Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η τύχη είναι ένας χαμάλης που του φορτώνουμε πάντα τις βλακείες.
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου

δεν ενδιαφερετε πια για εμενα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122944 από rozy42 στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, 7:47μμ

rozy42

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2013
(ειμαι 15 κ αυτος 15)πριν δυο μηνες εχω φασωθει με ενα αγορι που ειμασταν φιλοι και μετα με ηθελε πολυ (απ'οτι ελεγε) και αυτος πηγε να μου βαλει δαχτυλο αλλα εγω του ειπα πως δν θελω. μετα για καπιο λογο που εγω δεν ηξερα ενω τελιοσαμε να φασονομαστε μου ειπε να βρεθουμε αυριο και συμφονισα και μου ειπε τελεφταια στηγμη πως δνε μπορει κ θα μου πει οταν μπορεσει για να ξαναβγουμε...δεν μου ειπε ποτε και ετσι εστειλα την κολλητη μου να παει να τον ρωτισει τι επαθε και ειπε πως εγινε κατι προσοπικο του και ειναι χαλια.και εγω απο τοτε ειχα κολλησει μαζι του και συνεχια σκεφτομουν τι να εγινε και ολα αυτα.και τωρα δνε ξεκολαω απο αυτον κλεω καθε μερα για αυτον γιατι λεει πως δν θελει σχεσει οχι μονο με εμενα αλλα με καμια ουτε να φασοθει και ειπε στην φιλη μου πως ουτε συγνομη δνε θελει να μου ζητισει που εγιναν ολα αυτα πριν καιρο και εσω σταναχοριθει παρα πολυ αν και αυτος δειχνει πως δνε τον νιαζει τπτ!τι να καωω για να με προσεξει και να ενδιαφερθει λιγακι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122945 από aglina στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, 10:27μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Πιστευω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να προχορισεις παρακατο κ να τον ξεχασεις.Δεν θα καταφερεις κατι. Μπορει να σο πω ωμα απλα το αγορι δεν θελει κατι παραπανω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122949 από lenaki19 στις 12 Σεπτεμβρίου 2013, 1:38πμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
η γνωμη μου ειναι οτι το παιδι πρωτον δεν ξερει τι θελει, δε ξερει τι του γινεται και οτι ειναι πολυ μεγααααλος μ@λακ@ς. τελος παντων προσπαθησε να τον ξεχασεις και να μη ξαναδωσεις την παραμικρη σημασια. δεν αξιζει να ασχολεισαι μαζι του πια... υπαρχουν τοσα καλα παιδια εκει εξω, προχωρα παρακατω και ας τον να παει να κουρευεται...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125001 από loudas στις 27 Ιανουαρίου 2014, 6:34μμ

loudas

banned
μέλος από: 27/1/2014
Αν θες νεο αγορι εγω ειμαι εδω σε περιπτωση που μενεις κοντα.που μενεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125008 από Surfer123 στις 27 Ιανουαρίου 2014, 7:58μμ

Surfer123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
Έγραψε:(loudas@27 Ιανουαρίου 2014)
Αν θες νεο αγορι εγω ειμαι εδω σε περιπτωση που μενεις κοντα.που μενεις?

:@

Σχετικά με το θέμα μας τώρα :ρ
Λοιπόν να σου πω πως ειναι ανώφελο όσο και να προσπαθήσεις να του τραβήξεις την προσοχή γιατι πιστεύω στα σίγουρα πως αν ο φίλος σου δεν έχει αισθήματα για σένα δεν θα το πάρει και πολυ στα θετικά.. Το πολυ πολυ να κανει πως σου δίνει σημασία για να μην σε πληγώσει (στην καλύτερη των περιπτωςεων, εγώ φοβάμαι μην σε ρεζιλεψει κιόλας μπροστά σε άλλους και φανεί οτι τον παρακαλάς κιόλας)αλλα καποια μέρα θα έρθει η στιγμή που θα στο πετάξει κατάμουτρα το δεν σε θελω και πίστεψε με θα αισθανθείς σαν σκουπίδι και θα μετανοιωςεις όλον αυτό τον καιρό που ήσουν μαζί του. Απ'οτι κατάλαβα καλα ο τύπος φαίνεται οτι ειναι κωλοπαιδο γιατι αν ήταν σωστός θα ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο να σου ξηγηθει.. Ειδικά αφού είχατε προχωρήσει τόσο πολυ. Σε παρακαλώ σταματα να κλαις για έναν μαλακα δεν του αξιζεις πίστεψε με.Εισαι ένας άνθρωπος με τρυφερή και ευαίσθητη καρδιά και δεν ειναι σωστό να χαραμιζεσαι έτσι. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο..

Αυτά τα ολίγα απο εμένα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125009 από Surfer123 στις 27 Ιανουαρίου 2014, 8:04μμ

Surfer123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013
Wtf μέγα λάθος..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟ!
Facepalm.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login