Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν μπόρεσα να επισκευάσω τα φρένα σας, γι' αυτό έκανα την κόρνα σας δυνατότερη.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

προβλημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121447 από Bloods στις 30 Ιουνίου 2013, 10:30μμ

Bloods

Εικονίδιο
μέλος από: 30/6/2013
καλησπέρα παιδιά ! να το πάρω από την αρχή πέρυσι το καλοκαίρι έτρωγα κάθε μέρα πίτες και έτσι τώρα κατάντησα να πάρω πολλά κιλά .. και τώρα είμαι 16 χρονών είμαι 80 κιλά και έχω ύψος 1.85 και το πρόβλημα μου είναι ότι όλα τα κιλά που έχω είναι στην κοιλιά μου ...θα ήθελα να μου πείτε κάποιο σύντομο τρόπο έτσι ώστε να χάσω κάπου 10-15 κιλά από την κοιλιά ...

1. δεν τρώω γλυκά .. πολύ σπάνια
2. πίνω πολύ νερό ( περίπου 18 λίτρα την ήμερα )
3. συνήθως τρώω μια φορά την ημέρα και αυτί είναι το απόγευμα για μεσημεριανό
4. τώρα που σταμάτησαν τα σχολειά δεν "κουνιέμαι" και πολύ γιατί οι φίλοι μου είναι σε διακοπές ή στα χωριά τους

σας ευχαριστώ όλους εκ το προτέρων .. Τάσος :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121453 από aglina στις 01 Ιουλίου 2013, 12:20πμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Να σοου πω καποιο τροπο δεν ξερω. Παντως τα κιλα πρεπει να τα χανεις αργα κ σταθερα για να μην τα ξαναπαρεις.
Τωρα
1)οτι δεν τρως γλυκα ειναι καλο.
2)οτι πινεις τοσο πολυ νερο δεν κανει καλο μπορει να προκαλεσεις προβλημμα στα νεφρα σου κ κατι εχω ακουσει κ\για διλιτιριαση της καρδια (δεν ξερω τι ειναι ή αν ισχιει). Καλλο ειναι να πινεις νερο αλλα οχι κ τοσο.
3)Τωρα καλο θα ηταν να τρως 5 μικρα γευματα μεσα στην ημερα για να κρατας τον μεταβολισμο σου σε ενεργο.
4)Καλοκαιρι ειναι πηγενε για μπανιο, κανε ποδιλατο, πηγενε για περπατιμα. Εχει τοσο καλο καιρο μην καθεσε μεσα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121454 από kalakalatom@@to στις 01 Ιουλίου 2013, 12:27πμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
καλα κιλα εισαι απλα εισαι αγυμναστος εχεις πολυ λυπος , πρεπει να αρχισεις το γυμναστηριο και το λυπος θα γινει μυης και θα εισαι κομπλε ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121455 από Bloods στις 01 Ιουλίου 2013, 12:42πμ

Bloods

Εικονίδιο
1. πίνω τόσο νερό γιατί διψάω συνέχεια και δεν ξέρω γιατί
2. όταν λες πέντε μικρά γεύματα δηλαδή ;;; φρούτα και τέτοια ;;
3. κάνω λίγο διάδρομο την εβδομάδα μόνο .. αλλά σε έναν μηνά που θα έρθουν οι φίλοι μου τότε θα ξανά αρχίσω να "κουνιέμαι"

Έγραψε:(aglina@01 Ιουλίου 2013)
Να σοου πω καποιο τροπο δεν ξερω. Παντως τα κιλα πρεπει να τα χανεις αργα κ σταθερα για να μην τα ξαναπαρεις.
Τωρα
1)οτι δεν τρως γλυκα ειναι καλο.
2)οτι πινεις τοσο πολυ νερο δεν κανει καλο μπορει να προκαλεσεις προβλημμα στα νεφρα σου κ κατι εχω ακουσει κ\για διλιτιριαση της καρδια (δεν ξερω τι ειναι ή αν ισχιει). Καλλο ειναι να πινεις νερο αλλα οχι κ τοσο.
3)Τωρα καλο θα ηταν να τρως 5 μικρα γευματα μεσα στην ημερα για να κρατας τον μεταβολισμο σου σε ενεργο.
4)Καλοκαιρι ειναι πηγενε για μπανιο, κανε ποδιλατο, πηγενε για περπατιμα. Εχει τοσο καλο καιρο μην καθεσε μεσα!

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121460 από aglina στις 01 Ιουλίου 2013, 10:41πμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
1)μπορει να το κανεις απο συνιθεια (κ εγω το κανω αλλαα οχι κ τοσα λιτρα).
2)Τα γευματα τα σου θα ειναι
πρωινο (καλο)
δεκατιανο (κατι ελαφρι οπως φρουτα, ξυρους καρους)
μεσιμεριανο
απογευματινο (οτι πραγματα μπορει να φας στο δεκατιανο μπορεις κ τωρα)
βραδινο
καλο θα ηταν να συνοδευεις το βραδινο κ το μεσιμεριανο με σαλατα.
3) Επιμενο μην μενεις στο σπιτι παρε το ποδιλατο κ πηγενε καμοια βολτα, αν μενεις κοντα στη θαλασσα πηγενε για μπανιο, βαλε λιγη μουσικη κ πηγενε για περπατιμα, ή μηλα στο τηλεφωνο οσο περπατας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121511 από Bloods στις 02 Ιουλίου 2013, 9:16μμ

Bloods

Εικονίδιο
1. με το νερό είχες δίκιο .. γιατί δεν είχα το σ/κ νερό και τώρα ξεσυνήθισα και πίνω 4-5 μπουκάλες μόνο
2. είπα να ξεκινήσω με το τρόπο που είπες ... λίγο με το πρωινό με δυσκολεύει γιατί ξυπνάω μεσημέρι και τρώω κατευθείαν μεσημεριανού ( τρώω ότι να είναι εκτός από τηγανιτά )τις υπόλοιπες ώρες ( τρώω ανά τρεις ώρες γιατί διάβασα ότι έτσι κάνει καλό ) κάνα τοστ τίποτα κριτσινια κάτι ..
3. σκέφτομαι να αρχίσω διάδρομο μιας και έχουμε στην αποθήκη αλλά και πάλι είναι βαρετός
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #121608 από Jim123 στις 07 Ιουλίου 2013, 11:36μμ

Jim123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2011

Αποδεκτή απάντηση

Να πίνεις κάθε μέρα 8-10 ποτήρια νερό ή και παραπάνω, να τρως 4 φορές την μέρα:
Πρωί: Καφέ, τσάι, γάλα ή ότι πίνεις.
Δεκατιανό: Κάτι ελαφρύ όπως φρούτα ή δημητριακά ή γιαούρτι ή φρυγανιές με μέλι ή κάτι τέτοιο.
Μεσημέρι: Ότι έχετε αλλά στα πλαίσια μιας κανονικής μερίδας.
Βράδυ: Μην τρως ακριβώς πριν κοιμηθείς, αλλά καμιά ώρα πριν και φάε κάτι ελαφρύ όπως ένα γιαούρτι ή 2-3 φρούτα ή σαλάτα ή κάτι τέτοιο.
Γενικά απέφευγε την ζάχαρη, το πολύ αλάτι, τα τηγανητά, να τρως λίγο ψωμί αλλά όχι κάθε μέρα και να είναι μαύρο και να μην τρως πολύ λάδι.
Η άσκηση είναι σημαντική στο χάσιμο λίπους, μπορείς απλά να κάνεις κάμψεις και κοιλιακούς στο σπίτι, και να τρέχεις χαλαρά κάθε μέρα 30-40 λεπτά, π.χ. στο πάρκο ακούγοντας μουσική.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121620 από Webmaster στις 08 Ιουλίου 2013, 2:43πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Τέτοιες μαλακίες λέγανε σε μια χοντρή στην Αγγλία, να πίνει νερό αβέρτα και πέθανε από water intoxication. Το πολύ νερό δεν το χρειάζεται ο οργανισμός μπορεί και να σκοτώσει διαλύοντας τους ηλεκτρολύτες και προκαλώντας ανακοπή και άλλα μη ευχάριστα.

Νερό πίνουμε όταν διψάμε, όχι με το ζόρι επειδή το είπε ο κάθε άσχετος.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login