Μήνυμα στις 20/12/2014 στις 21:05 @Κλάψιμο
Γεια σας ειμαι η Ιωαννα 14 χρονων.Εχω 3 κολλητες την Αθανασια την Δημητρα και την Παναγιωτα.Απο την μια διχνουν ολες οτι με αγαπανε και απο την αλλη μερικες φορες με περιφρονουν και νομιζω οτι δεν ειμαστε καν φιλες. Τις αγαπω πολυ αλλά αυτες δεν με εμπιστευονται τοσο πολυ κατα καιρους μαθαινω απο αλλους για την Δημητρα (οτι εχει κανει σεξ) και για την Παναγιωτα (ότι εχει φιληθει με το αγορι της αλλης μου κολλητης της Αθανασιας βαιβαια αυτη υποστηρίζει οτι δεν θα το εκανε ποτε αυτο στην Αθανασια γιατι ειναι σαν αδελφες και οτι το εκανε επιτιδες για να δει ποιες φιλες της θα το πουν στην Αθανασια). Να πω οτι με την Αθανασια και με την Παναγιωτα ειμαστε φιλες απο την πεμπτη δημοτικου ,με την δημητρα απο την δευτερα γιναμε φιλες και εχω ακομα καποιες επιφιλαξεις βαιβαια εγω την αγαπω και αυτη με αγαπαει και θα ηθελα πολυ να μου ελεγε αμα ειχε κανει σεξ. Τελος παντων το προβλημα μου ειναι αλλο.Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται καποιες φορες να ειμαι τοσο περιφανη και ευτιχησμενη με τις φιλες μου και καποιες να ντρεπομαι για αυτες. Εμενα με θεωρουν χαζη της παρεας(δεν ξερω αν οντως ειμαι ΧΑΖΗ εχω αρχισει να το πιστευω και εγω πια ) και αυτο που την δινει. Ολα μεσα μου ειναι θολα σαν να ειμαι τυφλη και να μην βλεπω τιποτα αραγε αυτο ειναι εφηβεια;; γιατι αν ειναι αυτο θελω να περασει οσο πιο γριγορα μπορει γιατι δεν αντεχω αλλοοοο,για εμενα οι φιλια ειναι το πιο σημαντικο πραγμα που υπαρχει (μετα την οικογενεια μου). Και υπαρχει αληθινη φιλια στην εφηβεια;;;
Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει φιλια;;
Μήνυμα στις 20/12/2014 στις 20:22 @Κλάψιμο
Από την στιγμη που ο φιλος σου σου εχει δειξει οτι του αρεσουν τα αγορια (γιατι ακομα και αυτα που κανατε σήμαινε οτι σκευτοταν τα αγορια και λιγοο ερωτικα,αρα δεν ειναι καραστρειτ) πρεπει να κανεις κινηση στο κατω κατω το να εισαι gay δεν ειναι ντροπη οκ μπορει να ειναι κατι λιγο περιεργο για καποιους ανθρωπους και να το βλεπουν σαν ανομαλια αλλα δυστηχως η ευτιχως ετσι ειναι τα πραγματα.Πρεπει πρωτα εσυ να αγαπησεις αυτο που εισαι,τον εαυτο σου και μετα να ψαξεις για συντροφο.μετα κινηγισε τον πες αυτο που νιωθεις με αυτοπεποιθηση μπορει να κανετε κατι εξαλου μπορει να του αρεσουν και οι ανδρες και οι γυναικες που ξερεις?? κανε κατι πριν ειναι πολυ αργα ομωςς
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενοσ με τον κολλητο μου |