Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν σήμερα είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής σου, τότε τι σκατά ήταν χθες;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Φιλες?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #120575 από directioner4eve στις 29 Μαΐου 2013, 12:48μμ

directioner4eve

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/5/2013
Γεια σας!
Λοιπον η κατασταση ειναι μπερδεμενη,πολυ πολυ μπερδεμενη!Μου ερχετε να σκασω!Πρωτα ας σας πω πως τους τα ελεγα ολα!Δεν υπηρχε πραγμα για εμενα που να μην ξερουν!Το αγορι που μου αρεσει,τα συνθηματικα που βγαζαμε για να μην μας καταλαβαινουν,τα κουτσομπολια,οι κακιες,τα μυστικα και γενικα ΟΛΑ!Ας πουμε πως ειναι η Μαρια και η Ναντια!Μονο που αυτες και ειδικα η Ναντια ηταν επιφυλακτικες μαζι μου και δεν ελεγαν και παλλα (η Μαρια ελεγε αλλα παντα με τσεκαρε!).Εγω ειμαι ιδιαιτερα φιλοτιμη,πιστη και δεν μαρτηραω τιποτα (δεν εδωσα αφορμη!)Ισα ισα που οταν οι αλλοι καταλαβαιναν κατι γι αυτες εγω προσπαθουσα να τις καλυψω οσο πιο καλα μπορουσα!Η αληθεια ειναι πως ψιλομαλωναμε για θεματα οπως "Γιατι δεν ηρθες αφου εγω σε περιμενα?" και τετοια μικρα αλλα παντα ημασταν ολα αγκαλιες,αστεια,ευγενικες μοιραζομασταν τα παντα και ετσι.Ας αναλυσω τωρα την κατασταση καθε κοπελας ξεχωριστα!Οταν ημουν με την Ναντια μου ελαγε κακιες για την Μαρια και οταν ημουν με την Μαρια μου ελεγε κακιες για την Ναντια!
Ναντια:Γνωριζομαστε απο το δημοτικο στην αρχη παντα με κοροιδευε με τον Ξαδερφο της τον Γιωργο που σεχδιαζαν σατανικα(κατα καποιο τροπο :Ρ) για να με κανουν χειροτερα !Τους αρεσε να με βλεπουν να πεφτω ολο και πιο χαμηλα! Επηρεαζαν οποιον με πλησιαζε με αποτελεσμα να ειμαι μονη μου για 2 ολοκληρα χρονια!Μετα ηρθε μαζι μου και γιναμε κολλητες!Οτι της ελεγα το ελεγε στην μανα της και τον ξαδερφο της!Τα ιδια μεχρι καπια στιγμη που με εκανε ρομπα μπροστα σε ολη την ταξη και μετα στο σχολειο!Εκεινη την μερα προσπαθουσα να μην κλαψω στο μαθημα!Θυμαμαι εκλαιγα μεσα στην τουαλετα και αυτες που με στηριξαν ξερετε ποιες ηταν?Αυτες με τις οποιες δεν μιλαω τωρα γιατι ειμαι πολυ ξεροκεφαλη!Η Βασω και η Μαρια!(η Βασω ειναι ανωριμη σπασικλακι και χαζο ολοι την κοροιδευουν και ηταν λαθος μου που την εδιωξα!)Η Ναντια γελουσε με τις φειμους και κατινες φιλεναδες της!Εγω εφυγα απο το σχολειο και πηρα τηλεφωνο να ερθουν με παρουν!Ο καιρος περασε και μετα απο τοσο θαψιμο η Ναντια μου μιλησε απο μονη της!Ημουν λιγο δημοφιλης και με την Ναντια στο πλευρο μου εγινα κατι σαν την φειμους της ταξης!Οταν μαλωνω με καποιον παντα οι σχεσεις της με αυτον γινονται καλυτερες!Πανντα μολεει πως ειμαι μια αντιγραφη και μμπαναλ αλλα εγω το ριχνω στην πλακα αλλα με ενοχλει πολυ!
Μαρια:Την ξερω εναν ολοκληρο χρονο απο τοτε που συναντηθηκαμε δεθηκαμε!Κααποιες φορες με εδιωχνε αλλα καταλαβε τι ηταν οι αλλες και τι εγω και τελικα ηρθε μαζι μου!Γιναμε κολλητες αχωριστες!Πριν λιγο καιρο ειχε την συνηθεια οταν μιλαμε να με αφηνει να περιμενω και να μιλαω μονη μου στο τηλεφωνο και οταν την ρωτουσα και δεν απαντουσε το καταλαβαινα!Της ελεγα πως θα το εκλεινα και συνεχιζε το αστειακι!Ε τι να κανω κι εγω το εκλεισα γιατι δεν μπορουσε να παει αλλο με αυτο το αστειο!Της εστειλα μυνημα της ειπα πως με ενοχλουσε και ειπε ενα "δεν πειραζει" και συνεχισε!Εγω νευριασα και δεν της σηκωνα το τηλεφωνο!Μεχρι που της ειπα να συναντηθουμε.Περνουσαμε καλα μεχρι που εστειλα ενα μηνυμα σε μια φιλη της και νευριασε!Μετα μου θημωσε για να παω να το διωρθωσω και ζητησα συγνωμη και πηγα και το διωρθωσα!Αλλα ειχα νευρα γιατι μου ειπε καποια πραγματα που με προσεβαλαν και απο την αλλη τι ακανε αθτη οταν μαλωσαμε?Ειπε συγνωμη η εκανε κατι για να το διορθωσει???? ΟΧΙ!Τελικα αυτην ξαναμαλωσε με την αλλη φιλη!Τεσπα τωρα λεμε ενα "γεια" και ενω εγω το λεω κανονικα αυτη παιρνει και υφακι!

Τωρα η Ναντια κανει το ιδιο πραγμα!Εχει σχεσεις με την Μαρια που της ειπε τι ελεγα εγω οταν με εκανε ρομπα και πιστεψτε με ηταν πολυ κακα!Τωρα η Ναντια πιθανοτατα να πει οτι της εχω πει και μην σας πω το εχει κανει ηδη!Ντρεπομαι να παω στο σχολειο!!!!!!!!Με την μανα μου μαλωνουμε γι αυτο το θεμα και στεναχωριεται να με βλεπει ετσι!Εχουμε μαλωσει αποιρες φορες για την Ναντια και μου ελεγε να ξεκοψω αλλα δεν την ακουγα!Τινα κανω?

Τραγουδι που ταιριαζει απολυτα στην Ναντια!
http://www.youtube.com/watch?v=Gi5F3PGd1WU
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120579 από directioner4eve στις 29 Μαΐου 2013, 1:45μμ

directioner4eve

Εικονίδιο
banned
Και οταν μαλωνουμε ολη η πολη μαθαινει ολα τα προσωπικα μου!Τι να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120600 από directioner4eve στις 30 Μαΐου 2013, 3:25μμ

directioner4eve

Εικονίδιο
banned
ευχαριστω για την αδιαφορια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120605 από konstantinos07 στις 30 Μαΐου 2013, 6:05μμ

konstantinos07

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2013
κοιταξε να δεις φιλη μου, εγω την εχω 20 εκατοστα, δε με νοιαζει τι κανεις εσυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120658 από ThResh στις 01 Ιουνίου 2013, 7:46μμ

ThResh

Εικονίδιο
μέλος από: 28/1/2013
αχχαχα επικος!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121321 από -Temeteron- στις 26 Ιουνίου 2013, 7:12μμ

-Temeteron-

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2013
Έγω που δεν την έχω ούτε 14, πάλι ΝΑ τι κάνεις, ΝΑ και τι δεν κάνεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121825 από strawberry στις 14 Ιουλίου 2013, 7:15μμ

strawberry

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2013
εγώ πιστεύω πως τα άτομα που κάνουμε παρέα είναι δικιά μας επιλογή και όταν δεν μας αρέσει η συμπεριφορά τους απλά τα κάνουμε πέρα..άρα πιστεύω πως φταις εσύ αποκλειστικά που είσαι τώρα σε αυτήν την κατάσταση...οπότε από εδώ και πέρα καλό θα ήταν να κοιτάξεις να βρεις φίλες που να ταιριάζετε και να νιώθεις καλά μαζί της..αυτές κάντες περα και χωρίς τσακωμούς απλά με τον τρόπο σου δείξε πως δεν θες να κάνετε παρέα πλέον.. αυτή είναι η γνώμη..άλλοστε οι φίλες είναι για να είμαστε καλά μαζί τους και όχι η μια να θάβει την άλλη πίσω απο την πλατη της!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login