Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 23:29 @Sex
Αυτο που σου ειπα!
Πήγαινε στο θέμα: πως να μεγαλωσω το μεγεθος του πεους μου;
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 14:37 @Sex
δηλαδη ποσο σου ειναι και ποσο χρονον εισαι? αν σιγουρα θες να το μεγαλωσεις μπορεις να κανεις ή χειρουργικη επέμβαση,ή μια τεχνικη που εξηγω παρακατω Ενας τρόπος να μεγαλώσεις λιγο το πέος σου ειναι απλός και είναι ο Εξης : Απλως το τραβάς !!! Καθημερινά και στην αρχή για ενα περίπου λεπτο κράτα με το ένα χέρι σου την βάση του πεους και με το αλλο λιγο πιό κάτω απο το "κεφάλι".Στην συνεχεια τραβα το ελαφρά και μέτρα απο μέσα σου ως το 60.Κανε το αυτό καθημερινα για 15 μέρες.Στην συνέχεια ανα 15 μερες προσθεσε και 5 δευτερολεπτα στον χρόνο που το τραβάς.Μετα απο 2 - 3 μηνες αν το κάνεις με προγραμμα θα παρεις 0,5 με 1 πόντο.αν θες περισσοτερο παρτο και τραβα το μια ωρα συνεχομενα και θα διπλασιαστει.αν δεν ειναι κοπος χτυπα αποδεκτη! Σημείωση moderator: Η επικίνδυνη πρακτική που προτείνεται ανεύθυνα εδώ, (παρόμοια με αυτήν που προωθήθηκε τη δεκαετία του 90 από εμπόρους μεγεθυντών με ποτίστρες πουλιών και πιεσόμετρα για αφαίρεση αέρα) έχει προκαλέσει τραυματισμούς σε πολλούς π.χ. σπάσιμο αρτηριών και φλεβών με πιθανές επιπλοκές μολύνσεις, αναισθησία στην περιοχή ή και γάγγραινα και επίσης το σπάσιμο ή βλάβη των σηραγγωδών σωμάτων του πέους με αποτέλεσμα μόνιμη ανικανότητα στύσης. Πήγαινε στο θέμα: πως να μεγαλωσω το μεγεθος του πεους μου;
Μήνυμα στις 2/2/2014 στις 18:52 @Sex
δεν χρειαζεται σε μερικους κοβεται απο την πρωτη σε αλλους ποτε σε αλλους πρωτες 2-3 φορες.δοκιμασε και θα δειξει.αν δεν ειναι κοπος χτυπα αποδεκτη.
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα προβλημα
Μήνυμα στις 2/2/2014 στις 18:27 @Κλάψιμο
εδω και μισο χρονο,ο αδερφος μου, 1.οταν μου λεει κατι οπως εισαι noob στο lol(αυτο ειναι το λιγοτερο) και εγω του λεω δεν εισαι καλυτερος λεει στους γονεις ''ο κωστας(ψευτικο ονομα) με κοροιδευει και με βριζει!''δεν το αντεχω.το αστειο ειναι οτι οταν τους λεω τι μου λεει(ή τι μου κανει)αυτος λεει εγω δεν εκανα τιποτα κτλ. και εγω τελικα μπαινω τιμωρια(αυτο το γραφω μεσα απο την πολυ λιγη ωρα μου ειμαι κομπιουτερ σημερα).λιγο πριν ηρθε ο μπαμπας μου και μου ειπε:νιωθεις αδικημενος?του λεω ναι και αυτος λεει λυπαμαι αλλα δεν εισαι καθολου. 2.συνεχεια μπανει στα ποδια μου και λεει να παιξουμε. εγω του λεω οχι και το λεει στη μανα του να ερθει να μου πει να παιξουμε κτλ. και αμα τον παιξω λιγοτερο απο 2 ωρες νευριαζει και τσιριζει,χτυπαει(οχι οτι με ποναει),και γκρινιαζει οτι δεν τον επαιξα πολλη ωρα! 3.αλλα διαφορα προβληματα. μην πειτε να σηζητισω μαζι του γιατι ειναι ηληθιος και δεν καταλαβαινει.απαντηστε συντομα σας ικετευω γιατι εχω σκεφτει και οτι μπορω να πεθανω απλως κιολας(αυτοκτονια).σημερα και αυριο κερναω αποδεκτες. Πήγαινε στο θέμα: Ο αδερφος μου ειναι διαολος!
Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 22:10 @Μηχανήματα
γκουγκλαρε το kodu ειναι ευκολο και φτιαχνεις 3ντ παιχνιδαρες αμα θες χτυπα αποδεκτη!
Πήγαινε στο θέμα: pos na fiaxo ena games
Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 21:29 @Κλάψιμο
φιλε διεφθαμενε,σου φτιαχνω μια λιστα των παιδιων αυτων: Νο1.ο μαγκας της ταξης.παλια ολοι θελανε να ειναι μαζι του και εκαναν οτι εκανε αλλα τωρα εχει τα ιδια προβληματα με εμενα αλλα αυτος εχει κανει μαλακιες(και συνεχιζει) ενω εγω τιποτα. Νο2.ο φημησμενος της ταξης.περιπου η μιση ταξη τον λει μαστερ ή προ η κατι τετοιο.πιο πολυ το λεει για πλακα κι οχι για να με προσβαλλει(επειδη ειναι καπως ηληθιος).ειναι απο τους τρεις που με χουφτωνουν και με λενε γκει. Νο3.το 'καρφι'.αυτος με εχει καρφωσει οπως λεω παραπανω.ειναι αντιπαθητικος ουτε οι αλλοι τον θελουν αλλα ειναι μαζι τους στο θεμα μου(νομιζω το κανει επειδη με ζηλευει που ειμαι καλος μαθητης).ειναι απο τους τρεις που με χουφτωνουν και με λενε γκει. Νο4.ο εχθρος.κοντος και αντιπαθητικος ενας ακομα δεν τον γουσταρει.ο μονος που αρχιζει ξυλο.ειναι απο τους τρεις που με χουφτωνουν και με λενε γκει. Παρακαλω απαντα συντομα,δεν αντεχω αλλο! Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για ενοχληση!!!
Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 18:04 @Κλάψιμο
φιλε τραγικε δεν ειναι του στυλ μου να λεω κατι σαν...ολα στον κυριο ή θα το πω στην μαμα μου και θα σε μαλωσει!δεν ξερω αν καταλαβες αλλα το εχω σκεφτει και εγραψα εδω για να δω αν υπαρχει αλλη λυση!θα ηθελα κι αλλες γνωμες.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για ενοχληση!!!
Μήνυμα στις 28/1/2014 στις 17:16 @Κλάψιμο
γεια σας εδω και μισο χρονο εχω 1 προβλημα με κατι παιδια της ταξης.παω 6η και τα παιδια ειναι 4 με 6 ατομα(ιδιας ηλικιας).συνηθως με κοροιδευουν(συγνωμη) οπως πουστη,δεν εχεις πουτσο,αρουραιε,αρουπαιε,εισαι γκει γιατι οταν σε χουφτωνουμε(σεξουαλικη παρανοχληση το λεω εγω)δεν κανεις τιποτα και τετοιες χαζομαρες.αρχιζουν να επηρεαζονται και τα κοριτσια απο αυτα που λενε και κανουν οι μαλ*κες και εχει δημιουργηθει μεγαλο προβλημα.φιλους εχω 1 καλο και 2 περιπου φιλους.ειμαι λιγο αδυναμος για να τους χτυπησω και 1 φορα ενας με ειχε καρφωσει κιολας γιατι ταχα δεν ειχα παει σχολειο και με ειδε στο παρκο με το ποδηλατο(ψεμα).τι να κανω?απαντηστε γρηγορα και αν δεν λετε μπουρδες θα χτυπησω αποδοχη!
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια για ενοχληση!!!
Μήνυμα στις 27/1/2014 στις 18:34 @Κλάψιμο
Αν θες νεο αγορι εγω ειμαι εδω σε περιπτωση που μενεις κοντα.που μενεις?
Πήγαινε στο θέμα: δεν ενδιαφερετε πια για εμενα |