Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 10:35 @Διασκέδαση
Μαλακίες άκου δεν είναι ρατσιστές το παιδί είναι απο Ρουμανία ε και; Τέσπα... πολύ απλά μπες και μην τους ρωτήσεις. Πιάσε τους μια μέρα και κάντους την εξής κουβέντα: Είσαι υπεύθυνος, κάνεις ότι θες όποτε το θες και όπως το θες μα μεγάλωσες πια και φυσικά σε κάθε σου πράξη θα είσαι σε θέση να δεχθείς τις συνέπειες. Με το να σου στερούν την ελευθερία και να μη σου έχουν εμπιστοσύνη ούτε σε εσένα αλλά ούτε και στους φίλους που ΕΣΥ επέλεξες σημαίνει ότι δεν σε αγαπάνε αρκετά ούτε σε εμπιστεύονται για τις επιλογές σου. Αυτό δείχνει ασέβεια και υποτίμηση προς το πρόσωπο σου γιατί έχεις γονείς που θέλουν να ασκούν πλήρη εξουσία πάνω σου, να αδιαφορούν για τα θέλω σου και ΝΑ τι θες εσύ, ΝΑ αν δε θες αυτό που θέλουν αυτοί. Πάτα πόδι στο σπίτι σου πριν σε καταστρέψουν. Εγώ 13,5 ετών και έχω μεγαλώσει με τις προαναφερθήσες αρχές και πίστεψέ με η εν λόγω στρατηγική μετράει φέρσου ως ενήλικας και όχι ως τρομαγμένο παιδάκι που σκύβει το κεφάλι στις επιθυμίες των άλλων εφόσον εξάντλησες κάθε διπλωματική προσπάθεια. Αν σε βοήθησα αποδεκτή.
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες νυχτερινης ζωης :/
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 10:28 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Φροντιστήριο με δική σου επιλογή ή στο επιβάλλουν; Αν κάνεις τιποτα παρά τη θέληση σου, επειδή το κάνουν οι άλλοι, επειδή είναι "σωστό", επειδή "πρέπει" ή επειδή οι γονείς σου δεν πρόλαβαν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και το κάνουν μέσω εσού για να επιτύχουν (και καλά) κόφτο και κάνε ότι τραβάει η ψυχή σου. Όπως είπε και ο προλαλήσαντας ο,τι αγαπάς το κάνεις μόνο θέληση θέλει. Παρακαλώ ειλικρινή απάντηση όχι σου ξου μου.Πήγαινε στο θέμα: Ποδοσφαιρο η γυμναστηριο?
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 10:23 @Sex
Είναι κανονικότατο μέγεθος όταν ενηλικιωθείς θα είναι πάνω από τον Μ/Ο. Τώρα αν η κοπελιά θέλει πορνοστάρ δικό της πρόβλημα επειδή η κάθε τυχαία είναι τσουλάρα και ερωτεύεται πέη και όχι άνδρες όπως λέει και το ρητό δε σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεσαι για το πουλί σου, ο Χριστός και η μάνα του δλδ.
Πήγαινε στο θέμα: sos
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 19:12 @Κλάψιμο
Έγω που δεν την έχω ούτε 14, πάλι ΝΑ τι κάνεις, ΝΑ και τι δεν κάνεις.
Πήγαινε στο θέμα: Φιλες?
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 18:25 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι, άσε τον παραπάνω να σου λέει να υποκρίνεσαι. Είμαστε άνθρωποι, συζήτησε και πες οτι δε γουστάρεις πια θα το καταλάβει και θα απομακρυνθεί.
Πήγαινε στο θέμα: πως να ξεκοψω απο καποια ατομα
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 13:46 @Θ. Κλημεντίνη
Λες να μην ο καταλάβει; Όταν ο άλλος έχει μπαρντόν, χεσμένη τη φωλιά του ένα λοξό βλεμματάκι να του ρίξεις αναθεωρεί τη γκάφα του και εύχετε να μην την είχε κάνει ποτέ. Συνεπώς φιλτάτη προλαλήσασα καταρρίπτω τα επιχειρήματα περί προδωσίας. Ο καθένας υπεύθυνος των πραξεών του, εφόσον παίζει πουστιές ας δεχθεί τις συνέπειες, τώρα ποιος και τι δε με αφορά, να μην αφορά ούτε εσένα.
Πήγαινε στο θέμα: πως να ξεκοψω απο καποια ατομα
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 07:13 @Κλάψιμο
Αααααααα και για να μη νομίζετε ότι είμαι κανένα πλουσιόπαιδο που οι αμόρφωτοι γονείς μου μου λένε για έναν όμορφο κόσμο και με αποξενώνουν απο αυτόν με όπλο να μου παρέχουν τα πάντα είστε γελασμένοι. Όντως, και εγώ μισώ την εποχή μας.
Πήγαινε στο θέμα: Μισω την εποχη μας!
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 07:12 @Κλάψιμο
Λοιπόν καλημέρες. Εγώ είμαι 13 χρονών και κάμποσων μηνών οπότε προφανώς δεν έχω αρκετές εμπειρίες στη ζωή μου όμως θα πάρω τη θέση να εκφράσω τι έχω συμπεράνει μέχρι την παρούσα στιγμή στον (για τον πούτσο) κόσμο μας. Καταρχάς αγαπητέ MiRwtasPwsPairn κατ' εμέ το δύσκολο και το εύκολο, το όμορφο και το άσχημο, το καλό και το κακό, το ενδιαφέρον και το ξενέρωτο όπως άλλωστε και το ιδανικό μέλλον του κάθε νεαρού απο την ηλικία μου έως τη δική σου είναι υποκειμενικές έννοιες οπότε τα προαφερθέντα συμπεράσματά σου δεν είναι αντικειμενικά πλασμένα καθώς βασίζονται στην υποκειμενική και όχι στην αντικειμενική κρίση σου (που λογικα διαθέτεις σαν ανώτερο ον). Όπως ορθά έθεσε ο προλαλήσαντας p@n0s να 'ναι καλά ο άνθρωπος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον, ειδικά αν δεν έχεις πείρα το πώς ήταν τότε και πώς τώρα-να ζήσεις 2 διαφορετικούς τρόπους ζωής. Τώρα έκανες συλλογή όλων των προβλημάτων απο τη στιγμή της γέννησής σου μέχρι την παρούσα και ανέφερες τα θετικά της τότε ζωής, αποσιωπόντας τα αρνητικά που ίσως δε συμβάδιζαν με τα πιστεύω σου ή το συννεφάκι που θεωρώ ότι είσαι εγκλωβισμένος. Σε καμία περίπτωση δε θα συνέβαινε το αντίθετο, δηλαδή να κατέρριπτες την τότε ζωή, διότι αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να καταντήσεις έρμαιο της λανθασμένης επιθυμίας σου να βρίσκεσε (δικαιολογημένα φυσικά) να εμπεριέχεσαι σε μία φούσκα ώστε να απέχεις από τον για τον ΠΟΥΤΣΟ (εις διπλούν) κόσμος μας! Αυτά σύμφωνα με τη δική μου κρίση, φυσικά βασισμένα στην υποκειμενικότητά μου! Ίσως ο τρόπος μου να ήταν καυστικός, για πολλούς ίσως και προσβλητικός. Φυσικά δεν είχα τέτοιες προθέσεις. Ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά και να έχετε a nice day. Πήγαινε στο θέμα: Μισω την εποχη μας!
Μήνυμα στις 23/6/2013 στις 00:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Είναι απλό. Της λες κοπελιά, αν έχω τέτοιους για τον πούτσο φίλους τι να τους κάνω τους εχθρούς; Ζωή μου και ζωή σου.. μετά μην την ξαναμιλήσεις, μην ξανασχοληθείς σβήστην απτο fb και απο τη ζωή σου, αγνόησε και αυτήν και όλο της το σόι και κάνε τη ζωούλα σου όπως εσύ γουστάρεις. Αντε άμα ψήνεσαι και εσύ, βάλε αποδεκτή =)Να σαι καλά! Πήγαινε στο θέμα: πως να ξεκοψω απο καποια ατομα
Μήνυμα στις 21/6/2013 στις 11:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αδερφέ μου, δε γνωρίζεστε έτσι. Μόνο απο κοινές παρέες ή εργασία. Άμα την πλησιάσεις στο άκυρο θα το μυριστεί το πέσιμο και δε νομίζω να χαρεί ιδιαίτερα, μάλλον θα σου περάσει το πουλί παραμάσχαλα όπως προείπα.
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να βρω γκομενα |