Μήνυμα στις 1/10/2013 στις 22:17 @Sex
ξερουμε και εμεις ? τα απαραιτητα ειναι να μην ακουμπανε τα δοντια σου στο πεος τν πιανεις τον βαζεις στο στομα και το γλυφεις αυτο λεγετε πιπα αλλα μου φαινεται πως μας κοροιδευεις υπαρχουν σιτε που βλεπεις πως γιναιτε
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα πιπα θελω βοηθεια
Μήνυμα στις 26/9/2013 στις 18:13 @Κλάψιμο
φιλε υπομονη κανε πως δεν σε νιαζει για αρχη βγες περνα καλα περασε ενα υπονοουμενο οτι κανω νεα αρχη κτλπ !!! αυτα παντα τσιμπανε για εμενα!!! αυτα π περνας τωρα εσυ θα τα περασει και η κοπελα!! εγω πιστευω πως εκανε μια σχεση για να μπορεσει να σε ξεπερασει και οχι επειδη ερωτευτικε... παιχτω λιγο αερατος! και δεν με νιαζει ποια να δεις αμα τσιμπιση αν δεν .......δεν 8α συνεχισεις στο ιδιο στηλ αντι8ετα 8α προσπα8ησεις να χωθεις ξανα στην παρεα να βρισκεστε τυχαια να της αποδειξεις σιγα σιγα πως νιαζεσε πραγματικα δλδ να την ξανακερδισεις απο την αρχη μνμτ σε γιορτες γενε8λια ενα μνμ την ημερομινια π τα ειχατε φτιαχει στησ γυναικες παζει ρολο να δει οτι δεν ξεχασες!!!! επισεις για το μυνημα π εστειλες καταλαβε οτι καιγεσε και οτι ενδιαφερεσε....πιστευω πως θα τα ξαναβριτε υπομονη και βρες τα κουμπια τς στειλε και κανενα λουλουδι εκει π μενει χωρις να το περιμενει αντε καλη επιτυχια ελπιζω να σε βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Κ ΛΑΘΗ...
Μήνυμα στις 13/9/2013 στις 22:30 @Sex
Προβλημα εχει το μυαλο σ... Κανενας αλλος ειναι σαν μυξα ειναι ετσι ειναι αλλιως ασε μας κοπελα μ... Μαθε να αγαπας τον συντροφο σ και ασε ποσο χυνι...φοβηθικες μν εχει προβλημα επιδει δν χυνι πολυ με το αροστημενο μυαλο σ
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση του αγοριού μου
Μήνυμα στις 13/9/2013 στις 14:05 @Sex
Ασε μας κοπελα μ κολισες στο χυσι βρες εναν να σε χυνι και να γεμιζει το στομα σ αμα σ αρεσουν τοσο πολυ..... Να μπορεις να πινεις ποσοτητα....
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση του αγοριού μου
Μήνυμα στις 2/9/2013 στις 18:29 @Sex
ειμαι προβληματισμενος γιατι ειμαι σχεδον αρκετα μεγαλος και δεν μπορω να καταταξω καπου τον εαυτο μου το προβλημα ειναι οτι δεν μ αρεσουν η αντρες αλλα μ αρεσει το αντρικο μοιριο!! τα εχω κανονικα με γυναικες κτλπ.. αλλα εχω και αυτο το θεματακι δλδ μ αρεσουν η ταινεις ερωτικες με σημαλε αλλα οχι γκει γκει μπορει να μ αρεσει μονο να ειναι τα δυο αγορια 8ηλοπρεπεις και μιαζουν με γυναικες. κ δεν ξερω τ να κανω να τολμησο να ψαξω αυτη τν πλευρα της ζωης μ ? επισης δεν εχω παντοντε κανονικη στυση με την κοπελα μ ενω θελω να εχω λετε να ευθηναιτε αυτο ?? η απλα ανχωνομαι
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα....
Μήνυμα στις 1/9/2013 στις 22:50 @Sex
λογικα ο φιλος σου ξερει τη θελει μπορει να ειναι μπι και να τ αρεσει και μαζι σου που σε ξερει να ειναι ανετος..και να σου κα8εται.....τωρα εσυ λογικα δεν ξερεις τη θες και τη να κανεις...αν πρεπει να το ζησεις αυτο η οχι....εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι πραγματικα επιθυμεις κ οτι σου αρεσει ... αν σ αρεσει καντο αν οχι πες οχι!! η δικια μου αποψη ειναι οτι αμα το κανεις δεν γινεται να βαλεις ταυτοτητα στον εαυτο σου οτι εισαι γκει η μπι γιατι απλα τον γαμησες και ? (πχ κ εγω ηθελα ενα φιλο σαν το δικο σ αλλα δεν τν ειχα ποτε οπως το βλεπει καποιος το ξαναλεω) τωρα αν σου κανει αισθηση και εσενα να του τν παιζεις του φιλου σ και να του παιρεις πιπα και να παιζεται στο κρεβατι εισαι μπι! και παλι κανενα προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: Gay,bi η αναγκη??
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 16:04 @Διάφορα
θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα ενος δημοσιου ιεκ με ενως ιδιωτικου.... ποιο ειναι ποιο αναγνωρησιμο πτυχιο και με ποιο μπορω να πιασω και στο εξωτερικο δουλεια αν χρειαστει....θελω να παω κομοτηκη και θελω το καλυτερο πτυχιο...αν υπαρχη καποιος-οια π μπορει να βοηθηση να βγαλω μια ακρη ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: ΙΕΚ ΚΟΜΟΤΗΚΗΣ
Μήνυμα στις 30/8/2013 στις 01:49 @Θ. Κλημεντίνη
Σε.εχει του χεριου της και σε κανει οτι θελει αυτο γινετε...μια κρυο μια ζεστη και σε εχει σε αναμενα καρβουνα..αν ειστε καμια μερα μαζι στειλε κανενα μνμ με καμια αλλη φιλη σ κ αμα σε ρωτηση πες της τπτ μια κοπελα π κατι παιζει απλα τα πραματα..σε δουλευει
Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος-γκομενες-ολα στραβα
Μήνυμα στις 29/8/2013 στις 15:39 @Sex
Ασ αναπτυξουμε το θεμα λιγο παραπανο...... Η γυναικες κ αντρες... Να μας πουν και αλλες αποψεις...εμπειριες...συμπερειφορα...εχεις βιωσει κανενας τετοιου ειδους ρατσισμο...οι shemale kopeles sas aresoun enas streit θα το δοκιμαζε.. Ερωτηματα πολλα...
Πήγαινε στο θέμα: bisexual γνωμες
Μήνυμα στις 25/8/2013 στις 15:40 @Sex
Ελα ντε βαρεσε τν στον κολο μπορει να του αρεσει.. Δεν γινεται να τν βαρεσεις κ αλλου .. Η αλλιως οταν στο γλυφει αυτος πιαστον απο τ μαλια και να τον τραβας να του δινεις καμενα σκαμπιλι και να το λες προ γρηγορα η κανε με να τελειωσω και τετοια .. Βαρα τον οπου βρεις μπορει να την βρισκει με τον κολο μονο ..μπορει να τ αρεσει να τον ακουμπας κ στον προκτο ποτε δεν ξερεις οχι οτι ειναι κακο αυτα απο εμενα ειναι.ωραιο το ξυλο στο σεξ
Πήγαινε στο θέμα: ξυλο στο σεξ |