Ερωτευμενοσ με τον κολλητο μου
Μήνυμα #122561 από usergiannis στις 24 Αυγούστου 2013, 1:33πμ
μέλος από: 24/8/2013 μηνύματα: 3 0 |
Γεια σας… Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με απασχολεί παρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Καταρχήν να το πω από την αρχή πως είμαι ομοφυλόφιλος και είμαι 17 χρονών… Όπως λέω και στον τίτλο είμαι ερωτευόμενος με τον κολλητό μου. Τον αγαπάω.. Δεν ξερω πως αλλιώς να το πω αλλα είναι ένα συναίσθημα που πρώτη φορά το νιώθω για κάποιο άτομο. Και είμαι ερωτευόμενος παραπάνω από ενα χρονο μαζι του και οσο περάνει ο καιρος τα συναισθήματα δυναμονουν. Εγω ειχα συμφιλιωθεί με την ιδεα ότι ποτε δεν προκειτε να γινει τιποτα μεταξυ μας. Τα ειχε και με μια φιλη μου κατι που δεν φανταζεσται ποσο με πληγωσε αυτό όταν το εμαθα. Πέρασε αρκετος καιρος και σιγα σιγα καναμε ολο και πιο πολύ παρεα μεχρι που κολλήσαμε. Η αληθεια είναι ότι και εγω αυτό επιδιωκα, να γινω κολλητος του πραγμα που καταφερα. Μιλουσαμε πολύ για το σεξ μεχρι που μου ειπε πως θα ηθελε να δοκιμασει να παει και με αντρα για να δει πως είναι. Μια μερα όμως καθομασταν μονοι μας σε ένα μερος λιγο απομονομενο ,καταλαβα πως δεν μπορω να πνίγω άλλο τα συναισθηματα μου. Ειχα με πιει κιολας κάμποσο οπότε και εγώ δεν μπορούσα να εχω και τον πληρη ελεγχο του εαυτου μου. Ετσι ξεκινησε να γινεται κατι μεταξυ μας μιας και για αρχη ειδαμε ο ενας τον άλλο γυμνο.. Εγω όμως εκτος από αυτό τον φιλησα χωρις να δω καποια ανταποκριση αλλα ουτε αντίσταση.. Από τοτε κάθε φορα που βρισκομασταν μονοι καναμε ολο και περισσοτερα πραγματα ομως φαινόταν τωρα οτι το ηθελε και αυτος. Φτασαμε ένα βημα πριν το σεξ. Από τοτε αρχισα να εχω ελπιδες ότι μπορει να γινει αυτό που θελω τοσο καιρο. Μεχρι πριν από μια βδομαδα οπου πηγαμε μαζι διακοπες. Εκει το πρωτο βραδυ προσπαθησα να ξανακανω κατι μαζι του.. Στην αρχη όλα πηγεναν καλα.. Αλλα δεν με αφηνε να τον φιλησω. Εγω ειχα πιει παλι πολύ και δεν μπορουσα να συγκρατιθω μεχρι που καποια στιγμη τον νευριασα και μου ειπε πως δεν μπορει να συνεχηστει άλλο αυτό γιατι ειμαστε φιλοι και με αυτά που κανουμε δεν φαινετε. Μου ξεκαθαησε πως με βλεπει μονο σα φιλο. Και εγω του ειπα αφου δεν θελει τοτε καλυτερα ετσι φιλοι. Εχω θημωσει παρα πολύ με τον εαυτο μου γιατι δεν παλεψα για αυτό που ηθελα μονο τα παρατησα με την πρωτη δυσκολια. Του ειπα πως μου βγαζει και το ερωτικο και πως προσπαθουσα να γινει κατι μεταξυ μας κατι που ειχε καταλαβει.. Μεσα στις διακπες γνωρισε καποιον μεσο μιας εφαρμογης και εκαναν μαζι καποια πραγματα.. Δεν φανταζεστε ποσο ηθελα να τα καναμε μαζι αυτά. Τι να κανω? Να του μιλησω ? Φοβαμαι ότι θα τον χασω κα δεν θελω γιατι είναι ο κολλητος μου κα μου εχει σταθει σε πολλα πραγματα. Εχω γνωρισει και εγω αλλα ατομα αλλα δεν μ πορω να τον ξεχασω.. Τον αγαπαω. Σας παρακαλω βοηθήστεμε. ΥΓ1 Συγνωμη για το τεαστιο κειμενο ΥΓ2 ειμαι σιγουρος ότι θα υπαρξουν ατομα που θα θελουν να με κοροιδεψουν για αυτό που ειμαι. Δεξτη η αποψη τους για μενα καθως κάθε ανθρωπος εχε τα δικα του πιστευω αλλα καλυτερα να μην την αναφερεται στα σχολια. Δεν θα με βοηθησει στην τρεχουσα κατασταση Ευχαριστω εκ των προτέρων. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122562 από Σηπτικό Βόδι στις 24 Αυγούστου 2013, 3:26πμ
μέλος από: 8/4/2010 μηνύματα: 917 0 |
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, απλώς βρίσκεσαι σε σύγχιση και δε τα βλέπεις. Θα ξεκαθαρίσεις βασικά στο μυαλό σου τι σκατά θες τώρα που η κατάσταση διαμορφώθηκε κατ' αυτό τον τρόπο: σκέτος φίλος χωρίς άλλες προεκτάσεις, ή τίποτα; Αφού απαντήσεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ σ'αυτό, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο γιατί θα συνειδητοποιήσεις αν πρέπει/μπορείς και πως θα τον προσεγγίσεις. Αν εκείνος, φοβούμενος ότι εσύ τον γουστάρεις ακόμα, άρα έμμεσα ή άμεσα θα το ξαναδείξεις, θελήσει να ξεκόψει, δε μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά απομακρύνεσαι και τον αφήνεις να βρει αυτό που θέλει (κι εσύ το ίδιο βέβαια). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #122570 από love emo στις 24 Αυγούστου 2013, 3:38μμ
μέλος από: 31/5/2013 μηνύματα: 41 0 |
Αποδεκτή απάντησηΟ φιλος και αυτος ομοφυλοφιλος ? Ενταξει τουλαχιστον κατι προλαβες να κανεις και ξερεις πως πηγαινει και με τα δυο φυλα οποτε μπορει να γυρισει αλλα φαντασου να μην ειχες κανει κ τπτ και να μην ηξερε τπτ...οποτε μεχρι εδω εισαι κομπλε ... Θα ερθει παλι σε εσενα λογικα γιατι θα ειναι και ποιο ευκολο να βγαινετε μαζι και να μην σας υποψιαζονται εκτος και αν το ξερουν ολοι οι γνωστη σ ειδη ....παντως μπορει να μην τ αρεσεις η να μην τ αρεσει ο χαρακτηρας σ εκεινη τ στιγμη στο κρεβατι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122571 από usergiannis στις 24 Αυγούστου 2013, 5:52μμ
Απο ότι φεναιτε αυτός είναι Bi. Και εγώ ελπίζω να ξαναγυρίσει κάποια στιγμή. Γτ ότι κάναμε το θέλαμε πολύ και οι δύο και είμαι σίγουρος και για αυτόν.. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν την ώρα που γίνεται κάτι ο άλλος το θέλει όσο και εσύ .. Όχι κάνεις άλλο δεν ξέρει ούτε για μένα ούτε γιαυτό αυτόν.. Τώρα αν του αρεσω δεν ξέρω αλλά σίγουρα τον ενόχλησε η συμπεριφορά μου αυτή καθώς αυτή ήταν η αίτια γιαυτό ότι έγινε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122575 από love emo στις 24 Αυγούστου 2013, 10:51μμ
μέλος από: 31/5/2013 μηνύματα: 41 0 |
ε αυτος δεν θελει τοσο εντονα συναισθηματα...8ελει να ειναι ποιο χαλαρος να πειραματιστει ενω εσυ αγριεβεις γιατι ξερεις τη θελεις ενω ο φιλος σου ψαχνετε δεν μπωρο να καταλαβο πως εκλεισε ραντεβου με εναν ξενον δεν νομιζω να ειναι bi μονο gay η μπορει να στο ειπε ετσι και να μην πηγε ποτε...αλλα να εισαι σιγουρος πως θα γυρισει σε εσενα γιατι δεν θα σας υποψιαζονται.... η απλα δεν του αρεσεις απλα ηθελε να δει αν του αρεσει αντρα με αντρα και δεν ηθελε να ανοικτοι και σε πολλους μην μαθευτη οποτε εκανε οτι εκανε μαζι σ το γουσταρε και παει να το κανει και με αλλους..........αλλα και για να πατε μαζι διακοπες το γουσταρε και αυτος να γινουν ποιο πολλα εισαι π εισαι Gay προσπαθησε οταν ειστε μονη να γινεις λιγο ποιο 8υληκος.... να συμπεριφερεσε σαν κοριτσι να τ αρεσει ποιο πλ μπορει να γουσταρει....βρες το κουμπι του και ξεκινα απο την αρχη ποιο χαλαρα και καλο ειναι να μην το μαθουνε πλ και να προσεχεις με ποιον πας...αυτα απο εμενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122592 από usergiannis στις 25 Αυγούστου 2013, 10:50μμ
Ισως να ειναι και ετσι οπως το λες.. Ειναι bi.. Του αρεσουν και οι γυναικες.. Ηθελε να πει και με αντρα για να δει αμα του αρεσει που τελικα του αρεσε.. Δεν νομιζω να μην πηγε με τον αλλλο.. δεν εχει νομιζω καποιο λογο να μου πει ψεματα..Μακαρι να γυρισει σε εμενα αν και δεν νομιζω γτ μου ειπε οταν εγινε οτι εγινε οτι δεν ειναι το αγορι μου ουτε προκειτε να γινει ποτε .. Το να με εκμεταλευτικε ετσι το αποκλειω.. Τον ξερω καλα και δεν θα εκανε ποτε κατι τετοιο.. Δεν ξερω αν ειχε στο μυαλο του να γινουν περισσοτερα αλλα μαλλον ναι γτ ειρθε εξοπλισμενος.. ΝΑ γινω πιο θυληκος δεν γινεται.. Μπορει να ειμαι γκεει αλλα δεν ειμαι θυληπρεπης και ουτος οι αλλοσ δεν θα του αρεσει και αυτινου να γινω ετσι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131074 από marios17 στις 10 Νοεμβρίου 2014, 2:37μμ
μέλος από: 8/11/2014 μηνύματα: 13 0 |
εσυ τουλαχιστον εγινε κατι μεταξυ σας , αν του μιλησεις μετα α πρεπει να εισαι ετοιμος για το οτιδηποτε γινει. κοιτα καταρχας αν τον εγω δεν θα σε κοροιδεψω για τις επιλογες σου αντιθετος μπραβο σου που ξερεις τι θελει.στο θεμα μας τωρα λιπον αν τον αγαπας πολυ και εεκεινος το εχει καταλαβει τοτε μιλα του με ηρεμο τροπο , καντε μια ηρεμη συζητηση και οι δυο πειτε αυτα που εσθανεσθαι...να ειστε ανετοι και πιο πολυ εσυ....δηλαδη με λιγα λογια μιλησε του και πεστου τι εσθανεσαι λογικα θα σε καταλαβει....και επιδι και εγω ειχα ενα περιπου τετοιο θεμα αν θες να ρωτησεις κατι ρωτα ελευθερα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131114 από foreveryours στις 11 Νοεμβρίου 2014, 5:00μμ
μέλος από: 11/11/2014 μηνύματα: 1 0 |
φίλε Γιάννη θα ήθελα να επικοινωνήσεις μαζι μου εχω ζήσει κάτι παρόμοιο και θα ήθελα να σε συμβουλεψω για να μην κάνεις τα ίδια λάθη με μένα και τον χάσεις...(!) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131132 από marios17 στις 12 Νοεμβρίου 2014, 8:58πμ
μέλος από: 8/11/2014 μηνύματα: 13 0 |
foreveryours συγνωμη κιολας αλλα επιδι ειπες οτι ειχες κατι παρομοιο και επιδι και εγω ειχα κατι παρομοιο αλλα το παιδι δεν το ειχε καταλαβει μαλλον και ειναι και 10000% στρειτ θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις ή καποιες συμβουλες γιατι φοβαμαι οτι αυτο θα ξανατυχει αφου μου συνεβει λογικα δεν ειναι η πρωτη φορα....θα ηθελα αν μπορεις να με συμβουλεψεις τι να κανω αν ξαναερωτευτω αγορι και πως να το αντιμετοπισω....σε ευχαριστω εκ των προτερων |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131582 από ioannageo. στις 20 Δεκεμβρίου 2014, 8:22μμ
μέλος από: 20/12/2014 μηνύματα: 2 0 |
Από την στιγμη που ο φιλος σου σου εχει δειξει οτι του αρεσουν τα αγορια (γιατι ακομα και αυτα που κανατε σήμαινε οτι σκευτοταν τα αγορια και λιγοο ερωτικα,αρα δεν ειναι καραστρειτ) πρεπει να κανεις κινηση στο κατω κατω το να εισαι gay δεν ειναι ντροπη οκ μπορει να ειναι κατι λιγο περιεργο για καποιους ανθρωπους και να το βλεπουν σαν ανομαλια αλλα δυστηχως η ευτιχως ετσι ειναι τα πραγματα.Πρεπει πρωτα εσυ να αγαπησεις αυτο που εισαι,τον εαυτο σου και μετα να ψαξεις για συντροφο.μετα κινηγισε τον πες αυτο που νιωθεις με αυτοπεποιθηση μπορει να κανετε κατι εξαλου μπορει να του αρεσουν και οι ανδρες και οι γυναικες που ξερεις?? κανε κατι πριν ειναι πολυ αργα ομωςς |
προφίλάλλα...˵quote˶ |