Μήνυμα στις 8/9/2013 στις 02:18 @Κλάψιμο
καλησπέρα !! ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα ... είμαι 16 χρονών και όταν ήμουν μικρός είχα μακρυά μαλλιά .. τρα τελευταία τα έκοψα και τα σηκώνω ( ξέρετε το συνηθισμένο κοκοράκι ) και διακρίνω μια έντονη καράφλα απάνω στο κούτελο και μου το έχουν πει και πολύ φίλοι μου ... μήπως υπάρχει καπιος τρόπος για να το καταπολεμήσω από τρα που είναι νωρίς το πρόβλημα μου ;; ευχαριστώ πολύ Πήγαινε στο θέμα: λύση για την καράφλα
Μήνυμα στις 16/7/2013 στις 04:00 @Μηχανήματα
είχα conex και το ίδιο ήταν και έχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο και από διαφορετικό pc και έχω αλλάξει router και τίποτα
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με net
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 01:24 @Μηχανήματα
καλησπέρα παιδιά εδώ και καιρό έχω το εξής πρόβλημα .. το net μου με πετάει σχεδόν κάθε δέκα λεπτά και συνήθως είναι βραδύ .. 1. είμαι ενσύρματα 2. το καλώδιο δεν είναι πολύ μεγάλο 3. έχω hol 4. συνήθως ι ταχύτητα του ίντερνετ μου είναι στα 4mbps MAX 5. και δέχομαι την ταχύτητα γιατί είμαι λίγο έξω από την πόλη 6. μου το έκανε και παλιότερα αυτό και είχα πάρει την hol τηλ και δεν έκανε κάτι σπουδαίο αλλά μετά από δυο - τρεις μήνες έφτιαξε μόνο του τι μου προτείνετε να κάνω ( εταιρεία δεν μπορώ να αλλάξω γιατί έχω δύο επιλογές hol ή conex και τα δυο ώμος σκατ* είναι ) Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με net
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 21:16 @Κλάψιμο
1. με το νερό είχες δίκιο .. γιατί δεν είχα το σ/κ νερό και τώρα ξεσυνήθισα και πίνω 4-5 μπουκάλες μόνο 2. είπα να ξεκινήσω με το τρόπο που είπες ... λίγο με το πρωινό με δυσκολεύει γιατί ξυπνάω μεσημέρι και τρώω κατευθείαν μεσημεριανού ( τρώω ότι να είναι εκτός από τηγανιτά )τις υπόλοιπες ώρες ( τρώω ανά τρεις ώρες γιατί διάβασα ότι έτσι κάνει καλό ) κάνα τοστ τίποτα κριτσινια κάτι .. 3. σκέφτομαι να αρχίσω διάδρομο μιας και έχουμε στην αποθήκη αλλά και πάλι είναι βαρετός Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 00:42 @Κλάψιμο
1. πίνω τόσο νερό γιατί διψάω συνέχεια και δεν ξέρω γιατί 2. όταν λες πέντε μικρά γεύματα δηλαδή ;;; φρούτα και τέτοια ;; 3. κάνω λίγο διάδρομο την εβδομάδα μόνο .. αλλά σε έναν μηνά που θα έρθουν οι φίλοι μου τότε θα ξανά αρχίσω να "κουνιέμαι"
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 22:30 @Κλάψιμο
καλησπέρα παιδιά ! να το πάρω από την αρχή πέρυσι το καλοκαίρι έτρωγα κάθε μέρα πίτες και έτσι τώρα κατάντησα να πάρω πολλά κιλά .. και τώρα είμαι 16 χρονών είμαι 80 κιλά και έχω ύψος 1.85 και το πρόβλημα μου είναι ότι όλα τα κιλά που έχω είναι στην κοιλιά μου ...θα ήθελα να μου πείτε κάποιο σύντομο τρόπο έτσι ώστε να χάσω κάπου 10-15 κιλά από την κοιλιά ... 1. δεν τρώω γλυκά .. πολύ σπάνια 2. πίνω πολύ νερό ( περίπου 18 λίτρα την ήμερα ) 3. συνήθως τρώω μια φορά την ημέρα και αυτί είναι το απόγευμα για μεσημεριανό 4. τώρα που σταμάτησαν τα σχολειά δεν "κουνιέμαι" και πολύ γιατί οι φίλοι μου είναι σε διακοπές ή στα χωριά τους σας ευχαριστώ όλους εκ το προτέρων .. Τάσος :) Πήγαινε στο θέμα: προβλημα |