Μήνυμα στις 16/1/2014 στις 22:02 @Κλάψιμο
η κολλητη μου ειναι δημοφιλης ομορφη εχει το πιο μεγαλο μαι ωραιο στηθος σε ολο το σχολειο και τον πιο ωραιο κωλο.ολοι την θελουν και ολοι θελουν να της κανουν παρεα.ολοι απεφθινονται σε αυτην για οτιδηποτε και ποτε σε εμενα ολα τα αγορια την θελουν ακομα και αυτα που ειναι 4 χρονια μεγαλητεροι και ειναι θεοι και εγω δεν εχω κανεναν δεν ειναι πως ειμαι ασχημη αλλα μπροστα της ειμαι.εχει παντα να βγει με καποιον και με μεγαλη παρεα και ποτε δεν φωναζει εμενα και της ζηταω να βγουμε και μου λεει πως εχει κανονισει με παρεα και ουτε με φωναζει αλλα απλα στο τελος της αρχιζω παλι αυτη την σηζητηση οτι τα θελει ολα και στην τελικη δεν της αρκει τπτ και τα θελει ολα για αυτην θα πεθενα για να ειχα οτι εχει και το χειροτερο ειναι πως οταν κατι απο αυτα χανει γυριζει σε εμενα και δεν με υπολογιζει ποτε και σε .της εχω μιλησει αλλα παντα καταλήγουμε στο οτι εγω φταιω και παντα βγαινω χαμενη.δεν ξερω τι κανω λαθος.π.χ αυριο κανονισε με μια παρεα με το αγορι που θελω να πανε σε ενα κλαμπ και της ειπα να ερθω και μου ειπε πως δεν ειμαι καλεσμενη
Πήγαινε στο θέμα: ζηλευω την κολλητη μου
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 13:07 @Sex
Καταρχας ρωτα τον λογο που χωρισατε γιατι δεν παιζει να σε χωρισε για αυτον τον λογο κατι αλλο θα ειχε γινει μαλλον.καταδευτερων γτ καθηαστε σε μαρμαρο?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 11:44 @Sex
το γλωσσοφιλο μετα απο λιγο καιρο θα δεις πως δεν ειναι τπτ και ειναι πολυ απλο: ενω ανιγοκλεινεις το στομασου (οχι γρηγορα πολυ αλλα ουτεπολυ αργα) θα ακουμπισεις την ακρη της γλωσσας σου στην δικια της (*δεν θα βαλεις ολη την γλωσσα σου μεσα γτ θα την πνηξεις*) εμενα αυτο που με ειχε βοηθισει στην αρχη ηταν να δω μερικα βιντεο στο youtube οπως λεει και αυτος πανω Πήγαινε στο θέμα: Γλωσσοφιλο
Μήνυμα στις 30/12/2013 στις 11:36 @Κλάψιμο
εγω με το αγορι μου τα εχουμε εδω και 3 εβδομαδες και οταν ειμαστε μαζι και βλεπει φιλους του αλλαζει τελιος ο χαρακτηρας του, προσπαθει να το παιξει πιο μαγκας και με λεει 'μωρο' ενω οταν ειμαστε μονοι μας με λεει γλυκια μου και μικρη μου και αγαπη μου και μου φαιρετε πολυ καλα ενω οταν ειμαστε μποροστα σε φιλους του ακριβος το αντιθετο!!!! τι τρεχει μαζι του? :( Πήγαινε στο θέμα: Διχασμενη προσωπικοτητα του αγοριου μου
Μήνυμα στις 19/11/2013 στις 16:04 @Κλάψιμο
τα σιδερακια σας "χαλανε" σε μια κοπελα που σας αρεσει εμφανισιακα?
Πήγαινε στο θέμα: σιδερακια σε κοπελα
Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 16:28 @Flame
κανεις που να το εχει ζησει?
Πήγαινε στο θέμα: Αστρική προβολή
Μήνυμα στις 12/10/2013 στις 20:19 @Θ. Κλημεντίνη
αρχικά θα τον πλησιασεις και θα του μιλας, θα του πιανεις κουβεντα και αν δειξει ενδιαφερων τοτε κανε εσυ την κυνιση
Πήγαινε στο θέμα: να του ζητήσω να τα φτιάξουμε ?
Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 19:47 @Κλάψιμο
(ειμαι 15 κ αυτος 15)πριν δυο μηνες εχω φασωθει με ενα αγορι που ειμασταν φιλοι και μετα με ηθελε πολυ (απ'οτι ελεγε) και αυτος πηγε να μου βαλει δαχτυλο αλλα εγω του ειπα πως δν θελω. μετα για καπιο λογο που εγω δεν ηξερα ενω τελιοσαμε να φασονομαστε μου ειπε να βρεθουμε αυριο και συμφονισα και μου ειπε τελεφταια στηγμη πως δνε μπορει κ θα μου πει οταν μπορεσει για να ξαναβγουμε...δεν μου ειπε ποτε και ετσι εστειλα την κολλητη μου να παει να τον ρωτισει τι επαθε και ειπε πως εγινε κατι προσοπικο του και ειναι χαλια.και εγω απο τοτε ειχα κολλησει μαζι του και συνεχια σκεφτομουν τι να εγινε και ολα αυτα.και τωρα δνε ξεκολαω απο αυτον κλεω καθε μερα για αυτον γιατι λεει πως δν θελει σχεσει οχι μονο με εμενα αλλα με καμια ουτε να φασοθει και ειπε στην φιλη μου πως ουτε συγνομη δνε θελει να μου ζητισει που εγιναν ολα αυτα πριν καιρο και εσω σταναχοριθει παρα πολυ αν και αυτος δειχνει πως δνε τον νιαζει τπτ!τι να καωω για να με προσεξει και να ενδιαφερθει λιγακι?
Πήγαινε στο θέμα: δεν ενδιαφερετε πια για εμενα
Μήνυμα στις 9/9/2013 στις 14:41 @Flame
τι ειναι η Αστρική προβολή ??
Πήγαινε στο θέμα: Αστρική προβολή |