Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 19:53 @Θ. Κλημεντίνη
θα ηθελα τι γνωμη σας σχετικα με το τι δωρο να παρω στο αγορι μου για τα γενεθλια του...θα ηθελα κατι ξεχωριστο που να ειναι και λιγο συμβολικο...
Πήγαινε στο θέμα: Δωρο γενεθλιων για αγορι
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 19:48 @Sex
η αληθεια ειναι οτι εκεινος ηταν απο πανω μετα προσπαθησαμε και το αντιστροφο αλλα παλι χωρις αποτελεσμα...
Πήγαινε στο θέμα: αποτυχημενη προσπαθεια ολοκλρωσης
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 15:10 @Sex
καλο ειναι να παιρνετε παντα προφυλαξεις υπαρχει κινδυνος να μεινεις εγκυος και απο προσπερματικα υγρα...
Πήγαινε στο θέμα: καποιος που να μπορει να μου απαντησει
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 14:56 @Sex
Η αληθεια ειναι πως συμβαινει να εχεις περιοδο κανονικα και να εχεις μεινει εγκυος..στο λεω γιατι το ειχε παθει μια φιλη μου..ειχε περιοδο μεχρι τον τεταρτο μηνα κανονικα και οταν στον τεταρτο μηνα ειχε πολλες μερες καθυστερηση και πηγε στο γιατρο της ειπε πως ειναι ηδη 4 μηνων εγκυος..
Πήγαινε στο θέμα: περιοδοσ και εγκυμοσυνη γινεται?
Μήνυμα στις 15/9/2013 στις 14:51 @Sex
Γεια σε ολους.. εχω σχεση εδω και 3 μηνες με ενα παιδι ο οποιος ειναι μεγαλυτερος μου, δηλαδη εγω 19 και αυτος 25..εγω δεν εχω καθολου εμπειρια οσο αναφορα το σεξ και ετσι αυτον τον καιρο προσπαθουμε σιγα σιγα να προχωρησουμε σε πραγματα που δεν εχω ξανακανει..τις προαλλες λοιπον και ενω ειχαμε κανει αρκετη ωρα προκαταρκτικα νιωθαμε και οι δυο οτι θελουμε πολυ να γινει και κανονικα..ομως ενω προσπαθησαμε να το βαλει δεν εμπαινε και εγω πονουσα πολυ. Σας εχει συμβει και εσας κατι παρομοιο την πρωτη φορα?? και πως θα γινει να μπει την επομενη φορα??
Πήγαινε στο θέμα: αποτυχημενη προσπαθεια ολοκλρωσης
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 16:45 @Κλάψιμο
έχεις δίκιο!! αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα!!! :) Πήγαινε στο θέμα: περίεργα συναισθήματα
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 11:36 @Κλάψιμο
ναι έχεις δίκιο απλά αυτός ακόμη και τώρα όταν με βλέπει συνεχίζει να με καρφώνει με το βλέμμα του...έχει τύχει να είμαι με το αγόρι μου και να περάσουμε από μπροστά του και να κοιτάζει πολύ επίμονα..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό? δικιά του ήταν η απόφαση να μην είμαστε μαζί...τώρα γιατί το κάνει αυτό??
Πήγαινε στο θέμα: περίεργα συναισθήματα
Μήνυμα στις 14/7/2013 στις 19:15 @Κλάψιμο
εγώ πιστεύω πως τα άτομα που κάνουμε παρέα είναι δικιά μας επιλογή και όταν δεν μας αρέσει η συμπεριφορά τους απλά τα κάνουμε πέρα..άρα πιστεύω πως φταις εσύ αποκλειστικά που είσαι τώρα σε αυτήν την κατάσταση...οπότε από εδώ και πέρα καλό θα ήταν να κοιτάξεις να βρεις φίλες που να ταιριάζετε και να νιώθεις καλά μαζί της..αυτές κάντες περα και χωρίς τσακωμούς απλά με τον τρόπο σου δείξε πως δεν θες να κάνετε παρέα πλέον.. αυτή είναι η γνώμη..άλλοστε οι φίλες είναι για να είμαστε καλά μαζί τους και όχι η μια να θάβει την άλλη πίσω απο την πλατη της!
Πήγαινε στο θέμα: Φιλες?
Μήνυμα στις 14/7/2013 στις 18:59 @Κλάψιμο
Εγώ πιστεύω πως αν νιώθεις πράγματα για αυτήν την κοπέλα αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω...πρόσφατα βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση αλλά από την μεριά της κοπέλας..στην αρχή ούτε εγώ τον ήθελα όμως κάναμε παρέα και με τον τρόπο του με έκανε σιγά σιγά να τον ερωτευτώ και τώρα είμαστε μαζί..για αυτό σου λέω φίλε μου πάντα αξίζει να προσπαθείς! ίσως η κοπέλα να θέλει τον χρόνο της μέχρι να νοιώσει και αυτή αντίστοιχα συναισθήματα για σένα!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος
Μήνυμα στις 14/7/2013 στις 18:45 @Κλάψιμο
Γεια σε όλους!!! Είμαι φοιτήτρια 1ου έτους και στην αρχή όταν είχα πάει στη σχολή για τους πρώτους 6 μήνες όλα μου φαινόντουσαν πολύ αδιάφορα! μέχρι που γνώρισα ένα αγόρι..ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και βγαίναμε συχνά έξω με φίλους..εγώ όμως όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα πως τον ήθελα..και ένα βράδυ βγήκαμε για ποτό με τους φίλους μας και αυτός με άρπαξε και με φίλησε μπροστά σε όλους..με φιλούσε όλο το βράδυ σαν να ήμασταν μόνοι..δεν τον ένοιαζε που μας κοιτούσαν όλοι! ήταν πολύ καλός και τρυφερός μαζί μου και δεν έγινε τίποτα παραπάνω από φιλιά και αγκαλιές..με την στάση του εγώ νόμιζα ότι ήθελε να είμαστε μαζί όμως μετά από μερικές μέρες μου είπε ότι αυτό ήταν όλο και ενώ περάσαμε καλά θέλει κάποια άλλη και δεν μπορεί να κάνει σχέση μαζί μου..εγώ μετά έφαγα τρελό κόλλημα μαζί του..τώρα έχουν περάσει 3 μήνες από τότε και εγώ τα έφτιαξα με ένα παιδί και νιώθω πολύ καλά μαζί του..αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ακόμη εκείνη την νύχτα..και έχει τύχει να είμαι με το αγόρι μου στον δρόμο και να συναντήσω εκείνον και με κοιτάζει περίεργα..τώρα το μόνο που φοβάμαι είναι να μην μάθει τίποτα το αγόρι μου για εκείνη την νύχτα..Μήπως πρέπει να του το πω από μόνη μου??? Πήγαινε στο θέμα: περίεργα συναισθήματα |