Μήνυμα στις 12/11/2014 στις 08:58 @Κλάψιμο
foreveryours συγνωμη κιολας αλλα επιδι ειπες οτι ειχες κατι παρομοιο και επιδι και εγω ειχα κατι παρομοιο αλλα το παιδι δεν το ειχε καταλαβει μαλλον και ειναι και 10000% στρειτ θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις ή καποιες συμβουλες γιατι φοβαμαι οτι αυτο θα ξανατυχει αφου μου συνεβει λογικα δεν ειναι η πρωτη φορα....θα ηθελα αν μπορεις να με συμβουλεψεις τι να κανω αν ξαναερωτευτω αγορι και πως να το αντιμετοπισω....σε ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενοσ με τον κολλητο μου
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 19:30 @Sex
οπως ειπα γενικα τωρα τελευταια ψαχνομαι και ανακαληψα πριν καιρο οτι ειχα ερωτευτει εναν φιλο μου που τον ηξερα 4 μηνες... τωρα προσπαθω να το ξεχασω και να προχωρησω μηπως βρω και ενα κοριτσι για να κανω σχεση για να δω πως ειναι.....εγω πιστευω οτι ειμαι μπαι ή γκει....αν τελικα βγει ενα απο τα δυο που να το πωπρωτα???καταρχας αυτο το οτι δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα το εχω πει σε εναν κολλητο μου και μου ειπε οτι θα με βοηθησει αλλα θελει οταν μου βγει οτι μου βγει να του το πω, πειτε μου τι να κανω σας παρακαλω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: αν ειμαι γκει ή μπαι που να το πω??
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 14:14 @Κλάψιμο
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! αν μπορεις μπορεις να μου πεις αν ξερεις που μπορω να βρω ενα τετοιο πουκαμισο και καπελο???? http://media.theiapolis.com/d4/hGW/iYIU/k4/lYK8/wZK/image49.jpg Πήγαινε στο θέμα: ενα ωραιο ντυσιμο
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 13:55 @Κλάψιμο
ευχαριστω πολυ...για αυτην την επωχη και γενικα τον χειμωνα τι προτεινεις??? Πήγαινε στο θέμα: ενα ωραιο ντυσιμο
Μήνυμα στις 11/11/2014 στις 12:39 @Κλάψιμο
γεια σας και παλι μελη του φτου.ειμαι αγορι 15 χρονων και επιδι δεν ειμαι τοσο καλος στην επιλογη ντυσιμου θα ηθελα να μου πρωτεινεται ωραια ρουχα που να ταιρειαζουν στην ηλικια μου...για να σας βοηθησω θα πω οτι ειμαι 1,80 καστανος με σωμα καλο για την ηλικια μου και λογο γυμναστηριου γινεται σιγα - σιγα καλυτερο και ειμαι 65-67 κιλα.
Πήγαινε στο θέμα: ενα ωραιο ντυσιμο
Μήνυμα στις 10/11/2014 στις 14:37 @Κλάψιμο
εσυ τουλαχιστον εγινε κατι μεταξυ σας , αν του μιλησεις μετα α πρεπει να εισαι ετοιμος για το οτιδηποτε γινει. κοιτα καταρχας αν τον εγω δεν θα σε κοροιδεψω για τις επιλογες σου αντιθετος μπραβο σου που ξερεις τι θελει.στο θεμα μας τωρα λιπον αν τον αγαπας πολυ και εεκεινος το εχει καταλαβει τοτε μιλα του με ηρεμο τροπο , καντε μια ηρεμη συζητηση και οι δυο πειτε αυτα που εσθανεσθαι...να ειστε ανετοι και πιο πολυ εσυ....δηλαδη με λιγα λογια μιλησε του και πεστου τι εσθανεσαι λογικα θα σε καταλαβει....και επιδι και εγω ειχα ενα περιπου τετοιο θεμα αν θες να ρωτησεις κατι ρωτα ελευθερα
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενοσ με τον κολλητο μου
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 17:16 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας και παλι μελη του ftou. Λιπων εγω καταρχας οπως ειπα ειμαι 15 χρονων, εχω κανειπροσπαθιες για σχεση με κοριτσι αλλα εφαγα χιλοπυτα αυτο δεν με πειραξε καθολου.οταν ομως τον μαρτιο του 2013 γνωρησα ενα αγορι απο την πρωτη στιγμη εσθανθηκα κατι και με τον καιρο δεν το καταλαβα αλλα δεθηκα μαζι του πρωτη φορα εβγαζα τοσες φωτογραφιες με ενα ατομο περναγα καλα μαζι του...να πω πως το παιδι ειναι 100% στρειτ το εχω τσεκαρει.το παιδι αυτο οποτε βγαιναμε τον κοιταγα συνεχεια τον θεωρουσα πολυ πιο ομορφο απο μενα μπορει και να τον ζηλευα αλλα τον κοιταγα σχεδον συνεχεια αλλα διακριτικα...το καλοκαιρι που τελειωσαμε σαν φιλοι μου στιχεισαι πολυ, πονεσα πολυ μεσα μου εκλεγα καθημαρινα οχι μονο γιαυτο αλλα και επιδι τα χαλασα και με εναν αλλο φιλο αλλα πιο πολυ τεναχοριομουν για το παιδι που απο την αρχη μου αρεσαι...οτι φωτογραφιες εχουμε βγαλει και βιντεο τα εχω ακομα ......το θεμα ειναι οτι αυτο το ειπα σε εναν δικο μου ανθρωπο και μου ειπε οτι μαλλον αυτο το παιδι το ειχα ερωτευτει αυτο εδειχναν τα σημαδια απο την αρχη κατι εσθανθηκα αλλα δεν το καταλαβα......το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν ειμαι γκει δεν νομιζω επιδι μπορω να φανταστω τον εαυτο μου με ενα κοριτσι να κανουθμε πολλα πραγματα και επισεις μαρεσουν πολλες κοπελες οπως η σκαρλετ γιοχανσον, η αθηνα οικονομακου της βλεπω και λεω ειναι γυναικαρες δεν ξερω τι να πω...επισεις οταν βλεπω και δδυο αγορια να ειναι τρυφερα μεταξυ τους ή και ζευγαρι κανονικο να βλεπω να ειναι επισης τρυφερο μαρεσει πολυ..δηλαδη μαρεσει να βλεπω αγορια να φιλιουνται, να αγκαλιαζονται και να υπαρχει αγαπη και μαρεσει το ιδιο και σε κανονικο ζευγαρι (αγορι-κοριτσι) συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα θελω βοηθεια τι μπορει να ειμαι τελικα???????βοηθεια!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: μαλλον ειμαι bi
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 15:00 @Μηχανήματα
εγω θα σου πρωτεινα alcatel onetouch top c7...το λεω γιατι και εγω αυτο λεω να παρω, ειναι φτηνω με μεγαλη οθωνη και πισω-μπρωστα καμερα...δες το και θα δεις αν σαρεσει ή οχι....αν σε βοηθησα πατα αποδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: agora kiniitou
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 14:23 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω για την βοηθεια!θα ηθελα να ρωτησω κκαι κατι αλλο, αυτο που εγινε με αυτο το παιδι που μπορω να το πω?? οι γωνεις μου θα στεναχωρηθουν πολυ ,τι να κανω??????και επισης θα ηθελα και αλλα ατομα να απαντησουν αλλα και εσυ adiafore13....και παλι ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω??ειμαι μπερδεμενος
Μήνυμα στις 9/11/2014 στις 01:55 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω πολυ αλλα με αυτο το παιιδι γιατι μου βγηκε ετσι??γιατι τετοια στεναχωρια ??κλαμα στο δωματιο, στο μπανιο γιατι?? τι σημαινει αυτο??
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω??ειμαι μπερδεμενος |