Creed,Soulfly,Tool,Quensryche, Fates Warning,Pain of Salvation,Hatebreed,Googoodolls,Portishead, Bleeding through,In flames, Anticon, Non Phixion, και πολλα πολλα πολλα αλλα : ) Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε??
Μήνυμα στις 13/11/2006 στις 10:15 @Κλάψιμο
Φυσικα!!! Λατιν χιπ χοπ! το λατρευω, και μαλιστα οι deliquent habits ειναι στη λιστα με τα αγαπιμενα μου συγκροτηματα! Πρωτα απ'ολα ο ρυθμός και μετά η γλώσσα(που θα πάει θα την μάθω! ) και μέτα αναλόγως το κομμάτι είναι οι στίχοι... Muchos besoooos :) Πήγαινε στο θέμα: Latin...
Μήνυμα στις 23/9/2006 στις 10:59 @Κλάψιμο
Πολυ καλο θέμα! Τις προαλλες περασα απο την αλάνα της παλιάς μου γειτονιας... Οταν επαιζα εκεί, πριν απο δωδεκα χρονια περιπου ηταν γεμάτη παιδια... άλλα πανω σε δεντρα, άλλοι με μια μπλαλα στο χέρι, αλλοι κυνηγιώντουσαν, κρυβόντουσαν, εκαναν ποδηλατο, αλλοι φτιαχνανε τερματα ποδοσφαίρου(τους βοηθουσαν και οι μπαμπαδες τους για να γίνουν δυνατα και να μην διαλιθουν με τον χρονο...)αλλοι εφτιαχναν ''καλυβες'' και ''καταφύγια'' ... καπου εκει μεσα και εγώ! Οταν πέρασα, ηταν άδεια...!!! κανενα παιδι, ερημία !! Μου φανηκε τρελο! Ηταν τοσο διαφορετικο να βλέπω την ιδια αλάνα, το ιδιο μέρος, μεχρι και τα τερματα του ποδοσφαιρου, ακομα εκει, χωρις διχτι βεβαια.... ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!! Toτε λοιπον αρχιζα και σκεφτομουν... τι γινετε? γιατι τοσο αποξενομενοι ολοι τους? Μου ερχοταν να φωναξω ενα ''ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ'' ... σταματιστε αυτην την τεχνολογια πια... με καθε καλο που μας δινει , μας δινει και ποολλα ασχημα... Μεχρι και για το φαγητο σκεφτομουν.. Σκεφτητε τι τρώγαμε τότε, Συνεχεια μας εφτιαχνε η μαμα κολατσιό για το σχολείο, τρωγαμε μεσημεριανο στο σπιτι... μαγειρευτο φαγητο σπιτικο.... Τώρα τους δινουν ενα 10Ε και ασ φανε οτι καταλαβαινουν... αφου μεχρι και η μαμα δεν προλαβαίνει να μαγειρεψει.... Μετα σκεφτομουν τους δικους μου γονεις... Θυμαμαι που ειδαμε ενα 13χρονο αγορι να μηλαει στο κινητο, μου λεει η μαμα μου εμεις στην ηλικια εκεινη δεν φανταζομασταν οτι θα υπηρχε κατι τετοιο... Μα ουτε και εγω το φανταζομουν... Οταν πρώτοβγηκαν τα κινητα μου φενοταν πολυ περιεργο!και οκ να το χει ο μπαμπας αλλα εγω τι να το κανω, σκεφτομουν... Σκεφτομουν οτι οταν κανω οικογενεια ισως να πω στα παιδια μου : ''Εμεις στην ηλικια σας μηλουσαμε με κινητα!!!'' (μα πως θα επικοινωνουν μετα αραγε??) ή '' Εμείς τότε τρωγαμε φαγητοοο!!!''(ισως το παρακανω χεχε αλλα σκεφτητε οτι ειχε ακουστει καποτε για τροφη σε χάπια, και οχι δεν ηταν για αστροναύτες....) ή '' Εμεις στην ηλικια σας ειχαμε υπολογιστες!!'' (τι να χουν εκεινοι τοτε?) κτλ κτλ... Δηλαδη όσα ασχημα βλέπουμε τωρα να εξελισσοντε σιγουρα θα ναι πολυ καλητερα απο τα επομενα που εχουμε να δουμε, ισως να ειναι αστεια τα παραδειγματα αλλα σκεφτητε το λιγο... Σκεφτητε απο γενια σε γενια ποοοοσα αλλαζουν, ποσο γρηγορα αναπτυσσετε η τεχνολογια, δωστε στη γιαγια σας ενα κινητο και πητε της να στήλει ενα ΜΜS στον ταδε... θα σε κοιταει φιλαρακο μου σαν εξογηινο!! και μετα βάλε στην θεση της γιαγιας εσένα... πως θα σαι σε παρόμοιες καταστασεις με τα δικα σου εγγονια... Δεν ειναι τρελο??? Τι να πω... ισως το παρακανω! Απλα σπαζομαι στην ιδεα οτι θελουμε δεν θελουμε ακολουθαμε! Αυτο μας πασσαρουν αυτο περνουμε... Εγω προσωπικα κανω πέρα πολλα γιατι δεν θελω να γινω το ρομποτάκι τους αλλα είναι πολλα που μου ειναι αδυνατον να μην τα ακολουθήσω.... Αυτα! Φιλικα, Δανάη the penguin :P (haha) Πήγαινε στο θέμα: Που πήγαν τα παιδιά απτις αλάνες?
Μήνυμα στις 5/9/2006 στις 11:54 @Θ. Κλημεντίνη
Με την ευκαιρία γεια,μολις σημερα εκανα login):D Deathsinger?ρωτάς τι styl αρέσει σε μια γυναικα ενω θα ναι καλήτερα να βρεις το δικό σου στυλ, οπως και να ναι... μην κυνηγας να γινεις κατι άλλο εξω απο αυτο που εισαι, εξω απο τον εαυτό σου... μονο και μόνο για να αρέσεις σε αλλους( αλλες δλδ :P)! Πιστεψε με, αν εισαι ο εαυτός σου και νιώθεις ανετα με εσένα θα αρεσεις και έξω! Εμένα προσωπικά μαρέσει το απλό... και καθόλου μα καθόλου το ''κυριλοτρέντυ'' λουκ... :P Πήγαινε στο θέμα: Μακρυά ή κοντά μαλλιά? |